Äntligen!

Solen skiner, fåglarna kvittrar.. Vilken underbar dag, man blir så glad av detta underbara väder! Äntligen är våren här, okej nästan i alla fall.
Tänkte snart dra ut på en powerwalk i alla fall.
Ha det fint sålänge!


Dagens inspiration: Hilary Duff


Alexander McQueen

Några utvalda favoriter!


Pris: 8.204:-

Pris: 8.457:-

Pris: 9.369:-

En underbar dag...

Ett ställe där man alltid kan finna lugn och ro och där man alltid känner sig trygg, det är hos min morfar och mormor. Två underbara människor som alltid finns där.. Jag, min kära och min bror har haft en heldag där idag, det var riktigt länge sedan nu så det var på tiden! Nu den här tiden på året, och framförallt i sommar så är det verkligen hur mysigt som helst där.












Tack för en toppendag!


Sushi-kvällen igår...

Jag och Patrik bytte plats igår så han kom hem till oss för Stefan och han skulle ha en boys night och jag gick hem till dom eftersom jag och Jeanette skulle ha sushi-kväll, perfekt! Jag tycker det borde finnas något sushi-ställe här i vår lilla stad, det vore nog inte så dumt. Man får väll ta någon kväll och försöka ge sig på att göra egen sushi kanske... 
Det blev hur som helst väldigt trevligt, och Jeanette duktig som hon är hade styrt ihop en paj som verkligen inte var dum! Sen pratades och diskuterades det ända in på nästa dag. Så det blev inte sängen förens klockan halv fyra...

  
Tack fina vännen för en toppenkväll som alltid!

Till sommaren..

Någonting som jag skulle vilja rekomendera nu till sommaren är Biotherms solskyddsprodukter. Dom är riktigt bra, gillar också deras After Sun väldigt mycket!
 

Lars Winnerbäck & Miss Li - Om du lämnade mig nu


Fredagskvällen framför tv:n

Det blev ju Let´s Dance finalen igår, och eftersom jag tyckte att både Mattias och Claudia var superduktiga så spelade det inte mig någon roll vem som tog hem finalplatsen.
Efter det såg vi filmen Så Olika. Jag blev så besviken! Den var väldigt rörig måste jag säga. Jag tyckte mycket bättre om Helena Bergströms andra film Se Upp För Dårarna. Så tyvärr så är det ingen film som jag kan rekomendera.
Idag ska jag roa mig kungligt med att tvätta. Vi fick ingen tvätt-tid på hela förra veckan så då kan man tänka sig själv hur våran tvättkorg ser ut... Vi får se vad som händer ikväll, har inget bestämt än som det ser ut.


Underbart med helg!

Det blev inget bloggande igår för direkt efter jobbet åkte jag till Anna och senare kom min kära också som skulle hjälpa dom med sitt kök. Vi kom därifrån vid 22.30, och sen fick det bli MC Donald´s för vår del. Jag fattar inte vart den här veckan har tagit vägen? Kan inte minnas vad jag har gjort, det har bara gått så sjukt fort! Men man är ju inte ledsen för att det är helg direkt:)
En sak som jag har tänkt på att man alltid gör men alltid tänker att man ska försöka undvika är att åka till Maxi en lönedag... Vilket kaos! Vi får väll se om det blir en powerwalk med Jeanette lite senare annars blir det Let´s Dance finalen senare ikväll, och sen har jag även hyrt den svenska filmen Så Olika som Helena Bergström har regisserat. Jag ville se den när den gick på bio men det gick så mycket annat bra då så det blev inte av. Hoppas den är bra!


Källa: TV4.se

En riktig djungel!

Jag och min kära kom precis hem från ett möte på banken. Det här med att köpa tomt och bygga hus är verkligen en riktig djungel! Oavsett hur mycket man försöker att förstå så tror jag aldrig att man blir klok nog. Jag är otroligt imponerad av dom som kan allt om alla paragrafer och lagar, räntor och annat!
Jag var riktigt duktig och tog en powerwalk på 45 minuter idag på lunchen, men det där med promenader kan det aldrig bli för mycket med. Särskilt inte när det bara är drygt 2 månader kvar tills det är dags att slita på sig bikinin! Så nu blir det en sväng med Jeanette också...


TV-spels Kväll!

