*Tack 2009*

2009 har helt klart varit ett toppen-år! Mycket har hänt, jag började på mitt jobb på OKG, man har lärt känna många nya fina människor och många nya har kommit in i ens liv. Jag och Stefan firade 3år tillsammans, vilket är så underbart! Jag är så lycklig att inga ord finns att beskriva vad jag känner. Jag har aldrig träffat en sådan fin människa med så mycket otroliga egenskaper. Kan inte säga så mycket mer än att jag älskar honom av hela mitt hjärta! Du är min själsfrände.
Sedan har jag min älskade familj, vad skulle jag göra utan er. Så mycket som vi har gått igenom tillsammans så vet jag att vi är så pass starka att vi skulle kunna gå igenom eld och vatten!
Vill önska alla mina vänner, familjen och alla andra ett gott nytt år, jag känner på mig att 2010 kommer att bli ett jättebra år!


Gårdagen...

Det blev en riktigt lång dag i Kalmar igår. Vi var där vid 12 ungefär och drog hem när dom stängde vi 19-tiden. Men det var lika kul som vanligt. Det blev en del köp trots att jag hade tänkt att ta det lite lugnt på den fronten. Jag hittade ju min underbara kavaj som jag har spanat in så länge på MQ. Den hängde bara där framför ögonen.. Ödet helt klart, för det fanns bara min storlek kvar. Sen blev det en del till Nyårsoutfiten. Jag har två klänningar som jag ska välja mellan, en svart fodralliknande klänning och en svart coctailklänning. Har lite smått beslutsångest men det löser sig nog frammåt kvällen.
När jag kom hem så var det bara att slänga sig i soffan för då var det dags för Victoria's Sectret Show. Lika underbart som vanligt! Jag bara älskar det!


Superfina, men det får bli någon annan gång..

*Lunchen* Riktigt goda salami och brie mackor!

Jeanettes skor som hon har kollat på ett tag..



Tänkte testa lösögonfransar för första gången...

Mina nya snyggingar!

Mellandags-Shopping i Kalmar

Ska snart iväg till Kalmar med Jeanette, för lite mellandags-shopping. Krig i modejungeln kan man ju också kalla det. Vi får se vad jag hittar för något. Jeanette skulle köpa sin nyårsblåsa i alla fall. 
Ha en bra dag!


Ashley & Mary-Kate Olsen


Underbara tisdag...

Jag har haft oförskämt lite att göra idag på jobbet så jag passade på att fota lite istället..
Så otroligt fint!



Efter jobbet åkte vi en sväng till Anna och Jocke som håller på med sin renovering av huset. Dom hade kommit en bra bit sen jag va där sist. Det kommer bli så himla fint när det är klart! Snart får dom sitt nya kök också. Oj, oj... Man känner verkligen hur mycket man längtar själv tills det är dags för oss med våra husplaner.



Robert Pattinson - Let Me Sign


Tillbaka till jobbet igen...

Japp, idag var det dags igen, fast det var skönt att jobba på lite. Man har ju en ruskigt kort vecka, bara två dagar, så det är inte så dumt. När jag var påväg hem pratade jag med min sambo i telefonen och han säger att jag har fått ett paket från discshop. Ja just det, det hade ju jag glömt bort! Underbart, filmgalen som man är så blir det ju en del filmer ibland. Sista säsongen av Varuhuset, såg den när jag var mindre men man kommer ju inte ihåg allt, det är i alla fall en väldigt mysig serie måste jag säga. Ebba & Didrik såg jag också när jag var liten men det är bara något jag var tvungen att ha kände jag! Nu blir det nog Inglourious Basterds. Den har vi sett fram emot att se ett bra tag!




