Andrew Garcia - Straight Up


En grym cover av Paula Abduals gamla goding "Straight Up"!

Pirates Of The Caribbean 4 - I Främmande Farvatten

Missade tyvärr premiären som var förra veckan, men tog istället igen det nu i onsdags då jag och kärleken gick och såg den för i alla fall mig efterlängtade uppföljaren av en tidigare extrem besvikelse av trean!
Det är alltid kul att se en film i 3D, det blir liksom det lilla extra. Dock kände jag väll inte att det fanns särskilt mycket 3D effekter i filmen. Till en början kände jag mig något besviken av vad jag kanske hade hoppats på, jag vet inte om det var för mycket av allt eller för lite av något. Men när resan väl bärde av mot ungdomens källa så kände jag lite att filmen först då började på riktigt. Jack Sparrow är ju alltid Jack Sparrow och ingen skulle kunna spela hans roll så bra som Johnny Depp, dock är han något omvänd till något av en romantisk hjälte vilket var lite udda att se. Men tillsammans med Angelica, (som spelas av Penélope Cruz), från Sparrows tidigare förflutna så blir det riktigt bra.
Filmen är som uppgjord för en femte film vilket jag kan känna både är bra och dåligt. För många uppföljare blir oftast inte så bra. Ettan var super men sedan har det tyvärr gått neråt och trean var i alla fall för mig en total besvikelse! Fyran gick i och för sig i en annan riktning så vi får se vad som kommer här näst...


Fiskeweekend på Gotland

Vilken urusel uppdatering jag har haft här den senaste veckan! Det har varit så mycket annat att tänka på att bloggen fick komma lite i sista hand faktiskt, men nu tänkte jag berätta lite om våran resa. Vi har verkligen haft det hur bra som helst, dock var vi lite oroliga för hur vädret skulle bli då det visade regn, blåst och en temperatur på mellan 9-11°C varmt. Inte så kul när vi skulle bo i tält, men så blev det inte! Vädret var kalasbra och solen sken på oss hela helgen, sedan var det perfekt fiskeväder också. Totalt fick vi nog upp runt ett trettiotal torskar, och nio fick följa med oss hem. Victor stod som vanligt för väldigt mycket skratt så magrutorna fick sig nog allt en omgång:)
Sedan var det riktigt kul att få se hur Anna och hennes familj bodde också, första gången vi var där. Det var verkligen det där idylliska hemmet som man föreställer sig att man ska ha på Gotland, och vilken trädgård! När vi sedan åkte upp mot Fårö där vi tillbringade våran helg fick vi en liten sightseeing av Anna på vägen. Jag har alltid älskat Gotland, och det är helt klart ett ställe jag kan tänka mig att bo på!
Som vanligt så tar man ju så mycket bilder att minneskortet blir fullt, men här kommer några av dom...


Den svenska sommaren är ju bara bäst!


Här snackar vi fullpackad bil!

I väntan på färjan till Fårö..

Här bodde vi..

Grymt bra tält!

Inte så långt från Gamla Hamn där vi tältade låg Digerhuvud Naturreservat dit vi åkte för att fiska..




Anna stod för första fisken!

Även Stefan hade fiskelycka första dagen... Victor och jag låg i lä med våra två stackare var:)

Anna kände väll inte att det räckte med bara fisk utan var tvungen att dra upp en fisk med två drag också:)

Finaste❤

Klart man blir glad när man får sin första fisk!

Stefan var nere på botten och fick med sig en Simpa..


Inte så konstigt att han inte frös..

Breakfast-time..

Den här finingen drog Victor upp på första kastet andra dagen..


Kul bild Anna fick till där:)

Gullisar..

Första kvällen blev det grillad torsk och bullens korv, men andra kvällen blev det riktig lyx med kalvkött och madelpotatis i folie, mums!
Kolla Victor i bakgrunden, haha!


På söndagen fyllde Anna år, massor med grattis!




Den så kallade hunden..

Anna höll på att trampa på den här... Uhhh!

Kära broder och jag..

Sedan kom Annas mamma och pappa och hälsade på med tårta och grillspett!

Innan det var dags för oss att gå på Gotlandsfärgan så blev det en liten födelsedags överraskning för Anna som Victor och Annas bästa komips Ida hade knopat ihop. Kul att se Anna så förvånad:)

Ida och Anna..