Efter promenaden med Jeanette kom jag på en brilliant idé... TV-spels kväll! Japp så får det bli, och nu har mitt Super Nintendo åkt fram. Älskar verkligen spel av alla olika slag och former, och det är toppen att jag har hittat en som är lika galen som jag:) Min älskade sambo... 
Ha en underbar kväll!


 

Tisdag...

Godmorgon! Nu tänkte jag dra ner till mamma och ta en kaffe innan jobbet. Sen blir det en powerwalk efter jobbet med Jeanette sen också. 
Ha en bra dag! 

John Mayer - Free Fallin'


Underbar låt!

Dagens inspiration

Vackra Jessica Biel, här på omslaget av den engelska tidningen GQ.


Källa: Popoholic.com

Glamourama...

Har precis kollat sista avsnitten av Glamourama på TV3 Play. Jag började kolla på det när jag var sjuk, och jag måste säga att det faktiskt har varit riktigt kul att följa bloggbrudarna.

En riktigt kul lördag...

Det blev sopp-lunch hos svärmor. Riktigt gott! Sen satt vi och kollade lite hus på nätet. Senare gick vi till Jeanette och Patrik, och vid 19 gick vi till Lilla Krogen där Jeanette hade bokat bord. Det visade sig vara en katastrof eftersom dom överhuvud taget inte visste vad service va, så efter att ha suttit i 30 minuter och väntat på att få beställa så tröttnade vi och gick vi. Det fick bli Steak House istället och det var inte helt fel..

Födelsedagsbarnet själv i egen hög person..

Vildsvin med potatisgratäng och kantarellsås, Mmm!

Sen blev det vattenpipa, mojitos och lite girl-talk..

Sedan var det dags att börja dra sig utåt en sväng och kolla läget..


Det blev en kul kväll förutom att älsklingen tappade bort sin mobil, men det löste sig tillslut. För när vi ringde till den så svarade någon i personalen på La Scala så det var skönt! Det blir att hämta den senare..

Black Eyed Peas - I Got A Feeling



Känner på mig att det kommer bli en riktigt grym kväll, så den här låten passar perfekt!

Fullspäckad Lördag!

Vi var verkligen uppe med tuppen idag. Det är nog första gången som vi "frivilligt" går upp vid halv nio en lördag. Som sagt så blev det att se klart New Moon till frukosten. Nu tänkte jag fixa iordning mig sen ska vi luncha hos svärmor. Efter det blir det stan med Jeanette? Sen ska vi ut och lämna lite prylar hos Thomas och Jenny i deras hus. Ikväll blir det middag på Lilla Krogen, med Jeanette och Patrik, för Patrik fyller år så det ska bli trevligt! Stress, stress...


Dagens inspiration: Ashley Greene

Gårdagen...

Shutter Island igår var verkligen speciell. Jag trodde det var en rysare men det var det visst inte. Den visade sig vara väldigt psykologisk. Den var inte som jag hade trott på något sett. Men den är helt klart värd att se!
När vi kom hem var jag så hyper över New Moon, så jag tyckte att vi kunde se den med eftersom att Stefan inte hade sett den än. Men det var bara jag som orkade se hela, det var ju trotts allt ganska sent. Stefan såg klart på den idag på morgonen istället. Den här filmen gör mig så fruktansvärt frustrerad. Jag blir tokig på denna eviga väntan på Eclipse


Shutter Island

Ikväll tänkte vi gå på bio, jag hade väldigt gärna velat se Alice I Underlandet, men i våran lite mindre stad visas bara en film och idag var det Shutter Island, så så får det bli. Min kära vän Jeanette berättade att den va ganska läskig, så vi får se om man vågar hålla sig kvar i biosalongen eller om man smyger sig ut...

Av någon anledning har det visst blivit en del film den senaste tiden. Men jag älskar film så det blir ju så ibland.


Som jag har längtat!!

Kom precis hem från jobbet, och mot våran ytterdörr stod ett paket från discshop. Ahh! Den har kommit, äntligen. Gissa om jag är glad!


Taco - Middag

Nacho-tallrik till middag och en fortsatt lugn kväll, är så grymt trött idag!


Förresten, igår hyrde vi The Box som vi har väntat på ett tag. Tyvärr blev jag ganska besviken, hade nog hoppats på lite mer av allt men den var helt klart godkänd men inte mer än så.

