The Hills is back!

Äntligen har första avsnittet av The Hills Säsong 6 kommit, detta kan ses här!


Here we go again people...


Eclipse

Nu när jag har läst ut New Moon och har både Eclipse och Breaking Dawn som står och väntar i bokhyllan så blir jag lite för frestad att läsa dom också. Men jag har ju sagt att jag ska se filmerna innan jag läser böckerna. Jag måste försöka hålla mig. Jag får helt enkelt hålla till godo med Eclipse-trailerna sålänge...


Now it is celebrated!

Idag är den stora dagen, den officiella dagen, nu är vi tomtägare på riktigt och till 100%, alla papper allt är klart. Så självklart ska detta firas, vilket är precis vad vi gör! Jag är så lycklig att det pirrar i hela kroppen, detta är början på en lång och fantastisk resa tillsammans med kärleken i mitt liv!


God mat, skumpa och vattenpipa, det är fint!


Mitten på veckan...

Det blev en dejt med Jessica efter jobbet, riktigt kul att träffas efter så lång tid, och lilla Leo hade växt till sig jättemycket, tyvärr var han sjuk och hade feber och Jessica stackarn, hade stämbandsinflamation men vi bestämde att jag skulle komma ner till dom i Kalmar snart, så får vi träffas mer då. Saknar tiden vi träffades i stort sett varje dag, Jessica var mammaledig och jag var arbetslös, (vilket inte var kul i och för sig), men en härlig tid var det trots allt, och oj vad vi plöjde Beckfilmer:)
Sen blev det en powerwalk med Jeanette och en massa att prata om som som vanligt.  
På menyn idag stod min Pasta Carbonara. Någonting jag inte kan förstå är varför jag alltid måste göra mat till ett helt regemente? Suck..
Nu blir det Fuskbyggarna, det är ett måste!


Gullunge!


Lady Gaga - Speechless (Live)


Cupcakes - Hysterin

En sak som jag har funderat över ett tag är varför så många bloggar om cupcakes just nu? Dom är jättegoda och väldigt många kan till och med göra konstverk av dom, men... Antar att det är någon form av trend som har blivit?


Ja, och nu bloggar ju även jag om dom:)  

En fin-fin tisdag..

Efter jobbet var jag inne på OnOff och beställde hem min efterlängtade MacBook. Den kanske kommer hem redan till fredag, Jippih! Jag hoppas och håller alla tummar och tår jag har.
Sedan kom min bror och Anna hem till oss för vi var tvungna att planera för mammas födelsedagspresent som nu äntligen är fixad! Eftersom det ska vara hemligt in i det sista så väntar jag med att skriva ut det här på bloggen i fall att min kära moder skulle kunna få reda på något. Men riktigt skoj lär det i alla fall bli! Det är så kul att överraska tycker jag, särskilt mamma också som inte alls tycker om det:) Eller rättare sagt så tror jag att det är det här med att hon inte kan ha koll och kan planera, som gör henne lite smått panikslagen... 
Tyvärr så kom min och Jeanettes simning i kläm idag, men desto hårdare tag på torsdag! 
Imorgon ska jag träffa Jessica som har flytt från våran lilla stad och bosatt sig i Kalmar istället, förstår henne på många sett, bara det att man saknar sin vän otroligt mycket ibland! Hon är i alla fall hemma i stan den här veckan så då ska vi passa på att dejta imorgon efter jag slutar jobba. Super!

Ha en fin kväll!




Tillbaka till vardagen...