*Söndags mys*

Har precis kommit hem från en middag hos min Svärfar och hans Anita, jättegott som vanligt, sen får man såklart alltid en massa bullar och kakor till kaffet... Varför kan man aldrig stå emot?
Nu blir det i alla fall mys i soffan med den senaste Mankells Wallander - Skytten, hoppas den är lika bra som den förra vi såg, Läckan.
Förresten på onsdag är det Victoria's Sectret Show kl. 20.00 på Kanal 3, då vet jag en som kommer sitta som fastklistrad i soffan! 



Ha en fortsatt bra söndag!

*Inspiration - Leighton Meester*


Källa: Popoholic.com


Present-Problem..

Åh, vad svårt det är.. Min kära mor fyller 50 år i Maj och då var det tänkt att vi, (ca. 7 personer), ska slita med henne på en överraskning som hon ska vara helt oförberedd på. Jag har kollat upplevelser av olika slag men tyvärr så funkar inte höjder för hon är sjukt höjdrädd, det verkar också vara svårt med Spa-upplevelser, det finns ju nästan bara "Romantiska Spa-upplevelser för två". Jag har också kollat upp kryssningar, men det verkar vara allt eller inget där. Det får ju inte kosta en förmögenhet heller...


*Garderob-rensning*

Idag har jag roat mig med att rensa i min garderob. Oj, oj vad grejer man hittar när man kör en sådan här stor-rensning! Man hittar saker som man glömt bort att man hade och saker man inte visste att man hade. Så nu kommer lite att åka ut på Tradera och mycket ska faktiskt slängas!



Det vore ju inte helt fel med en Walk-In-Closet!


Juldagen hos Jeanette & Patrik!

Igår blev vi bjudna till Jeanette och Patrik på middag på kvällen. Hade ingen vidare lust att dra ut och styra, Juldagen har av någon anledning blivit den dagen på året som i stort sett 75% av Oskarshamns Kommun går ut. Men vi hade så trevligt så, det blev lite vin & Jeanettes Mojjitos, trevligt sällskap och gammal go musik, och Guitar-Hero! Jeanette är grym på det vill jag lova, men jag får nog ta och öva en del om jag ska komma upp på hennes nivå:) Tack för en grymt rolig kväll som alltid med er Jeanette och Patrik!


Jeanette styr lite i köket..

Patrik och Jeanette..

Lilla jag..

Jag passade på att inviga mina nya skinnbyxor också..

Snyggingar:)

Här blev det Guitar-Hero..



Man ser skapligt rolig ut i alla fall..
 


Sally och Sune, så grymt söta!

*Sonja Alden - Till En Ängel*



Den här låten är till min pappa som försvann ifrån oss för drygt 3 år sedan. Saknar dig så mycket så jag vet inte vad jag ska ta vägen ibland! Allt blir extra mycket vid jul och allt, en högtid som ska vara en familjehögtid, en tid på året som får mig att minnas lite extra alla fina stunder tillsammans med dig.
Älskar dig pappa!

~* Merry Christmas *~

Julafton firades hemma hos min morfar och mormor igår. Det var hur mysigt som helst! Älskar att få komma ut till dom ute i skogen, det är ett speciellt lugn där ute som inte riktigt går att beskriva. Dom bor högt uppe på ett berg kan man säga och har hur fin utsikt som helst över vattnet! Där har jag och min bror tillbringat mycket tid i våra liv. Kan inte säga så mycket annat än att vi har två underbara morföräldrar som inte går annat än älska<3


När vi kom blev vi välkomnade av Jultomten:)

Även Tomten fick en present..

Min snygging;)

Kära broder gjorde verkligen kvällen med sina bravader-historier. Vi skrattade så vi grät!

Min mamma..

Fina morfar och mormor..

Godis-bordet.. Att man aldrig kan hålla fingrarna i styr från sånna här bord.. 

Mormor fick en söt liten blomma..

Julklappshörnan, det märks att det inte finns några barn med i bilden.
När vi var mindre var det så mycket julklappar i det här hörnet, att man inte kom fram..



Mys <3

Sen var det dags för mat innan Kalle..

Mormors köttbullar!

Så fin utsikt!