Dag 8 - Dubai

På förmiddagen blev det träning och inflytt till vårt Hotell.. Man var tvungen att ha passen vid incheckning vilket vi inte hade en blekaste aning om vart dom va just då. Så himla pinsamt, att vi inte tänkte på det. Jaha, det var ju bara att lägga sig på alla fyra och börja gräva i ALLA väskor.. Tillslut hittade vi dom äntligen!

Sen blev det pizza från Stefano´s, första och ända pizzan för min del i alla fall.
Även Elle tog sig ett nafs:)
Efter lunchen bestämde vi oss för att åka ut på Palmen och kolla lite...

Längst ut på Jumeira Palm Island i Persiska viken ligger det 5-stjärniga jättehotellet Atlantis. Verkligen gigantiskt och hur vackert som helst! Jag är så otroligt fascinerad över alla vackra byggnader i Dubai.

Sedan skulle vi dra oss mot Sharjah där vi skulle skjuta med pistol. Innan var vi bara tvungna att tanka, och jag var tvungen att ta kort på även detta såklart. Men dom har liksom hallar för precis allt! Sen ska vi inte prata om den sjukt billiga bensinen..  

Det blev en minnesvärd resa till skyttet vill jag lova! Spencers GPS ville inte riktigt vara med längre p.g.a. allt bygge överallt så det blev många u-svängar och för mycket rondeller. Både jag och Sandra kände hur illamåendet bara blev värre och värre... väl framme i Sharjah så ville jag, återigen, ta bilder på slummområdet som vi kom till, jag körde ner rutan och in kommer en stank som inte går att beskriva med ord! Som att det inte räckte med alla u-svängar och rondeller...

Bortsett från resan var skyttet riktigt kul. Svårt bara med en instruktör som pratar någon form av Arabiska och Engelska och alldeles för fort. Men det gick det med. Något som dom inte verkade så noga med var skydd, det var bara hörselskydd som gällde tydligen.. 
Tyvärr var det fotoförbud på skyttebanan så det fick bli en bild när vi var klara istället.. Hur söt är inte Elle här!



På vägen hem igen hamnade vi i en bilkö och jag slocknade. Detta var enligt Elle tydligen värt en applåd:)

MC Arabia, helt klart det godaste som jag någonsin har ätit från MC Donald´s!
Efter en lång dag var det dags för första natten på Hotellet...
 



Godmorgon...

Idag säger jag farväl till soffan och pallar mig till jobbet. Hade ingen feber igår så antar att man är okej? Nästan i alla fall. Ska bli sönt att få komma ut lite, det var ett tag sen känns det som. Efter jobbet blir promenad med Jeanette, vi tänkte att vi skulle försöka med det så ofta vi kan nu. Dags att komma i form till sommaren!

Ha en underbar dag!


This is love!

Älskar och avgudar dessa underbara skapelser av ALEXANDER WANG.

oots_79044243.jpg" alt="" />
Freja Laced Zip Boots - 6.704:-

*Pinky Kitchen*














Källa: Bagaren & Kocken

Nu räcker det!

Vad är det man får se när man vaknar idag på morgonen? Mer snö, det har snöat! Varför? Vad hände med den underbara våren som höll på att komma, vårsolen, fåglar som kvittrar farväl till minusgraderna... Nu får det faktiskt vara slut på det här tycker jag!

Skid Row - 18 And Life



En grym gammal goding!

SÅLD

Jag läste ganska nyligen ut boken SÅLD, skriven av Natasja T. och Vera Efron. En skrämmande och sann historia om en 17-årig tjej som bor tillsammans med sin mormor och alkoholiserade mamma i en liten fattig by i Ryssland. Hon strävar efter ett annat liv och vill helst av allt börja studera. Men en dag träffar hon den trevliga och mycket stiliga Sergej som lovar henne ett jobb i Europa som dealer på ett Casino. Natasja blir överlycklig och kan knappt bärga sig tills det är dags! Det här visar sig bara vara början på ett rent helvete...
Det här är en riktigt bra och mycket gripande bok om Trafficking som jag tycker att man bör läsa. Själv kan jag ha lite svårt för läsning ibland, men den här boken läste jag ut ganska direkt.


Dag 7 - Dubai

Ännu en dag på Dubai Mall, det tar en evighet om man ska hinna plöja igenom allt! Men inte riktigt med samma energi som gårdagen. Vi kände oss ganska trötta på shoppingen ärligt talat så vi bestämde oss bara för att gå runt och kolla bland alla spelbutiker och spelställen som fanns..


