Grattis Victor!

Idag fyller min fina underbara bror 22 år, ett jättestort grattis till dig babe!
Är så glad att jag har dig Victor, som du har ställt upp trots mycket skit, men du har alltid funnits där ändå, det är jag dig evigt tacksam för. Mycket är tack vare dig Victor! När livet kändes som hårdast var det du som gav mig styrkan, och det älskar jag dig så otroligt mycket för ❤
Massor, massor med grattis till dig!!

Mina tankar går till dom jag älskar...

När vi var och hälsade på min bror på hans jobb förut kom han plötsligt fram till mig och sa att jag skulle ringa upp mamma för hon var jätteledsen. Jag frågade vad som hade hänt, men han ville att mamma skulle få berätta det.. Då fattade jag direkt, någon har tagits ifrån oss....... igen!
När jag ringde upp svarade mamma gråtandes, fan vad man känner sig hjälplös i ett sånt läge! Då vill man vara som superhjältarna i filmerna som kan flyga från ett ställe till ett annat på bara några sekunder. Mamma berättar...
Vi var släkt, men just jag och min bror har inte haft "den där" relationen till henne som mamma och framförallt min morfar har haft. Jag vet inte, men jag sörjer och är så sjukt ledsen för dom som kände henne väl, för hon var en otroligt fin människa och omtyckt av så många, och helt plötsligt från ingenstans händer det. Hon var ju inte ens gammal...? Hon hade en lång tid framför sig... Varför ska världen vara så orättvis? Varför!?

Grattis vännen!!

Här kommer gårdagen i bilder, tyvärr blev många av dom ganska suddiga men det får gå ändå...
Födelsedagsbarnet...
Tyvärr var vi så många att dom fick dela upp oss på två bord..
För min del blev det en grekisk sallad, mums! Lite udda med jordgubbar till bara?
Sen var det dags för paketöppningen vilket blev ganska skoj. Jag tror inte riktigt att Jeanette var beredd på vad som skulle visa sig vara i paketet och inte vi andra heller för den delen.. :)
När vi hade ätit klart på Lilla Krogen gick vi vidare mot Terassen för några drinkar, fast jag fick hålla mig till kaffet eftersom jag va chaffis.
Här sitter Jeanette och berättar om sin present...
Sötnosarna :)
Vilket radarpar...
Löjan och Jenny.. som snart ska ha bebis :)
Lundborg med sin nya tjej..
Lyckat som alltid när Jeanette och Patrik styr ihop någonting! Önskar bara att vi kunde kommit nu på lördag när den riktiga födelsedags/utflyttningsfesten ska vara, men det är som det är. Massor med grattis till min underbara vän i alla fall, you are the best babe!

Dagens inspiration

Godmorgon! Något trött efter gårdagens bravader, men är evigt tacksam för att jag höll mig till mitt isvatten och kaffe! Det hade aldrig gått att komma upp annars. Men riktigt skoj var det i alla fall, min kära vän Jeanette fyllde år igår vilket firades med god mat på Lilla Krogen och sedan en sväng på Terassen.. Jag lägger upp lite bilder från gårdagen sen lite senare idag. Nu bär det snart iväg mot jobbet, vilket man är minde sugen på med tanke på vad som väntar sig när man kommer ut, världens ösregn!
Förresten idag kommer våran kyl/frys också, jipphhii!
Tills vidare blir det inspiration från den grymt snygga Twilight-stjärnan Ashley Greene...



Oj, så fel det kan bli..

Blev några turer på stan igår efter jobbet, sen en sallad på Coffe House med fina Jeanette. "Nu är det inte lång tid kvar gumman"...
Sedan ringde Jessica och undrade om jag ville gå på bio, klart jag vill! Särskilt när det var Knight and day med Cameron Diaz och Tom Cruise som skulle gå, har verkligen velat se den sen jag såg trailern första gången. Väl där så visar det sig att Jessica har råkat kolla lite fel. Det var istället Inception med Leonardo DiCaprio som gick... Jaha, vi får väll ta den då tyckte vi...
Jag tyckte den var sådär, kanske för att jag var så trött och nickade under hela sista timmen. Kanske inte riktigt okej av mig att sätta betyg efter det, men det är nog ingen film jag hade sett om den hade stått i videohyllan heller. Huvudsaken var ju att man fick lite tid ihop med vännen.