*Familjen*

Mys i soffan i väntan på Kalle..

Arne Weise kom tillbaka!!

Sen kom Tomten på besök igen..

dags för julklappar.

Mormor och mamma minglar lite i köket..

Kolla morfars min, så söt!

Höjdpunkten på hela julen, mormors gröt!

Christmas-tree oh christmas-tree...

*Mor och dotter*

Nu vet jag inte riktigt vad som hände..

Min underbara bror igen..


Det blev en underbar julafton som alltid hos morfar och mormor, vi satt även och kollade på filmer som dom spelat in på oss barn-barn under åren, sjukt kul att kolla på!
Julen är så sjukt stressig och jobbig på många sett, men när allt kommer omkring så är den helt klart den bästa högtiden, med nära och kära och det bästa av allt var ju att det faktiskt kom snö i år!

Födelsedag och Julfirande, 23 December

Lite dålig uppdatering här på bloggen nu, men det är ju alltid så mycket man ska stå i runt jul.
I onsdags var vi som sagt hos min svärmor och hennes man där det blev födelsedagsfirande och julfirande på samma gång. Det blev god mat och trevligt sällskap.


Födelsedagsbarnet själv

Allesosammen...

Svärmor Christin styr i köket..



Kärleken <3

Titti var hemma från Stockholm..

Det berömda godisfatet, farligt farligt:)


Tack Christin och Dickan för en trevlig kväll!

GOD JUL!

God jul allihopa!
Idag blir det en julfirande hos min morfar och mormor, underbart! Vi brukar vara hemma hos dom varannan jul, och varannat år är dom hos mina kusiner i Nynäshamn. Vi ska snart bege oss så det blir ett snabbinlägg idag med tyvärr. Lägger upp lite bilder från gårdagen senare.


Dagen före......

Imorgon är det Julafton, har nog inte riktigt kommit in i det där julstämnings-mys-läget än.
Ikväll är vi bjudna till min svärmor och hennes man som fyller år idag, stackarn! Dagen innan Julafton... Men det ska firas det med! Så jag tänkte bara fixa till mig lite sen är det nog dags att dra sig.
Ha en underbar kväll!


Snälla Tomten...


*Brittany Murphy*



1977 - 2009
R I P


Ett liv kan ta slut så fort...
Ytterligare en stjärna har lämnat oss,
men vi kommer alltid att minnas henne med ett leende på läpparna.


*Weekend i Stockholm*

Vi kom hem ganska sent igår då vi körde hem i snökaoset. Helgen har varit jättebra, och det var kul att träffa Sandra och Elle igen. Elle bara växer och växer... det är sjukt vad dom utvecklas på knappt 2 år dom små liven! Nu är det ganska kul också eftersom hon förstår det mesta som man säger till henne.
Vi har tagit hur mycket bilder som helst den här helgen så jag har försökt att sålla...






Det ska börjas i tid:)

En fashionistas julgran med galgar..

Bror, syster och en glad Elle..

Jag och Sandra..

Lunch i Gallerian.



Elle blev så trött så hon somnade t.o.m. med sin våffla i handen:)

Finaste!

Lördagens shopping, ett par knähöga stövlar från BIANCO.

Sjukt koncentrerad, The Simpsons är en klar favorit! 

Nöjd:)

Sandra...

Vi firar en egen jul..

som blev riktigt lyckad!

Elle öppnar våran present. Puss puss..





Elle i min pälsmössa, så söt!

Det blev väldigt mycket snö på söndagen!

Fika och mys på Wayne´s Coffee, älskar deras soja-latte!



Sen gick jag och Stefan vidare, det var tänkt att vi skulle gå till Gamla stan
men det var lite för jobbigt väder tyvärr!

Vi hamnade på NK där jag såklart besökte min favoritbutik. Underbart!

Stefan hittade bl.a. den här mysiga munkjackan från Peak...

Sen strosade vi runt lite i julruschen.

