Grattis Älskling!

Japp, idag fyller kärleken i mitt liv år och detta tänkte jag fira fast han inte tänker göra det så nu står jag och gör lite gutt käk och sen blir det tårta och paket. Jag ber om ursäkt för den dåliga bloggningen på senaste, men har tyvärr inte så mycket att skriva om. Inspirationen kommer och går men när man minst anar så ligger den på topp.
Back to the kitchen...

Christina Aguilera - Not Myself Tonight

Like it! Men på något sett känner man att hon försöker komma upp sig till Lady Gaga nivån? Men jag kanske har fel..

Sunny Sunday

Det blev lite av en heldag i Kalmar igår istället, för dom ringde och sa att deras yngsta hade fått feber så det får bli en annan gång, tråkigt:( Men vi hade kul ändå, och shoppade loss på både Ikea och Bauhaus till föreningen. När vi väl var hemma så bestämde vi oss för att ta med några öl och lite musik ner till källaren och sen började vi bygga på köket som vi köpt. En lite annorlunda sysselsättning en lördagskväll men det var inte så dumt. Sen kom vi in i slutet på Eurovision Song Contest, så vi hade tyvärr inte hängt med och hört alla låtarna, men det var ju kul att Tyskland vann, första gången sen 1982 eller vad det nu var dom sa. Jag tycker låten är riktigt härlig att lyssna på, eller så är det hennes dialekt som gör det. Men visst är hon väldigt lik Amy Diamond fast som äldre version? Ja, ja grattis till Tyskland i alla fall!
Idag vill jag gratulera en annan stjärna, nämligen min kära mor. Grattis på mors dag, och tack för att du är en sådan fin mamma och vän, som alltid lyssnar och finns där vad det än gäller. Älskar dig mammsen!
Nu blir det tvättstugan och sol på balkongen resten av dagen.
Hej sålänge!

Full fart...

Godmorgon! Snart bär det av till Kalmar där jag ska lämna in min Xperian på lagning eftersom touch-skärmen är paj. Det är lite dumt att dom inte har någon 3 butik här hemma men detta är min ända chans att kunna få en lånetelefon. Kan man vara utan telefon i upp till 2 veckor? Nä, jag tror inte det... Sen tänkte vi passa på att ta Ikea på vägen hem också, lite inköp till föreningen, nu ska det bli ordning och reda!
Senare är vi bjudna till älsklingens jobbarkompis och hans tjej som bor i Mönsterås där vart vi har våran tomt. Det är Blues-festival den här helgen så det blir förmodligen lite grillning och en sväng ner på bluesen. Lite pokerspel är nog inte helt omöjligt heller. Känns som att det kommer att bli en lördag i världsklass!
Ha en fin-fin lördag godingar!
Dagens inspiration: Blake Lively, älskar hennes stil fast då kanske mest som Serena Van Der Woodsen.

Sex and The City 2

Nu har jag och min svärmor varit och sett den, äntligen! Den var riktigt bra, och det blev en hel del skatt också för den delen. En härlig blandning av fashion, bling-bling, kärlek och bröllop, girlpower, Mr Big och Aidan. Japp, man måste se den så är det bara!
Man kan inte göra så mycket annat än älska dom här tjejerna!

Vad är det med alla fåglar?

När jag kom ut idag och skulle gå till bilen säger Stefan, kolla bilen Malin! Våran svarta bil såg ut som en Dalmatiner, och vi har varken träd eller någonting annat i närheten av parkeringen? En rejäl biltvätt blev det i alla fall. När jag sedan var påväg till jobbet kom en hel flock med fåglar flygandes precis över bilen, åh nej inte igen, tänkte jag.. Istället störtar en fågel rakt in i rutan? Varför alla dessa fåglar idag? Är det något konstigt tecken?


Metallica - The Unforgiven III


Min Onsdag...