Mankells Wallander - Vittnet

Jag har varit en stort fan av Mankells Wallander-filmer sedan första filmen släpptes. Det har bara varit ett fåtal som man har tyckt lite sämre om. Lite att man har känt att dom har gjort en film bara för att... 2 - Byfånen, 5 - Afrikanen, 17 - Tjuven, 22 - Dödsängeln var nog lite sådana filmer. Sen har vi dom stora favoriterna 4 - Mörkret, 7 - Mastermind, 13 - Hemligheten, 25 - Indrivaren och nu den sista, 26 - Vittnet.
Det är så tråkigt att det inte kommer att bli fler filmer nu, men vad är det man brukar säga, man ska sluta när man är på topp, och toppen den har dom verkligen nått! Dom har verkligen lyckats, det är en sak som är säker.
Efter Johanna Sällström dog och dom sedan bestämde sig för att göra fler filmer, tänkte man bara att ingenting kommer att vara detsamma utan henne. Men dom lyckades väldigt bra ändå, för Krister Henriksson är ju bara så sjukt bra på det han gör!
Slutligen vill jag säga att det var en bra sista film, den berörde väldigt mycket och några gånger kunde man inte riktigt hålla tårarna inne...
Tack för alla sjukt bra filmer som har gjorts, som har bidragit med många timmars spänning i TV-soffan!

Vi hade i alla fall inte tur med vädret...

Kom precis hem från mamma där vi har spenderat i stort sett all våran tid i helgen eftersom hon håller på att flytta. Vädret har absolut inte varit på våran sida, regn i all ära med tanke på att det verkligen har behövts men det var inte det bästa vädret att flytta i dessvärre. Vi svenskar är nog bäst på att klaga, särskilt när det handlar om väder, men är det så konstigt egentligen, när vi alltid får för mycket av allt?
I övrigt har flytten gått ganska bra, det är bara städningen som inte är så skoj. Jag tror i alla fall att mammsen kommer att trivas som fisken i vattnet så småningom. Tänkte bara slita med henne på en välbehövlig shoppingtur till IKEA någon dag framöver sen blir det finemang.
Imorgon blir det jobb igen, det blev inte så mycket vila den här helgen men så kan det vara ibland.
En annan sak är att våran nya kyl/frys förmodligen kommer att komma hem någon gång nu i veckan. Underbart!
Sen väntar en stor dag för min fina vän Jeanette som fyller år!
Ha det fint!


Kent - Skisser för Sommaren

Underbart med Kent..

Kristin Cavallari Inspiration

Hur snygga är inte dessa bilder från tidningen Dirrty Glam Magazine..


popoholic.com



Edge Of Darkness

När mordutredaren Thomas Craven utreder hans egen aktivist-dotters död upptäcker han inte bara hennes hemliga dubbelliv utan även en mörkläggningsaffär på regeringsnivå. Han snubblar in i en FBI-historia som omfattar hemlighetsmakeri och undanröjande av bevis och händelser...

Wikipedia.org

Såg den här filmen nu i helgen och jag måste verkligen tipsa alla att se den, den var grymt bra. Mel Gibson är ju lika bra som alltid. Jag är visserligen lite vek när det kommer till "pappa och dotter filmer" men hur som helst, se den!

Byggkaos för tillfället...

Jag har inte försvunnit det är bara det att det är fullt ös här hemma. Vi bygger på våran balkong så vi lever för tillfället i ett byggkaos och vill bli klara så fort som möjligt såklart! Vi jobbar på helt enkelt, och förutom några turer till Kalmar i helgen då vi beställde hem en ny kyl/frys och köpte golvet till balkongen så har lite tid gått till min kära vän Jeanette. Vi var ute och käkade på Lilla Krogen på lördagen vilket var hur mysigt som helst, våran lilla middag blev visserligen fylld med något glas vin för mycket så när vi väl skulle gå hem och kolla på Cry Baby som Jeanette inte har sett innan så somnade vi båda två i soffan:) En riktigt kul lördag helt enkelt...
Nu ska jag återgå till vårt lilla bygge och jag tänkte att jag ger en liten förhandstitt på vad vi håller på med, men sen blir det inga bilder förens vi är klara!
Såhär lever vi för tillfället..
Min händiga man ❤
Upphöjningen klar..
Nu börjar det likna något..