Söndagens shopping, ett par stövlar och en Friis & Company väska.

Såhär såg våran bil ut när vi skulle dra oss hemmåt.
Massor med snö och grymt kallt!


Hur som helst så blev det en jättebra och lyckad helg! Det är så skönt att komma iväg ibland och glömma vardagen och allt jobb för en stund!

Bloggpause över helgen...

Nu bär det snart iväg till Stockholm. Vi tänkte köra upp så det blir väll i snigelfart antar jag med tanke på vädret. Vi ska hälsa på min älsklings storasyster som är hemma i Sverige och hälsar på. Annars bor dom i Dubai för tillfället. Det overkliga landet som jag kallar det. Skriver när jag kommer hem igen!
Ha en underbar helg!




You know you want it...



Idag kom den, boken som Eric Daman skapat, han som är ansiktet bakom bl.a. alla underbara kläder, skor och väskor i serien Gossip Girl. Ren njutning att läsa!

*ToppenOnsdag*

Fullt ös medvetslös på jobbet idag men det har varit bra! Det har snöat till och från hela dagen, hoppas det kommer mera, för det får inte hinna smälta bort innan Julafton!
Vintern är nog den mysigaste årstiden ändå.. påminner mig om min dröm-skid-semester till Österrike! Jag önskar att min älskling skulle vilja åka med mig på en sådan resa, tyvärr är inte skidsemester något han föredrar men man kanske kan få med honom ändå:)



Vi har även firat min mormor som fyllde 69 år igår. Det blev lite fika och presenter på Nilssons med min bror och hans Anna, och så mormor och morfar såklart. Det var underbart att kunna göra dom så glada över något med tanke på hur mycket vi alltid har fått av dom! Älskade mormor och morfar, dom finns alltid där, dom ställer alltid upp och sträcker ut en hjälpande hand om man behöver! Dom känns mer som extraföräldrar på något sett, för det är lite så dom har varit för både mig och min bror kan jag känna.



Sedan har jag såklart kollat på Bonde Söker Fru, Thilde och Stefan är ju bara så himla söta!
Men nu är det faktiskt dags för sängen, GodNatt!

Min beställning från Nelly...


Mus-problem.....

Åh, jag blir så arg! Våran mus och tangentbord la av igår av någon anledning? Jag testade allt men inget fungerade, tillslut funkade tangentbordet men vad gör det när inte musen fungerar.. *suck* så idag var det bara att dra raka vägen efter jobbet och köpa en ny. 
Har precis ätit lite och tänkte dra iväg till Maxi och hämta mina kläder som jag har beställt. Underbart!




En liten tripp till Kalmar...

Det blev en sväng till Kalmar med Janette och Patrik i alla fall. Äntligen har det blivit lite vitt på backen också så det var riktigt trevligt att gå runt och kolla på allt julmys som finns. Janette hittade en massa fin fina saker, särskilt en klänning inför Nyår, sen en mysig "fuskpälsjacka". Det är ju lustigt att man alltid hittar hur mycket saker som helst när man går och trampar 3 dagar innan löning, och när man har pengar då är det inte ofta man hittar något som man verkligen vill ha.
Hur som helst så blev det en "fuskpälsmössa" för min del. Jag brukar nästan aldrig använda mössa men den här var så mysig så jag kunde inte låta bli:)
Lucia är det idag också, men jag har inte sett röken av en ända Lucia...?
Nu får jag ta tag i tvättsugan igen,*suck*. Tycker verkligen inte om att tvätta, särskilt inte när man måste vara nere och härja i en läskig källare!


Mysmössa:)

Janette i sin, kanske blivande nyårsblåsa?

Underbara sängar av Lars Wallin! Love it!

*Like a Dream*

Janette provar jacka... Så snygg med ett par längre svarta skinnhandskar till!


*Tredje Advent*

Vaknade av att min underbaraste stod och gjorde Scones till frukost. Så himla go han är!
Sen senare idag bär det tydligen av till Kalmar.