Om man ville kunde man åka skridskor, men vi kände att vi kunde hoppa över det:)
Något som Spencer däremot sa att vi inte fick missa var The Gold Souk...

Vilket visade sig vara en galen labyrint gjord av guld. Det fanns så mycket smyckesaffärer med så mycket bling-bling att man nästan blev äcklad faktiskt. Jag älskar smycken, verkligen! Men det blev för mycket av något som redan är för mycket. Vi höll på att inte komma ut bara för att det endast fanns skyltat på arabiska, men det fanns säkert någon baktanke med det med:) Det var kul att få uppleva i alla fall.
Här är Dubais största Sheiker..

Efter The Gold Souk blev det en fika på Starbucks. Men jag måste säga att jag inte blev så förtjust i deras kaffe. Bakelser och annat gott tror jag säkert på men kaffet, nja... Inget slår än så länge Wayne´s Coffee! Deras soyalatte, Mmmm!

Sen fortsatte vi våran rundtur och hittade Sega Republic, som vi bestämde att vi skulle ta någon annan dag, eftersom att Spencer snart skulle komma och hämta oss.


Är det inte underbart att det finns rosa taxibilar!

Lite fick jag med mig hem trots allt...

Senare på kvällen bestämde vi(Sandra, Stefan och Jag), oss för att gå en sväng till Yacht Club Marina och ta något att dricka. Men det var lite för mycket folk där så efter en drink kom Sandra på en mycket bättre idé, så vi gick till French Connection istället som ligger längst ner i samma hus som dom bor i. Vilket visade sig vara toppen! Där satt vi resten av kvällen. Fikade och rökte lite Shisha, första gången blev det för Sandra:)




Sjuk, sjuk, sjuk...

Jag mår skit! Orkar ingenting, ligger och svettas och fryser om vartannat... Dags för soffan igen. Jag vill bli frisk!!


Lady Gaga ft. Beyoncé - Telephone

Jag satt och kollade lite på youtube.com, och sen tänkte jag kolla om det hade kommit några nya låtar med Lady Gaga, och då hittade jag den här videon. Jag tycker hon är grym som verkligen vågar köra sin egen grej, älskar hennes musik och hennes stil, men den här videon var bland det galnaste jag sett! Lite otippat att Beyoncé är med också.


Melodifestivalen igår...

Jag måste säga att jag inte har hängt med alls i år. Personligen tycker jag att det har blivit lite för mycket med alla delfinalerna, andra chansen och allt röstande. Men jag har sagt att jag skulle kolla på den riktiga finalen som var igår i alla fall. Tyvärr missade vi en hel del av det men kom in när dom röstade. Det kändes väldigt kul att Anna tog hem hela kittet. Det trodde jag faktiskt inte, men jag har ju som sagt inte hängt med i år. Jag älskade ju henne när hon var med i Idol, framförallt hennes första audition när hon sjöng Have a heart. Den här låten måste jag säga är riktigt bra när man har lyssnat på den lite! Vi får se hur det går, spännande spännande:)


Lördagen

Känner mig fortfarande inte särskilt bra men bestämde mig för att göra ett försök att följa med ut till Jennys och Thomas nya hus och kolla lite. Dom skulle sova sin första natt där så Stefan hjälpte till lite med flytten. En stor gård har dom köpt! Hur mysigt som helst, mycket finns det att göra i stall och garage bland annat annars så är det inget som man akut måste ta tag i. Ett riktigt gammalt charmigt hus från 1870-talet, tror jag det var. På vägen hem bestämde vi oss för att vi skulle göra fruktsallad och hyra film. Det blev den nya med Cameron Diaz, My sister´s keeper. Av någon anledning så glömde vi bort att vi hade hyrt film när fruktsalladen väl va klar så vi kollade på The wedding singer som gick på tv istället. Det får bli den filmen imorgon:) 
Det var nog ingen jättebra idé att följa med idag kände jag senare, det får bli att ta det lugnt nu!


Våran dag hos Jenny och Thomas..


Fruktsallad & Film-mys!

 

Trailern för Eclipse är här!!

Nu är New Moon bokad och kommer att trilla ner i min brevlåda runt den 20 mars:) Sen har äntligen trailern för Eclipse kommit. Tyvärr kommer man få vänta ända till den 30 juni innan det är dags för premiären men den som väntar på något gott...