ATC - Around the World


Åh, det här är verkligen gamla sommar-minnen!

På menyn ikväll..

Jag tror aldrig man blir trött på grillat, särskilt inte en sådan här underbar fredag... Grillade fläskkotletter med en krispig potatissallad gjord på färskpotatis, mums, och en rotfruktsallad till också. Do not forget the beer!

Äntligen!!

Oj vad den här veckan har gått fort! Jag har trott att det är onsdag hela dagen också. Jag vet att min uppdatering har varit urusel den senaste tiden men som jag sa efter min bloggpause, det känns inte okej att blogga när jag inte har något att blogga om.
Hoppas att det fina vädret håller i sig till helgen nu också, det behövs visserligen regn eftersom det inte har regnat här sen den 16 juni, men det kan ju vara trevligt att få lite mer bränna kanske:)
Förresten, äntligen! Min kära vän Anna som har kämpat över tiden i hela 1 vecka och 4 dagar fick idag en liten tjej. Massor med grattis till er vännen, är så sjukt glad för er skull!!
Vid 19.30 ska vi ut en sväng och äta med mammsen och imorgon är det fredag! Nä, jag kan inte fatta vart den här veckan har tagit vägen!?

Katy Perry feat. Snoop Dog- California Gurls

Mer rosa än såhär blir det inte..

Lite uppdatering efter helgen...

Det har varit lite mycket att stå i om man säger så, och den lediga tiden som har blivit över har man haft fullt upp med att överleva värmen utan AC.
I fredags åkte Sandra och Elle hem till Stockholm igen och den 26 åker dom tillbaka till Dubai. Det där med att säga hej då är absolut inte min grej, det spelar ingen roll hur jag bär mig åt men tårarna dom kommer varje gång ändå! Suck..
Lördagen spenderade vi i ett mycket hett Kalmar, där vi spanade efter en ny kyl/frys eftersom den vi har inte riktigt vill vara med längre, kylen fryser allt! Så det är dags för en ny och det hittade vi en också. Bara ett litet problem, den kylen/frysen vi har nu är 59,5cm och går precis in medan den vi ska köpa är 60cm såklart. Så det får bli en liten minirenovering där, för vi ska bara ha den här.
Söndagen blev en riktig "playandag". Morgonen och förmiddagen låg vi ute i Adriansnäs och hade det gutt, och senare blev det Gunnarsö med Jeanette och Patrik. På kvällen såg jag och Jeanette Dear John, en film som jag har haft så himla stora förhoppningar om. Men oj vad jag blev besviken, den var super i början men sen spårar det ur, och slutet? Se den är mitt råd, men hoppas inte lika mycket som jag gjorde.
Glöm inte Dexter ikväll på kanal 6 kl. 22.30!



Blue Foundation - Eyes On Fire


Shopping från Nelly.com

Tack fina älskling för dom nya godingarna i garderoben!
Ichi Biwa Dress - 349:-
Vila Femme Long Tank Top - 149:-
Only Maria Sequins Top - 199:-
Wonderland Zebra Pantie - 49:-

Godmorgon!

Sitter här och håller på att svimma av trötthet. Det borde inte vara lagligt att gå upp innan 6.00 på morgonen! Gårdagen ägnade jag i en "gör-det-själv-hall". Tvätta bilen är något jag faktiskt tycker är kul:)
Senare på kvällen vid 22.30 - 23.30 var det dags, Säsong 4 av Dexter hade premiär på kanal 6! Dom som vet säger att Säsong 4 ska vara den bästa och mest spännande säsongen..
Nu ska jag snart iväg och hämta upp dom som samåker med mig, och vad som händer idag förutom jobb det återstår att se, har nog inget bestämt än.
Ha en fin dag!

En solig dag på klipporna..