Grattis till min underbara mamma som fyller 50 år idag och hoppas du har en riktigt fin dag!
Efter jobbet blev det en svängom på Maxi, sen stod Chili Con Carne på menyn. Något vi inte gör allt för ofta men riktigt gott är det ju faktiskt. Särskilt när man gör på Anna och min brors vis med lite Guinness-öl i.
Är precis hemkomna från Jeanette och Patrik, blev en promenad i det fina vädret sen kollade vi på Vi hade i alla fall tur med vädret, för ingen förutom jag hade sett första filmen. Mycket gamla minnen från när man var liten och var hos pappa, det var han som hade den filmen så det blev att man såg den med honom några gånger...

The Source Ft. Candi Staton - You've Got The Love


DSQUARED2

DSquared2 Platform sandal
DSquared2 Platform heel

Lettland

Hallå där! Nu är man hemma igen efter helgens bravader. Vi har haft det riktigt bra förutom en del incidenter, men det är som det är. Det kunde varit mycket värre. Vädret har varit toppen hela tiden förutom igår natt, men vad gjorde det när man ändå sov. Här kommer en hel del bilder för er som har ork att kolla igenom alla...
När vi kom upp till Stockholm stannade vi till hemma hos min gudmor innan det var dags att dra sig mot båten.
Hon hade fixat och donat med champagne och grillade kalvkotletter, mums!
Sen blev det paketöppning..
Sen följde dom oss ner till Frihamnen därifrån båten gick.
Mamma fick lite blommor av oss som stod i hytten när vi kom in.
Min galna bror..
När vi gick ombord var vädret verkligen på topp så vi gick upp och satte oss på soldäck och myste med varsin öl..
Riga here we come..
Senare gick vi och kollade läget vid spa-avdelningen och bestämde oss för att ta varsin massage, riktigt gutt!
Maten på båten var ju tyvärr inget att skryta med. Färglöst, smaklöst och dyrt..
En sista drink innan vi bestämde oss för att gå till sängs i hyfsad tid för att palla med morgondagen..
Mys på soldäck i väntan på avstigning..
Jag och mammsen..
Dom hade en otroligt fin park, massa inspiration till våran framtida tomt:)
Dom hade något maraton där så många vägar var avstängda och det stod folk överallt vid vägkanterna och hejade på.
Massor med vackra byggnader överallt..
Asgo tant som dansade runt runt hela tiden..
???
När vi gick runt på vår lilla rundtur kom en tandlös kille fram till oss på cykel och sa att han inte ville tigga pengar men han skulle vilja att vi betalade hans biljett hem? Nää tack sa vi och gick vidare..
Sen hittade vi vårt ställe där vi satt och njöt resten av dagen..
Taxfree-shopping..
Sista kvällen med gänget..
Victors härliga bränna.. Aj!
Tillbaka i Stockholm igen efter en sjukt underbar helg tillsammans med familjen, det var super att komma iväg och hitta på någonting med mamma och min kära bror, det blir liksom inte av så ofta. Mamma var nöjd över sin födelsedagspresent och det var ju huvudsaken! ❤

Bloggpause över helgen

Nu är det såhär att min kära mor fyller 50 år nästa vecka vilket såklart ska firas, så jag och min bror har bestämt att vi ska ta med henne på en kryssning så hon får komma ut på sjön, vilket är hennes stora passion eftersom hon i grund och botten är sjöman, eller hon har jobbat som kock på båtar, sen kom lilla jag och ställde till det och då var det slut på det roliga.. Nä, men hur som helst så tänkte vi att det kunde vara kul för henne att få komma ut på sjön igen så imorgon kör vi upp till Stockholm, sen blir det en snabbvisit hos min gudmor och därefter blir det en kryssning till Lettland. Så på måndag är vi hemma igen och då kommer jag att lägga ut lite bilder från våran lilla tripp. Men tills dess får jag önska en trevlig helg!