Nilson öppnar e-handel!!

Läste på en av mina favoritbloggar att underbara Nilson skobutik ska öppna på webben den 15 Mars! Är inte det här helt fantastiskt, som jag har väntat och längtat! Tydligen så är det 10% rabatt samt fraktfritt fram till den 15 April.


Katter + Astma = Inte bra

Igår fick min astma för sig att vakna till liv vilket den brukar göra när jag börjar bli förkyld, vid ansträngning och när det är dags för pollen och nyklippt gräs. Katter är tyvärr någonting jag bör hålla mig borta ifrån när det är dags för förkylning för min del. Vilket inte är så lätt med tanke på att det finns ett antal där jag jobbar, så igår blev det att åka hem. Mitt i allt tog min bricanyl (astmamedicin) slut, så det var bara att ringa läkaren om recept. Suck!! När jag var och hämtade ut medicinen passade jag på att köpa två nummer av min favorit-tidnings-serie! Så nu blir det att burra ner sig i soffan med en kopp te och lite läsning... 


Dag 6 - Dubai

Den här dagen blev en absolut heldag från morgon till kväll på Dubai Mall, världens största galleria/köpcenter. Det var upplevelser efter upplevelser hela dagen. Bara att gå runt och kolla i alla vackra skyltfönster var en upplevelse i sig. Högst upp hade dom en våning för endast bebisar och barn, med en massa leksaksaffärer men framförallt en massa klädbutiker som exempelvis Armani och Hugo Boss Baby:) Hur gulligt är inte det. Vi började dagen med att kolla på alla fina bilar dom hade ställt ut...

 
Sedan bestämde vi oss för att gå in i akvariet (också världens största) och även ta turen med en båt inne i akvariet för att få reda på hur allt är uppbyggt o.s.v. Det hela var indelat i tre delar, och man började med att gå in i en jättetunnel där man kunde se en massa fiskar, hajar och rockor runt sig...


Därefter gick man två våningar upp där vi fortsatte till den andra delen av akvariet. Jag låter bilderna tala för sig själva...


Ja, mycket lustigheter det fanns det i det akvariet det vill jag lova...
Sen var det dags för båtturen där vi fick reda på att akvariet rymmer 10 miljoner liter vatten! Är inte det helgalet! Tydligen så är bakgrunden i akvariet inte äkta utan gjort av glasfiber. Vi fick också reda på att det lever 33.000 olika arter där. Det var en riktigt kul upplevelse!

Efter båtturen och akvariet blev det shopping! Det finns verkligen inga begränsningar vad det gäller just shopping i Dubai Mall! Det som är riktigt härligt med nästan alla Malls är att dom inte stänger förren runt 22.00 på vardagar och 24.00 på helger.



Det fanns en hel del att se, och man blev tillslut ganska mätt på all lyx som finns överallt.
Men en hel del shopping blev det:)
Senare på kvällen kom Sandra, Spencer och Elle och mötte upp oss. Då gick vi till en restaurang som hette Scoozi och som enligt mig hade världens godaste sushi!

Därifrån hade man inte många meter till Burj Khalifa Dubai, världens högsta byggnad. Den var så hög att man var tvungen att dela upp den på nästan 3 bilder:) Sen visade dom en underbar "fontän-föreställning". Det var som fyrverkerier fast med vatten och musik. Det här visade dom från kl. 18.00, en gång var tjugonde minut.
Detta kan ses här!!
 
Vi avslutade denna underbara kväll med en snyftfilm och rosévin.

Min shopping för dagen...

Äntligen har jag fått min klocka som jag såå länge har önskat mig!

*Syskonkärlek*



Fick den här bilden av mamma för ett tag sedan. Älskar den men den är lurig... Jag var tyvärr inte så snäll mot min älskade bror när vi var små. Han fick stå ut med en hel del stackarn! Just den här bilden känns lite som ett bevis på det. Jag är skitglad och Victor sitter och ser helt förskräckt ut som att jag har hotat honom eller något?

Creed - Six Feet From The Edge


Älskar den här låten!

Äntligen!

Efter jobbet idag var det bara att slita på sig träningskläder och gå hem till Jeanette. Äntligen fick vi träffas, det var så länge sedan! Vi sågs visserligen en sväng igår och tog en fika med Patrik och Stefan, men det var bara en snabbis så det fanns liksom inte så mycket tid. Idag fanns all tid i världen, vilket slutade med att vi var ute och gick i drygt 1½ timme, sen stod vi nog och pratade i nästan en halvtimme också. Det känns som att man alltid har något att prata om... 