Sen blev det glass på Glass Magasinet, och jag åt saffransglass för första gången. Det var glasskärlek det!

En suveränt bra helg som helt klart måste göras om!

Gotland here we come....

Idag bär det av till Gotland, tillsammans med Victor och Anna tänkte vi våldgästa Fårö för en liten fiskeweekend i tält. Kommer bli riktigt skoj det här, hoppas vi får hyfsat tur med vädret i alla fall så vi inte flyter runt i tältet när vi vaknar:) Om man bortser från en och annan midsommar på Öland så har jag nog inte seriöst bott i tält sedan jag var liten och mamma drog iväg mig på Scoutläger. Det var tider det! Jag ska försöka ta massor med bilder, så bloggar jag när vi kommer hem på söndag eller måndag. Ha det fint sålänge alla!


Lånad av okänd källa...

Veronica Maggio - Satan i Gatan


Älska mig...

"Till alla mobbare därute, till er som bara står och ser på utan att göra något, och till er som låtsas att ni inte ser... Sluta!! Gör något åt det, annars kan det vara försent"...

Det här är en film från 2008 producerad och regisserad av Ronnie Brolin, filmen handlar om 15-åriga Alice som inte blir accepterad för den hon är. Filmen baseras på ungdomars egna tankar och funderingar kring mobbning och utsatthet. Filmen är uppdelad i 6 delar som jag kommer att lägga upp nedan. Själv hittade jag information om filmen hos Ems, en blogg jag brukar läsa.
Jag anser att det är något som alla bör se för att kunna förstå allvaret kring mobbningen...


Del 1

Del 2

Del 3

Del 4

Del 5

Del 6

Söndag med M❤M...

Gårdagen spenderade vi tillsammans med underbara morfar och mormor. Först åkte vi till Tofvehults café, varifrån jag sedan tidigare köpt en kokbok ifrån (som jag helt klart kan rekommendera), men det var första gången som i alla fall jag och Stefan var där. Dom hade verkligen fått till den där supermysiga gamla idyllen, och från menyn kunde man välja på en massa hemmagjorda gosaker.
Sedan åkte vi vidare för att kolla på lite hus som vi spanat in, och därefter åkte vi hem till morfar och mormor igen för en underbar middag som vanligt och hockey VM finalen...










Sverige vs Finland

Matchen mellan Sverige och Finland igår började ju riktigt bra, men slutade som ett enda stort fjasko i tredje perioden. Det femte och sjätte målet hade inte behövt ske om det inte hade varit för att Sverige i stort sett gav upp! Dock kul för Finland som vann sitt andra VM guld! Men det är nog många svenskar som skäms idag, men man får väll vara glad för silvret trots allt...


Grattis till Azerbaijan!

Det blev en riktigt spännande slutfinal igår! Jag har nog aldrig varit med om att det har varit så många bra bidrag under ett och samma år vilket gjorde det riktigt svårt att bestämma sig för en favorit. Rösterna var till en början rehjält utspridda och vid slutet var det nära att vi tog hem segern, men åkte istället ner från andra till tredjeplats på sista rösten. Det hade såklart varit riktigt skoj om vi hade vunnit, men en av mina favoriter vann så ett stort grattis till dom!


Eurovision Song Contest 2011

Okej Sverige nu kör vi så det ryker, in i Eurovision-dimman! Personligen tycker jag att texten på vår låt är ganska dålig och enformig, men melodin funkar så vi får hålla tummarna för att det inte blir en flopp i alla fall. Mina favoriter är i alla fall Danmark, Estland, Ungern, Azerbaijan, Ryssland och Irland... Ha en fin kväll alla!


Fredagsmys

Igår blev det fredagsmys med sushi från Atara och senare Lady Gaga´s Monster Ball Tour från Madison Square Garden i New York på SVT 1. Oh my, så sjukt bra hon är, jag bara älskar henne! Det var gutt att få se bakom kulisserna också, man hinner knappt reagera på alla ombyten från en låt till en annan. Ja, det är en stor dröm att få se henne live någon gång, och eftersom hennes långa "Monster Ball Tour" avslutas nu blir det riktigt spännande och se hur nästa turné kommer att bli!



