Dagens...


❤Piccsy

Inspiration Lohan...

Den annars inte alltid så stilsäkra Lindsey Lohan har här lyckats få till ett riktigt läckert och snyggt omslag för Vogue Italien..


Popoholic.com

Äntligen!

Vad är bättre än lite nytt till det nya året som snart kommer! Jag var så otroligt nöjd med min almanacka som jag gjorde förra året så självklart blev det en för nästa år också. Dock gjorde jag en jättetabbe då jag glömde ändra layouten från stående till liggande när jag gjorde den. Jag märkte det dock inte förens jag fått hem den. Hatar när det är stående, jag måste kunna skriva mycket varje dag. Utan min almanacka har jag inte koll på i stort sett någonting vill jag lova:) Men det får gå, i värsta fall får jag helt enkelt göra en ny. Jag säger som Stefan sa: "Det var nog ödet, se det som att det kommer att bli ett stående år i stället, inte ett liggande :)" Va fyndig han är min kära sambo, vi hoppas på att han har rätt i det.
Förutom almanackan så gjorde jag även en bok där jag kan skriva ner tankar, känslor, funderingar, ideér, inspiration och mycket annat som snurrar runt i mitt huvud. Jag har alltid skrivit mycket om väldigt mycket ända sedan jag var liten. Det är mitt sett att ventilera allt som händer och sker då jag ofta känner att det är skönast att skriva ner mina känslor på papper. Jag är övertygad om att den kommer att komma väl till användning den också!


PersonligAlmanacka.se

Breaking Dawn - Del 1

Igår var jag och Anna äntligen och såg Breaking Dawn! Första gången som vi inte gick på premiären eftersom jag typiskt nog jobbade eftermiddagsvecka förra veckan. Men faktiskt väldigt skönt att slippa de värsta små flickorna som sitter och gråter och skriker i ren förtvivlan över att Edward vill ha Bella och inte dom...
Eftersom att jag bröt mitt personliga avtal med mig själv och läste boken före jag såg filmen så visste jag ju faktiskt på ett ungefär vad som skulle hända den här gången, dock slutade jag läsa boken där jag misstänkte att dom skulle göra ett avslut på filmen, och mycket riktigt så var det.
Men visst upplevelsen var väll kanske inte den samma som den förmodligen hade varit om jag inte läst boken. Men en mycket bra film måste jag säga, dock kände i alla fall jag några gånger att vissa scener blev lite för utdragna, och en liten besvikelse föll sig mot slutet som jag dock inte vill skriva om med hänsyn för er som inte sett den. Men nu är det sjukt spännande det är en sak som är säker, och för er som ska se den på bio, glöm inte att stanna kvar och se scenen efter eftertexterna!


November månad, jag säger inte mer...

Det här med månadsinlägg börjar bli lite av en trend för mig här på bloggen. Nej, så ska vi inte ha det...
De är lite som vanligt med november månad kan jag känna, jag går in i något slags ide i allt jag gör och i allt jag känner. Övergången från ett färgglatt oktober, då löven fortfarande sitter kvar i träden, och som sedan går vi över till november då alla löv som en gång satt i träden ska krattas bort och kvar finns bara regn och rusk, inga färger att tala om alls. Dock finns en inre längtan efter snö långt där inne trots de senaste tre vintrarna. Ja.. allt för att få lite ljus i denna långa och grå månaden.
Men något som alltid livar upp mitt i allt är att jag och min älskade har våran årsdag i november och det här året firade vi 5 år. Jag kan nog inte riktigt förstå det, hur kan tiden gå så fort? Det känns inte alls som 5 år, men när man tänker efter på allt vi har gjort och på allt vi har upplevt tillsammans så inser man att det har gått en tid. Men jag är både lyckligare och mer kär än någonstin förut. Jag vill aldrig någonsin vara utan mitt hjärta!


RSS 2.0