Med tanke på det fina vädret så har det varit en riktig toppendag, det gör otroligt mycket faktiskt! Sommarglädjen börjar komma fram och vinterångesten går i ide.
Efter jobbet var jag och skickade iväg min kära vän Emmas 25-års present. Vi får hoppas att den kommer fram som den ska.
På menyn idag var det fyllda paprikor, riktigt gott förutom att jag hade glömt att köpa gräddfil som helt klart är godast till men det gick ner ändå.
Nu får jag återgå till födelsedagspresenter för både älsklingen och min kära moder och min brors tjej fyller år nu i maj. Mamma blir 50 så det är lite extra bestyr just kring hennes present, men det ska nog bli bra.
Senare blir det nog nått avsnitt eller två av True Blood som jag ligger efter med ganska mycket. Det kan ni se här eller här!


Soliga söndag

Lite dålig uppdatering blev det visst igår, men det blev en lugn förmiddag på balkongen och senare blev det en powerwalk. Kvällen spenderade jag och min älsklning i soffan med glass och film.
Idag är det riktigt fint väder! Solen skiner från en nästan helt molnfri himmel, så jag tänkte faktiskt ta vara på denna fina dag och gå ut och sola en sväng även idag. Får kombinera min dag på balkongen med att springa ner i tvättstugan vilket är mindre kul.
Hej sålänge!


Balkong-mys i solen

Tänkte gå ut och sätta mig på balkongen en sväng med en kaffe och andra Twilight-boken New Moon, När Jag Hör Din Röst. Jag har bestämt mig för att inte läsa böckerna innan jag ser filmerna, för det brukar oftast alltid leda till en stor besvikelse när man väl ser filmen sen...



Gårdagen

Det blev en fin-fin kväll igår med grillning, hallonmojitos och sen blev det hallonmousse till dessert. Senare såg vi Wallanderfilmen - Arvet också. Tyvärr så tyckte ingen av oss att den var något vidare, man väntade på spänningen som aldrig kom. Ingen film jag egentligen skulle vilja rekomendera men vissa saker händer som man bör veta om till kommande filmer...




Tack för en toppen kväll fina vännen<3


Adam Lambert - What Do You Want From Me


Riktigt bra låt!

Underbara fredag!

Jag blir alltid så glad på fredagar, något slags fredags-lyckorus sprider sig i hela koppen på mig. Underbart!
Efter jobbet var jag och hyrde den nya Mankells Wallander - Arvet och köpte en massa fredagsmys som jag tänkte vi kunde ha till ikväll. Men inte så långt efter ringde Jeanette och frågade om vi hade något planerat för kvällen, för hon hade också hyrt Arvet och tänkte att vi kunde grilla och kolla på den. Ganska komiskt att vi hade lyckats hyra den båda två. Men vi nappade på det så snart bär det av till Jeanette och Patrik. Första grillningen för i år, kan inte bli annat än bra!
Ha en fin kväll!


En gammal bild på mig och Jeanette...

Lång dag!

Det blev som planerat simhallen efter jobbet, men lite senare än vi hade tänkt oss eftersom våra män skulle med också. Arombastu och några längder i bassängen, helt perfekt! Vi blev kvar där tills dom stängde vid 21 så en hyfsat sen middag blev det idag med, men det var det värt. 
En annan sak som jag har lite smått panik över är våran j*vla bil rent ut sagt! Den äter upp våra plånböcker och vi har bara haft den i nio månader. Som idag då när jag var påväg hem från jobbet, nästan hemma så börjar motorlampan att blinka? När jag läste i boken så stod det att man skulle åka in med den till en verkstad för en koll, och slutade inte lampan att blinka inom 5 sekunder skulle man omedelbart stanna och stänga av bilen, och sedan bärga bilen till närmaste verkstad! Åh, jag blir så trött...
Nu blir det sängen, natti natti!


Godmorgon, godmorgon!

Ska snart åka iväg till jobbet, men jag måste erkänna att det är väldigt lockande att krypa ner i sängen igen.
Efter jobbet blir det simhallen med Jeanette antar jag. Tänkte att jag skulle uppgradera mitt gymkort idag också så det även gäller in till simhallen. Har räknat ut att jag kommer tjäna på att göra så i vilket fall som helst.
Nu måste jag dra, ha en fin dag!