Fina underbara vännen!

Dag 4 och 5 - Dubai

Våran fjärde dag gick vi till poolen för första gången. Det var så sjukt varmt, och svalka sig i poolen gick det sådär med eftersom det var ljummet:) Senare så gick vi och handlade lite för våran filmkväll. Sen åt vi kött för första gången, ärligt talat så var det inge vidare.. På något sett smakade det sur/syrligt?


Stefan hade köpt Coca-Cola Cherry, men fy! Det var absolut inte gott. Vad är det med utlandet och körsbär? Det finns ju på och i allt...

Sen kollade vi på Orphan. Den var faktiskt riktigt bra. Jag och rysare brukar inte riktigt funka, det brukar sluta med att man sitter under ett täcke och skakar men den var lagom och riktigt spännande rakt igenom...

Femte dagen tillbringade vi förmiddagen på stranden. Underbart! Det var en perfekt dag för att sola för det blåste vilket gjorde att det inte blev helt outhärdligt med tanke på värmen.

Ville man kunde man rida på kameler eller hästar på stranden:)



Efteråt gick vi till ett ställe som låg precis intill stranden, Hut Spot. Det såg väldigt mysigt ut men det visade sig vara mindre mysigt och förde även med sig otur? Vi fick inte vårt vatten vi hade beställt in men ändå fanns det med på notan, jag lyckades tappa min tallrik i knät och sen fick vi vänta på min smoothie ganska länge men det visade sig att dom inte hade tänkt att komma med den över huvud taget... Aldrig mer Hut Spot!

Utsikt över Marinan..



Så himla go bild!

Senare på eftermiddagen drog vi iväg till IBN Battuta Mall, även detta ett riktigt stort köpcenter. Man kunde låna som en golfbil för att fortare kunna plöja igenom det:) Sen hade dom delat in köpcentret i olika teman för olika länder vilket var lite kul.

Vi var här för en storhandling och det blev det! Jag var bara tvungen att ta kort på det här, det borde absolut finnas i Sverige, det finns det säkert men inte i Oskarshamn. Ett jättestort charkliknande ställe med bara kryddor, nötter och torkad frukt.

Elle med pappa på sitt favoritställe..

Ballonger är riktigt kul, i alla fall ett liten tag:)

Jag hittade en riktigt snygg väska inne på Paris Hilton.

Sen blev det lite annat som cigg till mamma och servetter.. Det saknar jag hemma så jag var tvungen att köpa med mig lite!

Stefan köpte en radiostyrd helikopter..

Som Spencer lyckades få ihop, och blev riktigt nöjd över:)

Sedan blev det snacksmys och "Dubaioritas" som Sandra blandade ihop.

Ett gott skratt förlänger livet!


Jag skrattar så jag tjuter:)

Helkväll med Victor & Anna..

Kvällen har varit toppen. Det var liksom dags för en date med min bror och Anna, vi har inte umgåtts på länge så det var på tiden. Vi sågs visserligen igår men det behövdes en helkväll kände jag. Vi har alltid så otroligt kul tillsammans! Det blev god mat och lite vin. Anna stod för desserten som bestod av bär och frukter som man blandar ihop i en form sen riven vit choklad på och in i ugnen. Mmmm... Efter det åkte vattenpipan fram, dom är grymma på allt fix med vattenpipor! Vattenmelon är en riktig favorit. Sen skulle Victor dra och jobba men det blev en riktigt lyckad kväll! Sen fick vi lite hjälp att skaffa Spotify också, hur bra som helst.


Nickelback - Mistake

Jag har aldrig hört den här låten innan men Victor spelade den igår och gjorde den såå bra. Grymt bra låt!


Gårdagen..

Efter jobbet var vi ju som sagt bjudna till Christin på kroppkakor som hon och mamma hade lagat. Det var verkligen hur gott som helst! Det är inte varje dag man äter det heller så det är inte svårt att äta ihjäl sig. Sen kollade vi lite bilder från resan och Let's Dance blev det också. Supertrevligt! Sen skulle Victor va trubadur på Ankaret så vi mötte upp Anna och gick tillsammans dit runt 22. Jag verkade ha mer pirr i magen än min kära bror, och satt och nästan hoppade på stolen av spänning innan det var dags:) Men oj vad han är underbar, så otroligt duktig så man får gåshud. Stolt storasyster? Japp, det kan man definitivt säga!