Baby trashes bar in Las Palmas

En galen kortfilmen regisserad av Johannes Nyholm där hans 1-åriga dotter Marja spelar en medelålderstant på chartersemester i Las Palmas tillsammans med ett gäng marionettdockor. Prisbelönad fick den även vara med på filmfestivalen i Cannes. Den kommer sändas som kortfilm på ett 25-tal olika biografer till hösten...


Så sjukt kul!

Sometimes the trials of life hard to handle...


Keane - Everybody's Changing


En gammal favorit...

Min tisdag

Idag var jag nog uppe innan tuppen, rättare sagt klockan 5! Jag beundrar dom som brukar gå upp den tiden, hur som helst så blev det en mysig frukost med älsklingen som skulle iväg på mässa i Göteborg över dagen.
Senare kom Jeanette förbi med Freddi som ska hålla mig sällskap idag, myspys:)
Ikväll blir det en "Jeanette och Malin kväll", eftersom att båda männen är iväg så tänkte vi passa på att ha en dag för oss själva också.
Nu blir det en promenad med Freddi i det fina vädret sen blir det balkongen och plugg!


❤ Piccsy

Miss Dior Chérie

Jag är ett stort fan av Natalie Portman och tycker att hon är en fantastiskt bra skådespelerska som dessutom är galet vacker. Nu är hon också ansiktet för en av mina absoluta favoritparfymer, Miss Dior Chérie...


Popoholic.com

Foo Fighters - Times Like These (acoustic)


Jag älskar verkligen acoustic versioner, och den här är en av dom som är på gränsen till bättre än orginalet, i alla fall enligt mig...

Beautiful Spring Day


❤ Piccsy

Längtar!

År 2011 känns faktiskt som ett riktigt filmår! Det har ju börjat väldigt bra med först Water for Elephants som var helt underbar på många sett, sen ska vi inte prata om Thor som var grym. Men förutom dessa filmer så är det tre filmer som jag verkligen ser fram emot och hoppas på otroligt mycket...


Sverige-premiär 18 Maj



Sverige-premiär 13 Juli



Sverige-premiär 18 November (Det har tyvärr inte kommit någon riktig trailer än!)

May you always be blessed...


The Vampire Diaries Säsong 3!

Såg tidigare sista avsnittet av The Vampire Diaries säsong 2, shit vilket slut! Så kan det ju inte sluta liksom.. Det bästa av allt är att det verkar som att säsong 3 kommer att komma runt september i höst. Så man får med spänning vänta tills dess. Hoppas bara inte att det blir en flopp!



Favoriten i kokbokshyllan!

Helt klart att rekommendera är Per Mobergs kokbok. Jag bara älskar den, och vad är egentligen bättre än gammal hederlig svensk husmanskost!



Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull


Den här låten går ständigt på repeat här hemma! Älskar att dom har använt sig av min favoritlåt från när jag var liten.. Lambada!

Vad är det som händer?

Något allvarligt fel måste det ju vara när det snöar i maj!?

Nytt i vårgarderoben!


Kofta från In The Mood - 299:-

Linne från Lindex - 49,50:-

Skjorts från Lindex - 249:-

P!nk - F**kin' Perfect


Finns det någon låt som inte är bra med Pink...?

Premiären för Thor 3D

Igår var vi på premiären av Thor med Victor och Anna. Det där med superhjältefilmer har ju aldrig varit min "cup of tea", men asagudarna har alltid legat i mitt intresse ända sedan jag var mindre och den här filmen toppade verkligen allt som har med hjältar att göra! Wow, vilken film, jag skulle lätt kunna se den på bio igen!


Rock n Roll On The Dancefloor

Här kommer lite uppdatering från helgen, som helt klart har varit den bästa på länge! I fredags var Anna och jag på Big Bang och såg Eldkvarn, älskar dom och desto mer nu, helt grymma live! Riktigt bra stämning trots att det var så mycket folk (om man bortser från några galna damer som ville ha första tjing på Plura), men annars många goa människor och grym musik även efterråt så vi rockade loss rejält på dansgolvet:)
Här kommer lite vimmelbilder från fredagens bravader...













Lördagen blev ganska lugn.. Dagen spenderades med fina vännen Jeanette och kvällen blev lugn och fridfull med eld, pizza och film.

RSS 2.0