Dagens inspiration får bli Blake Lively som här poserar för tidningen CosmoGirl Magazine.

Kaffe-Konst



Det verkar finnas en hel del väldigt duktiga baristor, jag kan inte bli annat än imponerad! Undra om det är svårt, för det vore kul att lära sig.

Onsdag-kväll..

Vilken dag, vilken dag! Skönt var det att komma hem i alla fall. Tog en storhandling på Maxi påvägen hem bara, fyllda kylskåp tycker vi om:)
Min älskling lagade sin fläskfile-gryta till middag som är så otroligt god, så nu känns det som att man ligger i matkoma! Nu tänkte jag ta mig en kaffe och läsa min favorit-inrednings-tidning som jag har köpt.

Ha det fint sålänge!


Nej!!

När jag vaknade idag och drog upp persiennerna för att kolla vad det va för väder så visade det sig att det har snöat inatt! Varför? Trodde det var slut med det nu, men tydligen var det helt fel tänkt av mig! Suck... Nu är det dags för jobb.

Hoppas ni får en bra dag allihopa!

Min grej!

Kom precis ut ur duschen, för det där med badhusets duschar.. nej, det går bara inte! Jag står inte där längre än nödvändigt det är en sak som är säker, bättre att gå hem och göra sig iordning.
Hur som helst så var det här inte någon dum ide, snarare tvärtom. Jag tror jag har hittat min grej.. simma! Tanken är att vi ska gå dit nu två gånger i veckan, och då tisdagar och torsdagar för då har dom även arombastun igång:) Nu blir det en väldigt sen middag.


Källa: ffffound.com

Simhallen...

Kom ganska nyligen hem från jobbet och snart bär det av till simhallen. Jag och min kära vän Jeanette tänkte att vi skulle kombinera våra promenader med något annat som idag blev att simma. 
Ha det fint sålänge!

Så otroligt glad!

Kom precis hem från ett möte på banken och jag och min älskling har blivit med tomt! Äntligen har en av våra stora drömmar gått i uppfyllelse! Jag kan nog inte riktigt fatta det än men man är så otroligt glad.
Ska snart åka och besiktiga bilen också, hoppas, hoppas att den går igenom! Men det tror jag.

Hej sålänge!


Förhoppningsvis kommer vårat drömhus att stå här en vacker dag...


Godmorgon!

Jag måste vara ärlig att säga att det här med att gå upp såhär tidigt på morgonen inte riktigt är min grej. Dags för jobb snart, sen ska vi på ett möte på banken senare idag och efter det ska jag åka och besiktiga vår bil. Så det är fullspäckat schema. Måste försöka hinna med en powerwalk med Jeanette också!
Ha en bra dag allihopa!


Dagens inspiration: Otroligt vackra Natalie Portman här för Elle's Februari omslag.


Renova

Kanske är det här något som lockar till hushållet?

Färgat hushållspapper skulle jag absolut kunna tänka mig, men färgat toalettpapper.. Nja, jag vet faktiskt inte?

Söndag...

Igår kväll kom Jeanette och Patrik över och kollade lite film med oss. Det blev Män Som Hatar Kvinnor, en film som vi visserligen redan hade sett allihopa men eftersom det är en väldigt bra och gripande film så kan man helt klart kan se om den en andra gång.
Idag hade vi lite planer på att åka till Kalmar och shoppa, men det får nog bli nästa helg istället för vi kanske skulle följa med Jeanette och Patrik ut till deras hus senare idag.
Imorgon ska man ge sig iväg till jobbet igen då. Det känns jättekonstigt att man inte har jobbat på mer än två veckor!


Dagens inspiration får Taylor Momsen stå för!

Leona Lewis - My Hands


Vacker låt! Det är även låten till spelet Final Fantasy XIII.

Bort med vintern...