Vilket gäng:)

Lite nervig kanske?

Min underbara bror<3



Jag & Anna..

Kärlek!

Fina Anna

Styrelsemöte....

Efter jobbet var det bara att gå ner och fixa i ordning i samlingsrummet och vid 18 var det dags för möte. Så där har vi suttit fram tills för en timme sedan ungefär. De bara snurrar för man har inte hunnit äta någon riktig mat än, får bli en macka eller nått...
Imorgon ska vi äta kroppkakor med våra mammor efter jobbet. Det är så sjukt gott! Sen ringde min kära broder och berättade att han ska vara trubadur på sitt jobb imorgon så det bara måste jag se. Saknar honom massor! Vi har ju inte setts sen innan vi åkte till Dubai.

Natti Natti!


Eddie Cochran - Summertime Blues


Riktig gammal goding! Sommarminnen med pappa...

*Tredje dagen i Dubai*

Tredje dagen och Alla Hjärtans Dag! Duktiga och gick till gymmet även den här morgonen. Senare blev det en liten tripp till Marina Mall med Sandra och Elle där vi bland annat köpte oss ett par träningsskor både jag och Stefan eftersom vi båda hade glömt våra hemma.


Business-baby..

Sandra och Elle på väg hem från shoppingen..

Hade jag varit Joakim von Ankas syster så hade jag kanske haft en sådan här snygging:)

Elle är så söt hon ska alltid gå runt och ge alla en massa saker, här ger hon bort Stefans pengar...

Lite senare åkte vi tillbaka till Marina Mall där Sandra och jag fixade manikyr och pedikyr, Sandra fick även sina ögonbryn plockade vilket dom gjorde med trådar, och jag fick en välbehövlig massage, sen var man som en ny människa. Jag lyckades ju som vanligt med en hel del tokigheter så jag och Sandra fick oss ett gott skratt. Stefan passade på att klippa sig under tiden. 

Elle i sin nya pyjamas från mormor.

På kvällen skulle jag och Stefan ut och äta men innan blev det lite bubbel med Sandra och Spencer.

Kvällen bar iväg mot Marina Yacht Club som ligger precis bredvid där Sandra och Spencer bor. Ett supermysigt ställe med utsikt över alla båtar som både är en restaurang men som vissa kvällar förvandlas till en nattclub. Vi hade sådan tur att dom serverade en specialmeny bara för Alla Hjärtans Dag. 5 rätters för första gången både för mig och Stefan och för ett överkomligt pris också. Till det fick vi välja rött eller vitt vin. Maten var verkligen fantastisk och kvällen blev underbar!

När vi hade ätit klart och bara hade vårt vin kvar gick vi ut på deras enorma balkong med den jättefina utsikten. Där satt vi resten av kvällen och bara njöt...



En väldigt stark längtan till värmen...

Snö och kallt. Vi har inte varit hemma länge alls och man är redan sjukt trött på all snö och dessa kalla dagar! Våren vart är du?
Ikväll blir det pannkakor och premiär för Fuskbyggarna på Tv4 kl. 21.00. Det bara måste jag se, man kanske kan få lite tips tills det är dags för oss.


Elli-Bellis låt:) Minnen...

*Andra dagen i Dubai*

Efter frukosten och en sväng till gymmet drog vi ut på en liten roadtrip. Vi åkte till Jumeirah Beach Park för en picknick.


Elle och Spencer..

Picknicken blev riktigt lyckad förutom att det blåste lite för mycket!

Hela familjen, kolla in Elle.. Snacka om att hon är fokuserad på sin pasta:)

Jag och älsklingen<3

Riktigt vacker park!

Sen var det dags för bönestund..

Så mysig bild!

Sen väldigt otippat, träffar vi deras norska vänner.



*Power-mom*

När det börjar bli mörkt i Dubai går det riktigt fort!

Elle kollar Night Garden...

Mina favoritbyggnader, tycker dom är riktigt fina! Finare blir dom när det blir lite mörkare.

Senare på kvällen gick jag och Stefan ut på en egen liten tripp. Vi gick längs Marinan och kollade alla enorma byggnader. Det går inte att beskriva hur vackert det är i Dubai på kvällen!

