The dentist here I Come...

Tackar Gud för att man oftast bara behöver gå till tandläkaren en gång om året! Hur som helst så är det dags för det nu. Så önska mig lycka till:)

Se hit alla Oskarshamnare!

Idag var man på vattengympa för första gången då. Jag har alltid tänkt att "ja men det är väl bara äldre som går dit".. Men nu struntar jag i det för fasen vilken go träning det var! Jag fattar inte att man inte har gått tidigare... Hur som helst så borde det bli fler yngre som går tycker jag och uppenbarligen tyckte instruktörerna det med så jag och Anna fick 5 gratisbiljetter var att dela ut. Så säg bara till om du vill ha en eller kanske till och med två biljetter!!
Schemat finns här!

På tisdagens meny..

Varmrökt makrill med en väldigt mixad sallad till + lite gojjibär, sen är jag ett fan av gräddfil så det fick det bli till också:)
Nu blir det Idol... Hejja Alice! Fast Elin har ju helt klart Idols snyggaste look!

Frisören nästa...

Hej alla! Har suttit och översatt vetenskapliga artiklar på engelska hela dagen, så nu är jag så less på att sitta här hemma och glo. Snart bär det av till frisören där jag ska ta och fixa till mina toppar. Varför kan inte mitt hår växa fortare för!? Vill ju ha längre hår så jag kan få någon form av frisyr igen.
Här kommer lite härlig hårinspiration i alla fall...
we❤it

Marina & The Diamonds - I Am Not A Robot

Källa: Stockmann
Låten för Lindexreklamen.. Det är något med den som jag verkligen gillar.. Riktigt skön låt helt enkelt!

Kändisarna av rostbröd

Konstnären Maurice Bennett från Nya Zeeland även kallad "Toastman" är inte vilken konstnär som helst... Efter att han en dag såg en motorcykel brinna upp, insåg han hur fascinerad han var över brandens effekt att kunna omvandla saker, och där kom inspirationen till hans konst.
Här kan ni se hur en dag ser ut på hans jobb...
http://1800recycling.com/author/simone-preuss/

Lördags-lunch

Hej allihopa! Idag var jag och Anna på Zumba för första gången, blandade latinamerikanska danser kan man nog beskriva det som. Sjukt kul var det vill jag lova, så det ska vi köra på nu en gång i veckan. Känns så skönt att man verkligen har tagit tag i att komma iväg till gymmet, det gör ju så mycket om man har någon att träna med, det blir så mycket roligare!
På tal om något helt annat... något av det bästa med sensommaren och hösten måste ju helt klart vara svampen! Kantarellmackor, pajer och soppor i mängder...
Dagens lunch, mums!

The Game - What You Say (Feat Jay-Z)


Veckans shopping!

Den här veckan har det blivit en hel del shopping faktiskt. Det blev en tur till Kalmar i onsdags och idag kände jag att det var dags för några nya snyggingar till skohyllan.


Lite nya träningskläder går alltid åt...

Nya favoriter till hösten och vintern från Din sko, och lite snyggt att ha under från Lindex...


NIGHTWISH - Nemo


Min tisdag...

Hej allihopa! Jag kom precis hem från Nautilus, jag och Anna har varit på Pilates. Det är helt klart någonting som vi båda kände att vi ska fortsätta med så nu blir det Pilates varje tisdag framöver. Känns super! Imorgon lär man däremot få veta att man lever:)
Förresten någon som såg sista avsnittet av Dexter säsong 4 igår? Vilket avslut! Jag och Stefan satt bara och gapade när det var slut... Ja, säsong 5 ska ju tydligen börja sändas i USA nu på söndag så vi får väll se om man ska vara busig eller om man kan hålla sig tills den kommer på TV eller box, det återstår att se.
Nu tänkte jag styra upp något att äta, sen blir det Idol vid 20.00!
Ha det fint!
Vackra Anne Hathaway får bli dagens inspiration. Här poserar hon för den ryska tidningen GQ.

Vilken valnatt!