Nu har jag fått bort alla vinterjackor och vinterskor och i stället tagit fram vår och sommar jackorna igen. Jag brukar vara lite för ivrig när det gäller just att ta bort vinterjackorna, vilket brukar sluta med att man får gå upp i förrådet och hämta ner allt igen men det känns bra det här!
Sen öppnade min kära sambo ett skåp som vi har i hallen igår och det rasade ut skor... Han tyckte att jag kunde se över om jag verkligen behövde alla skor. Klart jag behöver mina skor tyckte jag! Men när jag väl började kolla igenom allt idag insåg jag att det fanns en hel del som jag inte änns hade koll på att jag ägde, så nu har jag varit duktig och skänkt bort allt till Röda Korset.
Nu tänkte jag åka och tvätta bilen som är täckt med en massa hemskt pollen, sen blir det en kaffe hos min kära mor!


Släng-delen...

En tripp till Västervik...

Skönt att komma ut ur sitt lilla bo. Första gången man var ute och åkte idag på väldigt länge. Jag var tvungen att göra lite ärenden i Västervik så Jeanette följde med också. Det var ett tag sen man träffades nu så det fanns lite att prata om. Västervik är en sådan sjukt fin stad, och särskilt på sommaren! Hade det inte varit så sjukt dyrt hade det inte varit helt fel att köpa en tomt där och bygga sitt drömhus på någon gång i framtiden.
På vägen hem tog vi varsin mjukglass, det är verkligen någonting jag förknippar med sommaren. Underbart!


Passade på att köpa min favoritmascara eftersom den inte finns här hemma. Helt klart en mascara att rekommendera om man vill ha mycket volym på sina ögonfransar!

Super Genintari



Speltokig som jag är så kunde jag inte bli annat en intresserad när jag fick syn på den här. Men vad är det då för någonting? Tydligen ett amatörbyggprojekt som har blivit en konsoll med Atari 2600, Nes, Sega Mega Drive och Snes i samma. Vill man läsa mer om Super Genintari kan man göra det här! 
Jag skulle inte tacka nej till att ha en sådan!

Dag 10 & 11 - Dubai

Efter gymmet blev det en lunch på Starbucks sen bar det iväg till stranden..

Det visade sig vara en alldeles utmärkt dag för just sol och bad eftersom det blåste en del. Perfekt!

Där låg vi och pressade nästan hela dagen sen var det dags att dra sig mot hotellet och fixa iordning sig, för vid 18-tiden skulle vi bli hämtade av Sandra och Spencer för en tripp till IBN Battuta Mall
  
Jag utanför hotellet..

Såklart blev det en sväng in i "lekrummet". Elle tycker det är superkul att trycka på knappar och köra grävskopor:)

Klockan tickade iväg ganska snabbt och det var dags för Elle att sova så Sandra och Spencer bestämde sig för att åka hem med henne, men vi stannade kvar ett tag till. Innan vi fortsatte våran lilla upptäcktsfärd bestämde vi oss för att äta någonting och gick till närmaste Food Court. Man är ju ganska försiktig när det gäller just sådana men vi hittade ett ställe vi tyckte såg okej ut... Men det visade sig vara helt fel! Jag kände nästan med en gång att det började vända sig i magen. Inga mer räkor för mig tack!

Trots allt bestämde vi oss för att fortsätta strosa runt och då hittade vi bland annat den svenska butiken Ordning & Reda vilket var lite kul. Det visade sig också att dom faktiskt hade en svensk som jobbade där.

Jag var bara tvungen att ta kort på en skylt som visade "Prayer Room".
Vi var kvar tills dom stängde, vilket dom gjorde vid 22. Underbart, något jag helt klart tycker borde införas i Sverige:)
Innan vi skulle tillbaka till hotellet bestämde vi oss för att ta med Sandra ner till French Connection och röka lite "shisha" och ta en kaffe. Första gången som vi faktiskt fick uppleva att det blev riktigt kyligt! Det blev lite av en sandstorm faktiskt så tyvärr blev vi inte så långvariga där. 