LADY GAGA - BAD ROMANCE

Så grymt bra!


*Snö, mera snö*

När jag vaknade idag så blev jag jätteglad, för det hade äntligen kommit lite snö!

Men tyvärr verkar det inte som att det kommer att vara så länge...


*Girls Night*

Då var det dags för den efterlängtade tjejkvällen med Janette igår. Det blev en riktigt lyckad kväll som innehöll drinkprovningar, idolfinalen, sushi, massa go musik och.... helt enkelt en perfekt girly night!


Fina Janette..

Mojito är helt klart en favorit!

Sen blev det sushi..



Janette hade aldrig ätit det innan.



Någon blev ganska besviken över att inte Calle vann Idol..

Janette special med Piggelinglass.






Tack Janette för en toppen kväll, det får bli snart igen!

*Mammas Pojkar & Nobeldagen*

Såg precis klart sista avsnittet av Mammas Pojkar. Missade förra veckans avsnitt så det fick bli två på raken, men jag vet inte av någon anledning så tyckte jag nog att Bobby skulle välja Jane ändå... Är osäker men jag tror det.



Nobeldagen är det ju idag också. Någon som har kollat på hela nobelmiddagen? Älskar alla underbara frisyrer och vackra klänningar! Sen ska vi ju inte prata om hur mycket jag vill ha nobelservisen!



Godnatt!




Inredningsbutiker löser alla problem!

Idag efter jobbet var jag och hämtade våran bil som har fått nya vinterdäck och en välbehövlig framhjulsinställning. Efter det fick kände jag att jag bara var tvungen att ta en sväng förbi Materialmännen. Underbart, ibland kan jag må så fruktansvärt bra av att bara få gå omkring och kolla på alla finfina saker som finns. Inredning och skor är är verkligen två saker som kan få mig på riktigt bra humör och göra mig riktigt lycklig:) Min absoluta favorit-inredningsbutik är helt klart Bo Concept. Åhh, det är kärlek! Tyvärr så finns det ingen butik här i närheten där jag bor, jag tror att den närmaste butiken ligger i Linköping, ca 2 timmars bilresa härifrån. *Suck*  Tycker att dom borde öppna en butik i Kalmar i alla fall.
Hur som helst så behöver vi bland annat ett nytt soffbord, så nu är problemet bara det att jag inte vet om vi ska ha ett runt bord eller ett fyrkantigt bord...? Kan liksom inte bestämma mig.


Så lat!

Var så sjukt hungrig efter jobbet så det blev MC Donald´s och fy vad jag mår dåligt efter jag har ätit det, varje gång och ändå köper man det. Jag blir nästan det av all "skräpmat" tror jag. Ren lathet, att man inte orkar ställa sig att laga mat. Men ibland blir får det bli så faktiskt, och när man bor i en mindre stad som Oskarshamn så finns det tyvärr inget vidare utbud när det gäller Take Away, så det är Sibylla, Pizza eller MC Donald´s som gäller.
Man kanske skulle starta en Take Away restaurang som bara har en massa nyttigheter.... Det tåls att tänka på faktiskt:)



Annars är det ju onsdag villket brukar innebära en kväll framför en massa TV-program för min del.
Ungefär såhär brukar det se ut:

Kl. 20.00 - Bonde Söker Fru på 4:an


Kl. 21.00 - Paradise Hotel på 6:an

Sen brukar det ju även bli ett avsnitt av The Hills men eftersom det var säsongsavslutning förra veckan så får jag börja kolla på The City istället. Jag kollade på det förut men sen blev det lite för mycket TV-program ett tag så jag fick hoppa över det:) För er som inte vet så handlar det om Whitney som var med i The Hills förut, och om hennes nya liv i New York. Riktigt bra är det! Detta kan ses här!




Kolla här!

För dig som vill ha fler besökare till din blogg!

Bloggtrafik.nu

Snurrigt...