Sista dagen på semestern, känns sorgligt tycker jag men vi har hunnit med så otroligt mycket så om man tänker så känns det som vi har varit lediga i en månad, men sätter man sig ner och känner efter så känns det som att en vecka till med enbart vila nog inte hade varit så dumt. Men är väldigt tacksam för det fina vädret som har varit, det har bidragit med mycket.
Dagen har spenderats på klipporna ute i Adriansnäs. Mamma och jag åkte ut dit på förmiddagen och sen tog vi en sväng förbi morfar och mormor för en fika också, och hämtade upp min kusin Jessica som är nere på besök. Det var jättekul att ses igen, det måste vara i alla fall ett år sedan som vi sågs sist, hon har varit i Thailand ett tag och pluggat. Hur som helst så blev det några timmar i solen och jag min dummer låg på mage i stort sett hela tiden så lite bränd är man nog allt. Tyvärr missade vi Cicci och Stefan men det får bli en annan gång.
Nu väntas lite grillning tror jag, vilket aldrig är fel...
Tyvärr blev det inte så mycket plåtning idag, tror jag fick en bild som inte blev jättesuddig så jag lägger upp den.
I övrigt så går tankarna till min jättegravida vän som är beräknad tills idag. Så nu kan det verkligen hända när som helst. Hoppas det går bra vännen! Håller alla tummar och tår...

Gårdagen

Lördagen spenderade vi i Vånevik hos Bonny och Anita. Det är så himla fint där och huset ligger precis vid vattnet. Bättre än så kan man nog inte bo tror jag. Det blev hur som helst en lyckad och väldigt solig dag..
Fotbollsproffset..
Fin-fina utsikten..
Familjen..
Elle och Sandra blåser såpbubblor..
Elle och morbror Stefan..

Morgon-träning

Igår kväll bestämde vi oss för att gå upp i hyfsad tid idag och ta en joggingtur. Så blev det, klockan ringde vid 8.00 och sen var det bara att få i sig lite frukost och sen åkte löparskorna på. Det blev även ett styrkepass på fotbollsplanen. Jag älskar känslan man får efter man kommer hem från ett svettigt träningspass, det gäller bara att få det att bli en del av ens vardag.
Nu har jag gjort mig förtjänt av en timme eller två i solen med Eclipse-boken!

Topp 7 Filmer Genom Tiderna

Som många kanske redan vet är jag lite av ett film-freak, så jag tänkte att jag skulle knåpa ihop en lista över dom sju absolut bästa filmerna genom tiderna. Detta visade sig vara väldigt svårt med tanke på att det finns så otroligt mycket bra filmer och det kommer bara fler hela tiden.
Listor är jag riktigt bra på, så det hade varit lättare att sätta ihop en lista över bästa Chick Flick-filmerna, bästa Action-filmerna eller bästa Serierna men det får bli ett annat projekt. Det tog mig lite tid att komma på vilka sju jag tycker är bäst av alla som finns, men jag har lyckats hitta min lista och det är filmer som verkligen har berört mig på ett speciellt sett, filmer som man alltid bär med sig ett minne av...


 1:a Bravheart
 
 
 
 Genre: Drama, Romantik

 Regissör: Mel Gibson

 Producent: Mel Gibson, Alan Ladd JR, Bruce Davey

 Manus: Randall Wallace

 Skådespelare: Mel Gibson, Sophie Marceau, Patrick 
 McGoohan m.fl.
 
 År: 1995

















Filmen utspelar sig i 1200-talets Skottland. Man får följa William Wallace i sin kamp om frihet efter att hans fru har blivit överfallen och mördad av engelska trupper. Detta leder till ett långt och kallblodigt krig mellan skottarna och engelsmännen.

Vad kan man säga om Braveheart.. Första gången jag såg den blev jag helt tagen över hur mäktig kärlek verkligen kan vara, att kärleken kan få en människa att bli kapabel till i stort sett vad som helst. Jag älskar filmen på så otroligt många sett, naturen runt omkring, charmen med hur man levde under 1200-talet, musiken och såklart kampen om friheten och hämden på den stora kärleken som man får följa. 
Många tårar har fallit till den här filmen vill jag lova!


 2:a Dirty Dancing



 Genre: Drama, Musik, Romantik

 Regissör: Emile Ardolino

 Producent: Linda Gottlieb

 Manus: Eleanor Bergstein

 Skådespelare: Patrick Swayze, Jennifer Grey,
 Jerry Orbach, Cynthia Rhodes m.fl. 

 År: 1987
















Året är 1963, och Frances "Baby" Houseman följer med sina föräldrar och äldre syster till ett pensionat i Catskillbergen i New York där dom ska spendera sin sommar. Hon känner att hon inte riktigt passar in bland alla äldre människor och allt lekande runt omkring. Men en kväll hör hon musik från ett ställe som hon bestämmer sig för att kolla upp, vilket visar sig vara ett hemligt dansställe där dom bara dansar sexiga och heta danser. Det är där hon träffar den betydligt äldre Johnny Castle, som visar sig komma att förändra hela hennes sommar.