Annas dag idag

Kom ganska nyligen hem från en supermysig kväll hemma hos min bror och Anna. Vi har firat henne idag eftersom vi kommer att åka imorgon. Hennes föräldrar hade kommit från Gotland också, så vi fick träffa dom för första gången och oj säger jag bara.. Vilka öppna och så otroligt mysiga människor! Det är inte ofta man träffar sådana människor faktiskt, men trevligt var det och en mumsig trerätters meny bjöds det på också så det var att rulla hem som gällde:)
Stefan gömmer sig bakom blommorna, jag i mitten och sen mamma som gör allt för att slippa vara med på kort..



Nu behöver man inte äta på någon dag eller två..

Victor med svärfarsan..

Hux flux kommer en katt flygandes och landar på min axel..

Men det var inte mig han var ute efter utan den gröna fjäderleksaken..

Mammor i köket..

Min snygging❤

Här diskuteras det..


Fredag!

Ska snart åka iväg till jobbet, tänkte bara skriva några rader först eftersom det känns som att det kan bli lite sådär med det senare idag.
Direkt efter jag slutar ska jag hem till mamma och plocka hennes ögonbryn, hjälpa henne att packa inför imorgon. Sen ska jag hem och göra iordning mig inför kvällen som väntar... Det kommer bli riktigt skoj tror jag:)
Berättar om allt tissel och tassel så fort jag hinner.
Ha en underbar dag, det ser ut att kunna bli en och annan solstråle på vår himmel.
Dagens inspiration: Supersnygga Katy Perry här på februari-omslaget av Glamour.

True Blood

Sista avsnittet av True Blood säsong 2 (svensk text) finns nu att se här! Annars kan man gå in och plöja igenom båda säsongerna här!

Min Torsdag..

Blev inget bloggande för mig alls igår, men jag ska vara helt ärlig och säga att jag inte hade så mycket att skriva om så det blev helt enkelt en lite break. Kom precis hem från en jobbet och en sväng på stan. Jag var tvungen att köpa en liten present till min brors tjej som fyller år på lördag, tyvärr så kommer ju inte vi att kunna fira henne då eftersom jag och Victor ska iväg på våran lilla tripp med mamma så vi får se vad som väntar.. Det är av någon anledning så att nästan alla man känner fyller år i just maj, varför? Vad är det för speciellt med augusti?
Jag tog mig även en sväng förbi biografen för att hämta ut mina och Christines premiärbiljetter till Sex And The City 2, som jag bokade för ett tag sen. Men då har dom ändrat premiären till torsdagen istället!? Då blev jag le, så det fick bli till fredagen ändå. Det tråkiga är att man missar minglet och tilltugget och lite annat smått och gått som inte hade varit helt fel men det får gå trots allt.
Jaja, min plan för dagen efter min och Jeanettes inställda dag i simhallen var att jag skulle lägga mig på balkongen och pressa en sväng med en bok eftersom att vädret idag har varit super, men den planen sprack nog också för det finns inga solstrålar på vår balkong just nu vad jag kan se.
Vi får se vad det blir av kvällen, men med tanke på vädret så skulle inte en promenad lite senare vara helt fel.
Hej sålänge!
Bilden stulen av: gwarf.deviantart
En dag ska ett sånt här vackert körsbärsträd stå bredvid vårat framtida hus...

Mmmm.. Marabou

Måste bara säga till alla som inte redan har smakat den här ljuvligt goda chokladen att göra det. Den är farligt god!

Lady Gaga - Love Game


Sunny day

Härlig dag med solen som har gassat på nästan hela dagen, det gillar vi! Efter jobbet var det dags för en klippning, håller fortfarande på att bara klippa topparna, det ska bli längre det är bara så!
Sen köpte jag med varsin pizza och åkte hem till Anna. Det var ett tag sen vi sågs sist och det märktes för magen hade växt så det knakade. Anna är verkligen en supermamma, fattar inte hur hon orkar, men hon kan verkligen göra 10 saker samtidigt och göra dom sakerna riktigt bra. Jag beundrar hennes tålamod och hennes envishet, hon är bara toppen!
Idag fick jag förresten hem mitt Midnight Club Los Angeles, dags för lite premiärspel tror jag;)
Hej sålänge!