Vilken snurrig dag det har varit idag. Helt enkelt inte min dag bara, men så kan det vara ibland. Skönt att vara hemma nu i alla fall, jobb som vanligt 8.30 - 16.00. Man kanske skulle ta en Powerwalk sen efter maten, känner att jag skulle behöva det.
På tal om något bättre så hittade jag dessa snyggingar på BRANDOS, jag bara älskar dom! Kanske man skulle kunna ha till nyårsblåsan?




*En regnig måndag*

Helt sjukt vad helgerna försvinner fort! Man hinner liksom inte med för tiden går så fort.
En regnig måndag har det varit i alla fall, vart är snön egentligen? Vi får hoppas att det hinner komma lite till julafton. Jag har tänkt en del idag, på det där taxikortet som jag påbörjade för snart 1 år sedan. Jag har liksom lagt det åt sidan. Men jag vill så gärna ta det, men jag har så svårt för att verkligen sätta mig ner med alla dessa böcker och börja plugga. HJÄLP, ge mig en spark i arslet någon! Jag får faktiskt försöka ta tag i det snart, jag har nog bara ett år på mig sen måste jag göra om hela kursen igen, och det känns ganska onödigt, det är liksom upp till mig nu!
Nu ska jag gå och kolla på något avsnitt av av Band Of Brothers med sambon. Han har köpt hela boxen, den är faktiskt väldigt bra. Av någon lustig anledning så har jag en förmåga att alltid fastna i "Boxträsket"...
Så nu blir det kaffe, chokladpraliner och Band Of Brothers!



*Gårdagen*

Igår blev det inga inlägg så vi får ta det idag istället.
Stefans mormor fyllde 70 år igår så det blev lite firande på Påskallaviks gästgiveri, där vi åt julbord med halva hans släkt:) Det var jättetrevligt, men tyvärr var inte julbordet det bästa... Smaklöst och inga revben... Men bortsett från det så var det jättebra! Det blev även lite julklappslekar mot slutet.
När det var dags att dra sig hemmåt så var det jag som fick vara chaufför. Så för första gången i mitt liv körde jag automat och inte nog med det, en stor buss också!! Det är precis så den får klassas som personbil. Gissa om jag var lite smått skräckslagen!? Men dom stackars människorna som åkte med var nog ännu mer rädda:) fast det gick ju som en dans, så alla var nöjda och glada.


*Första julbordet för i år*

*Svärmor + Man*

*Dessert-bordet*

*Time för julklappslekar*

*Födelsedagsbarnet*

Det här gick jag hem med:)



*Kärleken & Jag*


*SATURDAY*

Det blev ingen sovmorgon idag direkt, hade lovat Anna att komma och hjälpa till att tapetsera i deras nya hus, så det var bara att gå upp.
Man längtar verkligen tills man själv skaffar/bygger hus sen i framtiden. Det är en sådan frihet på något sett som man aldrig kan få om man bor i lägenhet. Men sen är det ju så att det kostar lite mer också... Särskilt om man är så kräsen som både jag och min sambo är. Vi har i alla fall våran tomt:)
Det blir hur som helst väldigt fint. Dom har köpt en superfin tapet som glittrar, och som är en del av en fondvägg i vardagsrummet. Så idag har vi styrt med resten av vardagsrummet.
När vi var färdiga drog jag hem till min bror och hans tjej och spelade lite Wii, myste med deras sjukt gosiga kaniner och fick lite BluRay-filmer som jag hade beställt.
För kvällen finns det just nu inga planer men det återstår att se...
Ha det toppen sålänge!


Anna och Jockes sjukt söta dotter Tilia!



Snygg tapet ju!

Byggkaos...

Jag som myser lite med Ove..

Min kära bror och Leo. Han ser faktiskt ut lite som ett lejon med sin så kallade man:)


..Tove..