Min shopping för dagen blev en plånbok från Paris Hilton
______________________________________________________________________________________________

Nästa dag blev det gymmet som vanligt sen blev det en sväng till poolen efter det. Sen var det dags för en tripp till Dubai Mall senare på kvällen. Där skulle jag och Sandra fixa våra naglar igen sen var det tänkt att vi skulle ta oss en närmare titt på Sega Republic som vi spanat in tidigare.

En ganska nöjd Malin...

Sega Republic visade sig vara spel, spel och ännu mer spel. Lite karuseller och annat smått och gott hade dom också. Helt otroligt att man lyckas bygga nästan som ett tivoli/spelhall fast inomhus. Alla malls har i stort sett minst ett spelställe och det man gör är att man köper ett kort som man fyller på och sen får man spela tills det är tomt sen är det bara att fylla på igen.. Mycket bättre än att hålla på med biljetter och mynt!

Sen var vi ganska trötta på spel i alla fall för dagen så vi gick till en super mysig restaurang som hette Bob's. Helt klart en av dom godaste måltiderna under hela resan!
Sen var det dags för Elle att sova så vi släppte av Sandra och Elle hemma och åkte vidare mot GoCart-banan.

Varken jag eller Stefan hade åkt GoCart innan så det var en riktigt kul upplevelse! Vi hade tur också att dom inte stängde förens kl 24. Jag tyckte inte att jag på något sett hade svårt att trycka på gasen men två gånger blev jag omkörd av Stefan och tre gånger av Spencer, helt galna! Spencer hamnade till och med på listan över dom tio snabbaste under hela dagen.

En perfekt avslutning på dagen blev det med Ben & Jerry glass. En sort jag inte smakat förut!

Ray Ban Wayfarer


Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilka jag tycker mest om av dom svarta eller vita? Båda är snygga på sitt sett liksom.

Yasuragis Tvagningstvål

För två år sedan ungefär var jag och min älskling på Yasuragi Hasseluddens Spa i Stockholm. Där hade dom en underbar tvål/duschtvål som jag blev helt frälst i och köpte med mig hem. Sedan dess har jag faktiskt inte köpt någon annan duschcream, i alla fall inte till mig själv. Jag tillhör den sorten med extremt torr och känslig hud, särskilt under vinterhalvåret, men den har funkat superbra. Helt klart något jag vill rekommendera! Den största flaskan som jag brukar köpa kostar 340:- och är på 1000ml, men den är otroligt dryg!


*Mums*

Jag var tvungen att pallra mig upp förut och åka iväg och handla lite mat, det var verkligen eko i både kylen och frysen. Dom hade fått in ett nytt ställ på Maxi med bara chokladpraliner så jag kunde inte låta bli att köpa hem lite. Det är ju så otroligt gott, och särskilt med en kaffe till också!




Längtar!!



Nu är det inte lång tid kvar, längtar så jag håller på att spricka!

Somrigt från Nelly.com


Club L Flower Dress - 199:-

Jeane Blush Monique Dress - 279:-

Lipsy Summer Straps Dress - 1095:-

Jones & Jones Open Back Floral Dress Pink - 595:-

Rare Fashion Nautical Cross Back Dress - 499:-

Paprika Strappy Floral Puff Dress - 229:-

Rare Fashion Polka Skirt Vest Dress - 319:-

Rare Fashion Stripe Floral Dress - 179:-

Rare Fashion Stripe Floral Tee Dress - 339:-

Lipsy Alice Dress - 1395:-

Det tar aldrig slut...

Igår var jag hos en läkare och det verkar som att jag har åkt på något virus som inte vill försvinna. Det har liksom satt sig i bihålorna och i ögonen. Jag blev sjukskriven veckan ut så nu är det bara att vila och kurera sig och hoppas på att det här förvinner snart. Man blir ju galen av att inte orka göra någonting!