Sex and The City 2 premiären!

Nu har jag fixat perfekta platser till Sex And The City 2 premiären den 28 Maj! Det hade varit kul att gå på smypremiären men det här blir grymt bra!

Balmain

En designer som jag bara älskar är Balmain som från första början skapades av den franska Pierre Balmain. Jag är galen i den militäriska stilen i kombination med lite nitar och läder så vårkollektionen är rena rama drömmen för ögat! För mer ögongodis kika in här!
Källa: di.se




En tripp till Kalmar..

Det blev bara jag och kärleken som åkte till Kalmar för Jeanette och Patrik var på Strippen i Emmaboda. Men det blev hur bra som helst ändå. Jag tog en sväng inne på Ikea medans Stefan var inne på Bauhaus. Sen följde jag med in på Jula en sväng för Stefan skulle kolla lite svetsgrejer. Innan bion blev det mat på Harry´s, älskar deras Caesarsallad!
Kärleken❤
Mums!
Sen blev det bio, och tyvärr måste jag säga att vi båda blev ganska besvikna efter att ha sett ettan. Mina fördomar om för mycket flygande hjältar och robotar som ska förgöra världen blev verkligen bekräftade i den här filmen. Tråkigt eftersom vi verkligen tyckte om ettan, men så kan det vara. Det var super att komma iväg en sväng i alla fall!
Lite Ikea-shopping..

Gårdagen

Hej allihopa, det blev inte alls som jag trott igår, istället blev det en helkväll hemma hos Jenny och Thomas i deras nya hus, eller rättare sagt vi sov över där. Så vi kom ganska nyligen hem därifrån. Men trevligt det var det, god mat och gott vin, sen blev det Guitar Hero hela natten. När man gick och la sig var ögonen som pingpongbollar efter all stirrfokus på tv:n hela kvällen.
Thomas blandar fördrinkar, Bacardi Mojitomix. Den var helt okej men riktiga är helt klart bäst!
Sen fick vi en liten sightseeing på gården..

Deras Islandshästar, hur mysiga som helst!
Thomas och Jenny..
Marinerad fläskfilé med potatisgratäng och sharonfruktsallad.
Helt klart ett vin att rekommendera till fläskfilé.
Finaste ❤
Världens goaste Chihuahua, Filippe!
Till dessert blev det Jennys hemmagjorda Tiramisu, mums!
Sen blev det Guitar Hero, älsklingen på trummor..
Jenny på bas och Thomas på gitarren.. Eftersom jag inte hade några som helst planer på att sjunga så blev det lite ändringar i schemat så Stefan och Thomas fick dela på trummorna, jag fick ge mig på basen och Jenny på gitarren, och det blev inte så dumt:) En toppenkväll!
Nu bär det snart iväg till Kalmar, tänkte kolla runt en sväng i Hansa City, sen har vi lite planer på bio. Kanske det blir Iron Man 2 som jag tidigare har total dissat. Men vi såg ettan i förra veckan och jag måste medge att jag hade lite för mycket fördomar. Jag brukar inte vara särskilt förtjust i flygande hjältar och robotar men den var bra!
Tänkte bara ringa upp Jeanette och Patrik och fråga om dom har lust att följa med!
Ha det fint!

Dagens inspiraton!

Snart dags att pysa iväg till jobbet, men vädret utanför fönstret är inget som lockar det minsta.. Grått och blött! Senare ikväll ser det ut att bli lite umgänge med Jeanette och Patrik, men vi får se vad som händer och sker.
Hej sålänge!
Dagens inspiration: Leighton Meester, så sjukt vacker!

Godmorgon!