Man var ju verkligen inte gammal när man såg den här filmen första gången. Jag var nog runt 9 år och låg hemma och var sjuk väldigt länge, jag minns att jag hade sett nästan varje film vi hade i skåpet och sen hittade jag en VHS kasset utan etikett och satte i den i videon. Jag blev helt såld redan efter första gången jag såg den. Sen berättade jag för mamma om vilken bra film jag hade hittat, och hon fick nog lite smått panik och menade på att jag var för liten för att se sådana filmer. Men efter den dagen blev Dirty Dancing min och mammas film, och jag ljuger nog inte om jag säger att vi tillsammas har sett den 20 gånger.


 3:a Schindler´s List



 Genre: Drama

 Regissör: Steven Spielberg

 Producent: Branko Lustig, Gerald R. Molen,
 Steven Spielberg

 Manus: Steve Zallian

 Skådespelare: Liam Neeson, Ben Kingsley,
 Ralph Fiennes, Caroline Goodall m.fl.

 År: 1993















Schindler´s List är en verklighetsbaserad film som utspelar sig under Andra Värdskriget. Den är inspelad i svartvitt för att få den att kännas lite mer som en dokumentär. Filmen handlar om affärsmannen och kvinnotjusaren Oscar Schindler, även medlem i det tyska nazistpartiet. Han åker till Polen för att bli chef över ett judiskt företag, och hans ända tanke från början är att tjäna pengar, men det visar sig att han i slutänden lyckas rädda livet på över 1100 judar. 

Många filmer och dokumentärer har man sett om just Andra Världskriget, detta är ett krig som verkligen har satt sig inom mig. Men av allt man har lyckats se så måste jag säga att Schindler´s List är den bästa filmen i alla fall. Den är oerhört gripande på många sett, och har i alla fall gett mig hemska minnesbilder för livet. Man kan liksom inte föreställa sig vad människorna på den här tiden fick genomlida. Det här är verkligen en film som alla människor måste se någon gång under sin livstid, så är det bara! 


 4:a The Notebook



 Genre: Drama, Romantik

 Regissör: Nick Cassavetes

 Producent: Lynn Harris, Mark Johnson

 Manus: Jeremy Leven

 Skådespelare: Ryan Gosling, Rachel McAdams, 
 James Garner, Gena Rowlands m.fl.

 År: 2004


















Berättelsen om Allie Hamilton och Noah Calhoun utspelar under året 1946. Dom träffas under en sommar och blir stormande förälskade i varandra. Detta är något som Allies föräldrar inte är så glada åt med tanke på att Noah kommer från en fattig familj, och Allie från en rik familj. Men det hindrar inte deras kärlek, dom spenderar dag som natt med varandra under hela sommren och när sommaren sedan är slut är det dags för Allie att lämna Seabrook för att börja college i New York. Men efter några år korsas deras vägar åter igen och trots att Allie är förlovad med en annan man kan dom inte släppa taget om varandra och deras kärlek.

Det här är den absolut underbaraste kärlekshistorien som någonsin gjorts. Man blir liksom kär i deras kärlek till varandra. Det är gåshud, pirr i magen och tårar genom hela filmen. Man kan se den om och om igen utan att tröttna. Jag tror att det är den här sortens kärlek som alla tjejer drömmer om att få uppleva...


 5:a American History X



 Genre: Drama, Thriller

 Regissör: Tony Kaye

 Producent: John Morrissey

 Manus: David McKenna

 Skådespelare: Edward Norton, Edward Furlong,
 Stacy Keach, Beverly D'Angelo m.fl.

 År: 1998
















Bröderna Derek och Danny mister sin far i ett skottdrama med svarta inblandade, vilket leder Derek in i den nynazistiska rörelsen. När det sedan inträffar ytterligare ett skottdrama där Derek är inblandad och dödar en svart man hamnar han i fängelse. Fängelset förändrar Derek och han inser att han har valt fel väg i livet. När han sedan blir frisläppt så har hans yngre bror gått vidare i hans tidigare fotspår och Derek försöker göra allt för att få honom på rätt väg igen.