Nu känns det verkligen som att våren börjar komma på riktigt i alla fall, solen skiner och det blir bara varmare och varmare, nu har dom börjat sopa alla vägar också så snart kan man ge sig ut och åka rollerblades. Underbart!

 

Dålig!!

Jag ber om ursäkt för en fruktansvärt dålig uppdatering här på bloggen men jag ska vara helt ärlig och säga att jag har varit så dålig att jag knappt har kunnat ta mig upp ur sängen sen i måndags. Jag kan faktiskt inte minnas när jag var såhär sjuk senast. Både jag och min älskling har legat som två döda sillar med förkylning, feber, halsont, bihåleinflamation och nu verkar det som att jag har åkt på ögoninflamation också! Så tyvärr verkar det inte som att det är över än. Jag lovar att skriva igen såfort jag är frisk men fram tills dess så får jag återvända till sängen. Ha en underbar helg allihopa!

Gårdagen

Vi var som sagt på Elmia mässan i Jönköping med Jeanette och Patrik, men jag vet inte riktigt, tycker det är samma sak varje år. Det är bara en grej folk gör för traditions skull känns det som. Det var bara kul att komma iväg lite. När vi var påväg hem fick vi se den sjukt långa kön, det måste vara en av dom längsta köerna jag har sett någon gång. Då kände man direkt att man var glad som åkte tidigt!











Jeanette och jag som står och posar vid en soptunna?

Senare på kvällen skulle vi till mamma och äta middag. Underbar mat som alltid men det blev lite sådär för Stefan började må dåligt och fick sån allergi av katterna att vi fick gå hem. Sen blev det soffan resten av kvällen... 


Elmia mässan 2010

Nu bär det snart av till Jönköping och Elmia mässan. Det blev ganska inpulsivt bestämt igår kväll, men det ska bli skoj.


Här har vi min dröm Lexus! Maybe someday...

Dag 9 - Dubai

Första natten på hotellet gick bra, frukosten var som den alltid är när man åker utomlands... Socker i allt! Det blev frukt-frukost för mig och det gick alldeles utmärkt det med.

Efter frukosten bestämde vi oss för att ta ett pass på hotellets gym men när vi öppnar dörren känns det lite som ett skämt. Tänk er ett rum på 10 kvm, en cykel ett rullband och 4 styrketräningsmaskiner.. Japp det var tydligen det som var deras exklusiva gym. Så vi kollade på varandra och gick därifrån, sen bestämde vi oss för att kolla med Sandra och Spencer om det var okej att vi fortsatte att gå till deras gym under resten av resan.
Vid 10.30 hämtade Spencer upp oss sen åkte vi till ett mall och köpte ett nytt minneskort till våran kamera sen bar det iväg till öknen bortsett från ett litet stopp...


Vi stannade till vid vägen för Spencer skulle köpa vatten. Då tänkte jag att jag kunde passa på att gå på toan och som ni ser på bilden så såg jag den här toaskylten och trodde att det var på stället bredvid. Jag kom in på något som skulle föreställa en pizzeria där det satt tre araber som såg väldigt läskiga ut, när jag kom in reste sig alla tre och kollade väldigt konstigt på mig. Jag frågar om dom har en toalett och dom pekar in mot ett rum. Okej, det var det värsta jag har varit med om i toalettväg! Och tro mig, efter att ha jobbat 3 år på nattklubb så trodde jag att jag hade sett det värsta. Jag sprang därifrån och in i affären bredvid där jag tänkte att jag skulle köpa handsprit, och när jag kommer in så står en och binder runt en sjal runt Stefans huvud! Jag skrattade hela vägen till öknen:)

Sen var det dags, upplevelsen som vi länge längtat efter. Köra fyrhjuling (quad) i öknen i 2,5 timme. Detta kostade 500 dirham/per person vilket är ungefär 1000kr. Det var riktigt kul att det bara var vi tre och en instruktör, för jag trodde det skulle vara ett helt gäng, och sen skulle vi få turas om att köra. Men nej, vi fick varsin quad och sen var det bara att tuta och köra...