Underbart att vara ledig idag måste jag säga, det hade inte varit dumt att få vara det imorgon också, men sånt är livet. Här hemma börjar vi dagen med en scones-frukost, och snart kommer Jeanette att dyka upp för vi ska ha en heldag idag.
Ha det fint sålänge!

Min onsdag

Efter jobbet svängde jag förbi min kära broder eftersom vi hade lite födelsedagar att planera. Sen blev det även lite bilspel och vattenpipa.
Nu blir det mys i soffan med min älskling, MC Donald's och film. Great!

En Gucci katastrof!

Vad hände precis.. Min älskade Envy Me åker i golvet och går i tusen bitar! Åh, vad ledsen jag blir på att jag alltid ska vara så klantig!

Spring

Lite bilder från idag..

Min måndag..

Det har varit en riktigt härlig dag idag, särskilt efter 15 för då kom solen fram, inte en dag för sent tycker jag! På menyn idag blev det lördagsmat, eller rättare sagt det vi skulle ha ätit nu i lördags. Oxfile med bakpotatis och vitlöks&ört-sås tillsammans med en salig blandning av sallad, mums!

Senare tog vi oss en tur till våran tomt, det är underbart nu när man faktiskt kan börja planera lite mer och känna att drömmen förhoppningsvis blir sann en dag! Det vi däremot insåg idag var att söderläget kommer att hamna mot vägen, vilket kommer att innebära våran framsida.. inte bra om vi inte kommer på någon bra lösning för hur vi ska kunna fixa en uteplats eller altan på framsidan av huset. Det löser sig nog så småningom.
Sen har vi provat två av dom nya glass-sorterna för i år, Magnum Gold?! och Magnum Temptation Fruit. Av någon anledning så blev kombinationen av kolasås och havssalt väldigt lik Lakritspucken, vilket inte är min favorit så jag tyckte helt klart bäst om Temptation Fruit
Nu blir det mys framför TV:n.

Ha en fin kväll!




Heldag hos min underbara morfar och mormor..

Snart bär det av, jag och älsklingen ska åka hem till min morfar och mormor där vi ska ägna våran dag. Underbart!
Ha en toppen dag allihopa!
Världens finaste

Lördagen

När vi var och handlade igår mötte vi Jeanette och Patrik som inte heller hade så mycket för sig, så dom följde med oss hem. Det blev kinamat film och spelkväll, hur kul som helst!
Jag och Jeanette spelade supernintendo mestadels hela kvällen..
Sen kollade vi på Felon. En film från 2008, den var riktigt bra! Jag vet inte vad det är med fängelsefilmer, men dom är alltid så sjukt spännande. Det är en film man bara måste se om man inte redan har gjort det.
Ben & Jerry's, mmm..
Vi måste ta och styra upp en TV-spels kväll snart igen Jeanette!

Gårdagen


Jeanette is the chef..

Patrik & Jeanette

Sen blev det rökigt..

Sen åkte brieosten och kexen fram..
En riktigt trevlig tjejkväll blev det!


Melissa Horn - Lät du henne komma närmre

Tjejen är grym på det hon gör! Ganska sorgliga texter, men hennes underbara röst kan inte ge annat än gåshud...

Breakfast time...

Okej nu börjar det nästan närma sig lunch men vi gick upp hyfsat i tid idag tycker jag. Jag måste erkänna att det där med att gå upp på morgonen inte riktigt är min grej, men på senare år har jag börjat känna lite smått ågren över att sova bort halva dagen. Ju tidigare man går upp ju mer får man gjort, och ju längre blir helgen också:)
Det hade inte varit så dumt att gå ut och lägga sig i solen med en bok, men den där solen lär man inte få se röken av på ett tag känns det som. Det är grått och trist, nästan som en höstdag i oktober.
Är lite sugen på att åka och kolla till våran tomt, vi har faktiskt inte varit där sen vi blev tomtägare på riktigt. Men vi får se vad vi styr ihop.
Bilder från gårdagen kommer lite senare.
Hej sålänge!