Efter promenaden gick vi till Marina Mall och åt på Friday's.

Jag älskade deras tema dom hade på väggarna:)

Det blev baby back ribs, supergott men lite sallad hade ju inte skadat..

I Dubai är Fredagar som våra Lördagar. Dom börjar sin arbetsvecka på söndagen. Fredagar är galna, särskilt i alla Köpcenter!

Köksrenovering...

Direkt efter jobbet idag åkte jag hem till Anna. Det var superkul att se henne igen, och lite hade hon allt växt till sig. Undra varför det är så vackert att vara gravid? För dom som är det verkar ju inte riktigt hålla med om den saken:) Hur som helst så håller dom på att renovera i sitt hus och har nu fått upp sitt kök, så nu behövde dom hjälp med att fixa elen, så jag och Stefan har varit där fram tills för en timme sedan ungefär. Stackars Anna... Men nu kan man i alla fall börja använda köket. Belysning och andra detaljer får bli en annan dag. Men oj vad snyggt det lär bli sen när det är helt klart! Vill ju också ha hus... Längtar!


Så grymt söt:)

När man hjälper till att duka fram så är det ju självklart att man får smaka...



Anna och Tilia läser "godnattsaga"...

*Vår första dag i Dubai*


Våran första morgon i Dubai. Stefan ute på Sandra och Spencers balkong.

Sedan tog Spencer med oss ut på lite sightseeing. Här är lite bilder som vi tog från hans kontor..

Det var så sjukt högt upp och jag som är så grymt höjdrädd också! Mina ben skakade en del om man säger så:)

Men utsikten var fantastisk! Här ser man också deras "metro" som dom håller på och bygger som kommer att vara både över och under jord. Det finns några stationer som är klara men vi hoppade över det.



Sen åkte vi till Mall of the Emirates ett jättestort köpcenter med tre våningar. Där det finns en Teater med 500 sittplatser, 14 biografer, 70 olika restauranger, omkring 400 affärer allt från HM till Louis Vuitton. Vissa av dom mest exklusiva märkesaffärerna har dom samlat i en flygel som är döpt till Rodeo Drive. Det finns även ett jättestort "lekland", vilket det finns i dom flesta stora köpcenter, detta för både barn och vuxna. Sen har dom bland annat Ski Dubai här också, ett skidland inomhus..







Nej, vi var inte där inne.. vi stod bara utanför. Med tanke på att vi har en del snö här hemma så kändes det inte jättelockande att gå in om jag ska vara riktigt ärlig, men det är kul att ha sett det i alla fall.

Spencer, Sandra och lilla Elle..

Sen var det dags för den första måltiden..



För min del blev det en vegetarisk sallad.. Väldigt vegetarisk:)

Elle tyckte det var mycket roligare att utforska lite med pappa.

Välling är inte så dumt:)

På kvällen hade vi "hemmamys" och Elle och Stefan byggde torn.


Nu är det invigning...




I'm Back!

Nu är vi hemma igen! Eller, vi kom hem igår men då var det så mycket man skulle styra upp så det blev inget bloggande. Men nu är jag tillbaka som en ny människa med ny energi och framförallt en massa ny inspiration! Resan har varit hur bra som helst, vi har upplevt en massa nya saker, solat och badat, varit duktiga och gymmat varje morgon efter frukost, okej alla dagar utom två:) Sen har det varit underbart att få umgås med Stefans syster och den övriga familjen! Det känns som att jag har massor att skriva om och det har tagits en hel del bilder under dessa 18 dagar som vi har varit borta... Närmare bestämt 1258st bilder för att vara exakt, helt galet ju! Så jag tänkte att jag delar upp det lite..

Första dagen på jobbet idag också, det som var väldigt ovanligt var att man gick upp utan att trycka på snooze en enda gång, har det hänt mig någon gång? När det var dags för frukost kände man istället för att äta lunch... Jag insåg direkt att man inte riktigt har ställt om sig tidsmässigt än. Det handlar bara om 3 timmar men uppenbarligen gör det en del trots allt. Efter jobbet var det dags att klippa sig, fick flytta fram min förra tid innan vi åkte så det var helt klart i behov för lite toppning! Tack snälla Johanna!
Senare ikväll tänkte vi inviga våran vattenpipa som vi har köpt. Fast araberna säger inte vattenpipa utan "shisha":)

Ha det sålänge!


RSS 2.0