Det här är en film som jag aldrig riktigt har kunnat släppa, den är väldigt gripande och förmodligen många människors vardag vilket får än att tänka till lite extra. Den har satt sina spår i mig helt enkelt och säkert i många andra också...


 6:a Changeling



 Genre: Thriller

 Regissör: Clint Eastwood

 Producent: Clint Eastwood, Brian Grazer,
 Ron Howard, Robert Lorenz

 Manus: J. Michael Straczynski

 Skådespelare: Angelina Jolie, Jason Butler Harner,
 Jeffrey Donovan, John Malkovich

 År: 2008

















En fängslande och sann berättelse i Los Angeles år 1928, om den ensamstående mamman Christine Collins vars son en dag försvinner spårlöst när hon är på arbetet. Christine ger aldrig upp sökandet på sin son och en dag 5 år senare återförenar polisen mor och son igen. Men det finns ett problem, det är inte rätt pojke. Men Christine vägrar att ge upp, och kämpar för att få fram sanningen om sin son. En värld av korruption avslöjas och väcker ett intresse som får hela Los Angeles att förändras...

Jag har bara sett den här filmen en gång och det var på bio, men det var den mest gripande och förvånande historia som jag någonsin hört talas om. Jag, min sambo, min bror och hans tjej gick på den. Ingen sa något under hela filmen, och när den var slut och biosalongen lystes upp vände vi oss bara om och kollade på varandra helt chockade utan att säga ett ord. När vi kom ut sa vi allihopa, "Shit, den var jobbig! Förmodligen det värsta man sett någon gång..." Egentligen vet jag inte hur den kunde hamna på min topp 7 lista, för jag kommer nog förmodligen aldrig att orka se den igen, men jag kan inte glömma den. Jag har aldrig blivit så tagen av en film någon gång som jag blev av Changeling. Jag finner inga ord faktiskt...


 7:a Stolthet & Fördom



 Genre: Drama

 Regissör: Joe Wright

 Producent: Tim Bevan, Eric Fellner,
 Paul Webster

 Skådespelare: Keira Knightley, Matthew McFadyen,
 Brenda Blethyn, Donald Sutherland m.fl.

 År: 2005

















En film om dom fem systrarna Bennet som växer upp i 1700-talets England och med ett enda mål i livet, att hitta en man att gifta sig med. När den förmögne Mr Bingley hyr ett av grannskapets gods och flyttar in i området blir alla vilda av förtjusning, framför allt Mrs Bennet som ser sin chans att gifta bort en av sina döttrar. Mycket riktigt blir Mr Bingley intresserad av den äldsta dottern Jane. Mindre populär är Mr Bingleys vän Mr Darcy som visar sig vara både präktig och för stolt. Elisabeth avskyr honom och detta visar sig leda till både det ena och det andra...

Jag är tokig i alla Jane Austens filmer och jag måste nog säga att jag tycker om dom äldre versionerna som gjorts i TV-serie något bättre, men det här skulle ju vara en lista om filmer så..
Underbara 1700-talet, jag älskar hur Jane Austen lyckas presentera alla karaktärer, det underbara landskapet runt omkring, alla vackra byggnader, kläderna dom hade och sättet dom pratar på. Jag älskar allt, och Stolthet och Fördom är helt klart favoriten av alla hennes filmer!


Lady Gaga - Inspiration


Edward Maya ft. Vika Jigulina - Stereo Love (Scotty Remix Edit)

Underbara sommar!!

Solig dag på balkongen..

Visst är det underbart när man sitter och kollar på vädret och dom säger att det ska bli mellan 22°C och 30°C fram till söndag. Sånt gör mig glad! Vi har verkligen haft tur med vädret på våran semester.
Förmiddagen spenderar jag på våran soliga balkong med Eclipse-boken, eller som den heter på svenska, Ljudet av ditt hjärta. Hej sålänge!

Breakfast time...

Godmorgon! Att bli väckt på morgon tillhör en av dom sakerna på min lista som jag tycker minst om. Men när man blir väckt på rätt sida av den man älskar, då är det inte så dumt. Särskilt inte när han har varit så gullig och gått och köpt nybakat bröd. Ibland är det dom små sakerna som får än att känna lyckan här i livet...
we❤it

RSS 2.0