Superdålig uppdatering!

Förlåt mig för min riktigt dåliga uppdatering här på bloggen, men det har varit för mycket att styra med så jag har knappt hunnit med att sitta vid datorn alls.
Igår var jag och Jeanette i simhallen efter jobbet, där var vi resten av kvällen kan man säga. Simma är verkligen en toppen bra träningsform! Det är så skönt och så avstressande på något sett. Sen är det ju inte så dumt att det finns en arombastu där heller, man känner sig som en ny människa efter varje gång.
Idag har helt klart varit min otursdag, i alla fall efter jobbet. När jag var och handlade och stod och skulle lägga upp alla varor på rullbadet får jag syn på att brödet var helt missbildat förpackat och inte nog med det så finns det ingen kork på min filmmjölk? Stress, stress.. göra sig i ordning för vi skulle gå till Jeanette och Patrik. Jag stod och lockade mitt hår i mer än en timme, och när jag är klar så har lockarna nästan gått ur helt! En halv hårspraysflaska senare är vi påväg och jag kommer på att jag har glömt vinet och får springa hem igen och hämta det. Väl framme så får jag syn på mig själv i spegeln.. Håret är så gått som rakt! Fy, vad trött jag blir. Senare tänkte jag och Jeanette att vi skulle röka lite vattenpipa som vi hade med oss. Jaha, gissa vad jag hade glömt då? Själva "slangen" man röker ifrån såklart. Det var bara att gå hem igen och hämta den.
Som ni hör så var det en och annan incident som skapade otur idag, men det är väll sånt man får leva med ibland. Bilder från dagen kommer imorgon för nu är det dags för sängen.
Natti, natti!
Lite sovrumsinspiration..

Marc Jacobs i Sverige!

Läste precis att Marc Jacobs som är en av mina favorit designers, ska öppna sin första butik i Sverige nu till hösten. Den kommer att finnas på Smålandsgatan i Stockholm och butiken kommer främst att sälja kläder ur märket Marc by Marc Jacobs, vilket är lite mer ungdomliga kläder. Helt fantastiskt ju!

The Hills och The City

För alla The Hills och The City fantaster därute, det är onsdag vilket innebär nya avsnitt. Trodde jag ja! När jag skulle börja kolla kom en text upp... "Sorry, we're unable to offer this video to users in your region". Va! Ska detta vara något kul skämt eller, vad är det frågan om? Efter alla säsonger man har kollat på genom MTV's sida, och helt plötsligt har någon fått för sig att det inte ska fungera längre. Blir tokig!


Favorites

När det kommer till parfymer så anser jag att man aldrig kan ha för många!


These are my favorites❤

Rock & Republic

Rock & Republic Women's Syler Cage Platform Sandal, Black, 2.660:-


Rock & Republic Platform Cage Sandal with Stud Detail, Blue, 2.660:-

Den 4 är speciell..

Idag firar jag och den finaste 3 ½ tillsammans. Så ikväll blir det middag ute, vi tänkte gå och se någon film också, men det som fanns att välja på var Iron Man 2 eller Iron Man 2 så nej det blir ingen bio idag.
Jag kan av hela mitt hjärta säga att jag har träffat min själsfrände. Stefan är personen som har fått mig till en hel människa, det är obeskrivlig kärlek som aldrig går att sätta ord på. En kärlek som bara blir starkare och starkare för var dag dom går. Du har mitt hjärta föralltid...



Lady Gaga - Paparazzi

Jag tycker det är lite kul att Alexander Skarsgård verkar poppa upp som gubben i lådan lite överallt nu i Hollywood, bland annat i serien True Blood och nu i Lady Gagas video Paparazzi... Pappas fotspår kanske?

På menyn idag...

Mammas fläskpannkaka, absolut inte dumt!