Godmorgon allihopa! Vilken natt... Vi var uppe till 01.30 för att få se vad Alliansen hade och säga om valet. Jag är jätteglad att det blev fortsatt blått styre, men situationen är verkligen inte av dess like. Moderaterna vill att Miljöpartiet ska byta block! Hur är detta egentligen möjligt? Jag håller med om det Maria Wetterstrand sa igår... Om man tar ett papper och skriver upp allt som Miljöpartiet står för och sedan tar detta fast tvärtom, då får man resultatet av dom blåa, så hur ska detta i så fall gå till?
Det lär bli en väldigt spännande tid nu framöver har jag en känsla av. Hur kommer det att bli med Sverigedemokraternas position? Kommer Miljöpartiet att byta till den blåa sidan? Eller kommer det att bli omval?
Ja, frågorna är många...
Nog om politiken, är sjukt nervös för idag! Vi ska redovisa vårt grupparbete.... Muntligt! Något jag ABSOLUT inte tycker något vidare om, med tanke på min extrema scenskräck! Men det är något jag vet att jag måste jobba med, så vi får se hur det går.
we❤it

Idag gäller det!!

Ja vem kommer våran statsminister att bli nu under dom kommande 4 åren...
Blir det Mona Sahlin, som i så fall kommer att bli Sveriges första kvinnliga statsminister, eller blir det Fredrik Reinfeldt, som i så fall kommer att vara först med att regera under två mandatperioder för dom blåa?
Det återstår att se ikväll. Nu har i alla fall vi varit och tagit ställning så nu är det bara att hålla tummar och tår för att det ska bli som man vill!
Bild från tv4.se

Gårdagens debatt

Någon mer som har följt alla intervjuer, utfrågningar och debatter om valet 2010? En sak är i alla fall säker och det är att gårdagens debatt mellan dom båda blocken är värt att nämna. Personligen tycker jag att det är en av de bästa politikerdebatterna någonsin! Nu är det riktigt spännande fram till söndag! Då väntas det valvaka här hemma hos oss. Ni som inte har sett debatten från gårdagen, gör det!
Källa: tv4play.se



Längtar!!

Jag har ju helt glömt att berätta att vi för snart 2 månader sedan bokade en resa till Dubai igen! Vi ska hälsa på familjen Hedman igen:) Det ska bli helt underbart att komma iväg lite, trots att det inte var så länge sedan vi faktiskt var iväg så känns det ändå som att det är väl behövligt. Det ska bli så himla kul att träffa dom igen, man vill inte missa för mycket av Elles uppväxt liksom. Hon växer så det knakar och varje gång vi ses igen så har hon lärt sig en massa nya saker. Tänk vad underbart egentligen, att det händer så mycket med en persons utveckling under bara dom första åren.
Hur som helst så bär det av den 30 november. Längtar massor!

Marilyn Manson - Personal Jesus


Min tisdag...

Hallå där! Riktigt härlig dag idag, då vi äntligen blev klara med vår första del i grupparbetet. Inlämnat och klart, så nu är det bara att bränna på med B delen. Det blev en sjukt god GI lunch på Marsöfiskaren också.
När jag kom hem väntade min bärbara mini-hårddisk som jag beställt!
Kvällen spenderas i TV soffan. Det är ju utfrågning av partiledarna på kanal 4! Nu är det inte långt kvar till söndag då valet väntar... spännande spännande!
Ha en fin kväll allihopa!

Söndags-filmer...

Vi hyrde dessa två filmer idag och det var länge sedan nu som det kom ut några riktigt bra tycker jag. Men både är filmer man verkligen måste se!
Den första The Last Song en film från Nicholas Sparks som även är författare till min absoluta favoritfilm när det kommer till kärlek, The Notebook och även Dear John (som i alla fall jag blev ganska besviken på).
Men den här var absolut ingen besvikelse, snarare tvärt om.
Den handlar om den rebelliska tonårstjejen Ronnie som tillsammans med sin bror ska spendera sommaren hos sin far. En sommar som visar sig förändra hela hennes liv...
En underbar film om första kärleken och om det starka bandet till sin familj, samt förhållandet mellan far och dotter. Den måste ses, men glöm inte ta fram näsdukarna!
Den andra, en film baserad på verkliga händelser, om staden Juarez vid Mexikanska gränsen. Där ett flertal kroppar av unga kvinnor hittas, och där rättsväsendet ständigt blundar och motarbetar det som händer...
En vidrig och hemsk film om en verklighet på andra sidan jorden. En verklighet fylld av våldtäkter, seriemord, människohandel och droghandel...

Barbecue-kväll

Igår kom min bror och hans tjej Anna över hit på lite Barbecue-partay. Det blev riktigt lyckat måste jag säga! Vi har tyvärr inte umgåtts så mycket nu i sommar då vi alla har jobbat i stort sett hela tiden, men nu äntligen blev det av.
Det kändes lite som att "raska grillen" igår faktiskt, den har nog gjort sitt för den här säsongen tror jag. Härligt avslut på sommaren i alla fall! Resten av kvällen blev det öl och sällskapsspel natten lång, och som alltid stod min kära bror för en hel del skratt:) En låt vi inte lär glömma efter igår är den här....