Det blev Tove som åkte ut, lite otippat kanske men jag vet inte? Superkul att se Calle i final i alla fall! Hade bara en magkänsla att han skulle åka ut....
Som sagt alla kommer att gå långt oavsett vad som händer!


Foto: HD.se

*Idol-Juryn*

Jag måste bara lägga in en liten kommentar om idol-juryns val av låtar idag. Deras glänsarlåtar blev väll inte riktigt några glänsarlåtar, eller? Särskilt inte den Tove fick. Jag förstår verkligen hennes reaktion! Snacka om att det blev helt tvärtom, deras utmaningar däremot fick dom att glänsa som stjärnor alla tre, särskilt Erik gjorde det ju sjukt bra! Det här året har det varit med så många som har varit så pass bra att nu känns alla som är kvar som vinnare. Det spelar ingen roll vem som vinner eller åker ut, alla är stjärnor på sitt eget lilla sett!


Foto: TV4.se

Äntligen Fredag!

Riktigt skönt att det drar sig mot helg! Det känns inte att jag bara har jobbat tre dagar den här veckan. Har precis ätit middag och tänkte hinna med att åka till Maxi innan Idol och köpa lite "Fredagsmys". Det kommer förmodligen bli Ben & Jerryglass i alla fall för min del. Föredrar nog glass framför godis och snacks har jag kommit på.
Sen blir det mys framför Idol! Känns som att det är Calle som ryker idag, jag tycker att han är så go, härlig stil liksom, men jag har bara en känsla av att det kommer att bli Tove och Erik som står i finalen.
Vi får se hur det går. Ha en bra kväll!


Sparris inlindad med lufttorkad skinka, parmesanost och pinjenötter, mixsallad och avokado. Super!


*Victorias Secret Show 2010*

Den 19 November hade Victorias Sectret sin årliga visning på The Lexington Armory i New York. Detta är något som i alla fall jag ser fram emot så sjukt mycket varje år!



















Foto: popoholic.com



Min favorit i år är nog Candice Swanepoel.
Förretsen, är det någon som vet när dom ska sända på TV i Sverige? Är det på TV3 som vanligt, Nyårsdagen?

 

Beyonce - Sweet Dreams

Riktigt bra låt!



Stressonsdag!

Tillbaka på jobbet idag igen. Skönt, för kräksjukan är inget man gärna ligger hemma med! Efter jobbet blev det en storhandling på Maxi, men vad har hänt egentligen? Det är ju sjukt hur dyrt mat har blivit, särskilt sallad och mjölkprodukter.
På menyn ikväll fanns min kära sambos fläskfilegryta, med färsk bandpasta. Sjukt gott!
Nu ska jag stressa iväg till en tjejkompis som precis har köpt hus, och förmodlingen har fullt upp med att renovera...

Idag har ett nytt avsnitt av The Hills Säsong 5 kommit! Säsongens sista också, så det får man inte missa! Detta kan ses här.



Förutom detta så blir det mer TV-program, (onsdagar är verkligen en TV dag:)

Kl. 20.00 - Bonde Söker Fru på 4:an

Kl. 21.00 - Paradise Hotel på 6:an


Underbara skor....

Sitter och spelar lite poker och kollar skor.... Älskar verkligen skorna som Iron Fist gör. Det är lite punkstil över dom. Har några favoriter som jag har hittat på BRANDOS. Tyvärr kan man ju sitta och drömma sig bort bland alla underbara skor i timmar.... *suck*





*Mys i soffan*

Det blir visst ytterligare en dag i soffan för min del. Men på ett sätt är det ganska mysigt, ligger och kollar på Jane Austen filmer och dricker te... Älskar verkligen hennes filmer! Den som många säkert känner igen är Stolthet och Fördom. Men min favorit är nog ändå Förnuft och Känsla.



Fortfarande hemma....

Det blev inget jobb för mig idag heller. Mår bättre men inge vidare. Tänkte göra ett försök att äta lite frukost nu.
Ha det sålänge!

RSS 2.0