God Of War III

När vi var sjuka här hemma bestämde vi oss för att beställa hem något spel som vi kunde sysselsätta oss med, så då blev det God Of War III. På tre dagar plöjde vi igenom det, och jag måste säga att det var en spelupplevelse utöver det vanliga. Man får följa Kratos som i tidigare spel sålt sin själ till krigsguden Ares för att kunna vinna kriget mot barbarerna, och dödade sedan hela sin familj. Allt enligt Ares planer eftersom hans enda plan var att skapa den ultimata krigaren. Med otrolig ånger i kroppen bestämmer sig Kratos för att döda Ares och alla andra som stod bakom detta. När han senare blir förrådd av guden Zeus bestämmer han sig för att röja undan alla gudar som stod i hans väg...
Grafiskt är spelet så sjukt fint gjort att det nästan kändes konstigt när man spelade, alla detaljer och bakgrunden. Sen ska vi ju inte tala om alla blodiga detaljer som kan bli ganska mycket vid ett flertal tillfällen. Det var spänning på hög nivå genom hela spelet och svårighetsgraden på normal var ibland precis så man klarade det, men jag tyckte om det för det blir mycket mer spelupplevelse när man måste kämpa på lite extra.
Helt klart ett spel jag skulle vilja rekommendera om man vill ha en blodig krigsupplevelse i gudarnas värld fylld av hämd!
Måste bara tillägga att ett fåtal ord angående tidigare God Of War spel är tagna från ps3bloggen.se

Fast i MacBook träsket...

Igår blev verkligen en heldag med våran MacBook. Jag satt från morgon till kväll, och underbara Anna (min brors tjej), som också har en MacBook kom över och gav en massa råd och tips. Det blev även en och annan omgång med vattenpipa. Det har råkat bli lite av en tradition när det börjar dra sig mot helg..
Tillbaka till datorn så måste jag bara påpeka vilken skillnad det är på MAC och PC! Har man väl kommit in i det och börjat lära sig så är MAC så sjukt enkelt. Inget krångel, inget bugg. Det ända jag har lite problem med är att jag försöker vänja mig vid att inte använda mus, jag har en för säkerhet skull men vill försöka klara mig utan den om det går. Sen finns det några program man inte kan använda till MAC tyvärr så man får försöka hitta något substitut för dom, men annars är jag fast. Helt kär!
Tack snälla Anna för all din hjälp, du är underbar ❤

The City

Jag märkte att även The City Säsong 2 har kört igång, första avsnittet kan ses här!

Efter att ha sett första avsnittet känns det som att det kommer att bli en riktigt spännande säsong!

Freaky Friday

Efter jobbet blev det några akutköp på stan och sen ringde dom och sa att datorn hade kommit! Stress, stress... Fixade iordning oss och sen bar det iväg till Jeanette och Patrik för lite Valborg-firande och grillning..


Den som väntar på något gott...

Kvällens outfit..



Löjan, Patrik och älsklingen...

Ida, Jeanette och Alice..

Jag och vännen<3

Sune tyckte det var en tråkig fest så han drog sig tillbaka..

"Trion"

Party-tricket...

Jeanette goes crazy..

Vad vore en fest utan party-kungen Jocke:)

Fest-fixarna..

Jesse och Ida..

Alice, Jesse och Ida..

Jesse med okänd man:)

Sen blev det Apollo där vi dansade som galningar hela natten lång och idag så mår man som man förtjänar! Men kul det var det vill jag lova. Tack Jeanette och Patrik för en toppen Valborg..
Nu blir det frukost sen ska jag öppna våran MacBook! Det känns som att det kommer att bli dagens sysselsättning för min del, kan hända att jag tar mig en tur ut på balkongen, för solen verkar bränner på till och från.
Förrsten, det är ju första Maj idag! Vilket innebär att sommaren är pågång, underbart!

Ha det fint!

 


RSS 2.0