Tiden går så fort...

Det är redan fredag! Jag kan verkligen inte fatta vart tiden tar vägen? Hur som helst är det väldigt mycket plugg i mitt liv just nu, man måste liksom vänja sig. Det känns som att det kommer ta ett tag.
Sedan har jag och Anna börjat träna den här veckan med, vilket känns jättekul! Tycker det är så tråkigt att gå till gymmet själv, då blir det hellre att man tar en promenad eller joggingtur. Jag ska bara försöka komma igång med pass också, vilket inte riktigt har varit min grej tidigare. Koordinationsförmåga.. vad är det för något? :)
Det är ju alltid mycket roligare med lite varierande träning, så vi får se hur vi styr ihop det. Något mindre kul var att när jag vaknade idag så kände jag i bihålorna och i halsen att jag håller på att bli sjuk! NEJ, det är verkligen det sista jag har lust att bli just nu, så för tillfället går jag på nässpray, Ipren, halstabletter och smoothis  som jag häller i mig litervis! Hoppas det gör susen. Jeanette var förbi på en fika för en stund sedan, hon har äntligen fått sitt efterlängtade körkort. Så himla kul! Kommer ihåg att jag tyckte det var bättre än att ta studenten:)
Nu blir det tvättstugan sen ska jag hem till Jessica en sväng, vi tänkte kolla på Eclipse. Det kan aldrig bli för mycket av Twilight-filmerna så är det bara...
Ha det fint sålänge!
Dagens inspiration: Otroligt snygga Leighton Meester!

Idolfavoriterna

Någon som kollar Idol? Visst är det så sjukt många bra det här året! Av någon anledning brukar det nästan alltid vara killarna som är bäst mot slutet, så har i alla fall jag tyckt nästan varje år. Men jag har redan nu hittat mina två stora favoriter, galet bra är dom!

Lunch-time..

Lunchen idag blev ett litet ihop-plock av allt möjligt, men jag kunde dock ha halverat portionen så hade det blivit precis lagom:) Gott va det i alla fall!
Nu bär det snart iväg till biblioteket, vi ska träffas angående vårt grupparbete...

Helt ny vecka...

Japp, idag är första dagen på en helt ny vecka för mig, nu börjar studentlivet:) Men det fina med det är att jag kan ta tillbaka mina morgonpromenader, det har inte riktigt funkat att gå ut och gå på morgonen innan jobbet när man dessutom måste pendla. Då hade jag behövt gå upp ungefär vid kl 4 på morgonen, och det är absolut inte okej!
Under dagen har det varit föreläsningar om Folkhälsovetenskap, men vid 15 åkte jag hem till Jeanette för då var huvudet som en enda stor degklump. Vi har alltid 100 saker att prata om när vi ses, och idag var inget undantag. När "Halv åtta hos mig" började så insåg vi att klockan bara hade rusat iväg och det var dags för mig att pysa hemåt.
Nu är det Dexter som gäller, sjukt spännande!

Min Lördag...

Hej alla! Så dålig jag är på uppdateringar nu för tiden. Nä, det får det bli ändring på. Det har bara varit lite mycket under veckan som var. Livet tog verkligen en totalvändning. Från jobb till studier på bara en dag, vilket känns hur bra som helst! Det gäller bara att man ska komma in i den där studentbubblan igen, som man inte har levt i på nästan 3 år. Men det kommer gå bra, det är bara att man ger järnet och har sjukt mycket självdisciplin!
En annan riktigt kul grej som hände i veckan var att vi var på vårt första riktiga husmöte på Ekjöhus i Kalmar. När man var där kändes det verkligen att det var på riktigt, att vi faktiskt ska bygga vårt drömhus. Det enda var att man blev ännu mer otålig. Nu vill man ju absolut inte vänta i 2 år, vi vill ju bygga nu! Men den som väntar på något gott som sagt... :) Det känns otroligt bra i alla fall!
Dagen har jag spenderat i skogen med min kära mor. En liten del kantareller och nästan 6 liter lingon blev resultatet av våran dag. Men nu spelas Lady Gaga på högsta volym och det är dags för mig att fortsätta med kvällens käk. På menyn ikväll står hemmagjorda Jalapeno-burgare och efter det blir det chokladpraliner och rosévin...
Ha en underbar kväll!
we❤it

RSS 2.0