En något nervös Malin precis innan det var dags...

Sen stannade vi till och tog lite kort på den här kamelmamman med sin unge som tydligen bara var max 2 dygn gammal. Riktigt häftigt att se!
Efter ungefär 1½ timmes körande stannade vi till uppe på en ganska hög höjd för att dricka vatten och kolla på utsikten. Jag visste inte att vatten kunde vara så gott!

Det var verkligen helt fantastiskt att sitta där uppe och kolla ut över ökenutsikten.

Sen var det dags att fortsätta turen...

Tillslut kom vi till ett jättehål kan man väll säga. Där fick vi om vi ville köra runt lite men jag hoppade över det faktiskt. Stefan tyckte om det i alla fall:)
Sen kom vi till det "sista momentet". Ett ganska brant stup och senare en lååång backe upp. Där sa instruktören att vi var tvungna att gasa allt vad vi hade, även i nedförsbacken annars kunde vi fastna eftersom att sanden var så pass lös, och i det här jättehålet ville man inte fastna! Det var lite skräckblandade känslor där från min sida, men det gick. Man ser detta på sista bilden här ovanför.
Det värsta var nog ändå när vi hade kommit upp där längst upp på toppen och jag plötsligt inser att vi måste ner för ett jättebrant stup som verkligen stupade rakt ner! Det sa inte instruktören något om, men hur skulle han kunna veta att jag hade världens höjdskräck... han bara fortsatte, och körde ner. Jag insåg att det inte fanns någon återvändo utan det var bara att ta sig ner, och oj vad jag skrek! Vilken känsla..
Det var helt klart den bästa upplevelsen jag någonsin upplevt i mitt liv, och Stefan tyckte likadant. Något man helt klart måste göra om man åker till Dubai!

Man var ganska färdig här vill jag lova!
På vägen hem tyckte Spencer att vi skulle passa på att gå in en sväng på Dragon Mart, ett jättemall med en massa krimskrams och märkeskopior. Vi var ganska sega efter ökentrippen så vi tog varsin glass, sen köpte vi ytterligare en resväska och en vattenpipa (shisha) med en massa tillbehör. Det var lite en "en-gång-men-aldrig-mer-upplevelse" tror jag.

Senare på kvällen blev det hemkörd kinamat och filmen Patrik 1½. Sen var det dags för oss att dra till hotellet.

Ett perfekt avslut på en perfekt dag...


Mankells Wallander - Vålnaden

Igår kväll hyrde vi den nya Wallanderfilmen som kommit ut, Vålnaden. Inte den bästa men helt klart godkänd!
Ett hus vid havet brinner upp efter en gasexplosion där en man och en kvinna omkommer. När den döda mannen identifieras rör det om en hel del i grytan och kvinnans make misstänks för mordbranden.


In my mind...



Saknad

Vissa dagar kan kännas extra jobbiga…
Kanske man hör en speciell låt på radion som påminner om dig.
Ibland kan det räcka med ett tv-program om båtar.
Kanske det räcker med att man ser en skymt av havet.
Ibland kan även en underbar dag på stranden bli ett rent helvete.
Kanske man hör någon prata om sin pappa.
Ibland kan det räcka med att någon säger ditt namn.
Vissa dagar kan det räcka med det lilla…
Varje dag finns du i mina tankar på något sett,
men vissa dagar kan jag inte tänka på något annat än dig.
Ibland känns det som att saknaden av dig
håller på att skava sönder mig inombords.
Att tårarna som kommer aldrig ska ta slut.
Vissa dagar är helt enkelt svårare att ta sig igenom…
Idag blev en sådan dag.


RSS 2.0