Vinterkräksjukan??

Gick till jobbet idag precis som vanligt och kände inget speciellt. Men efter ett tag började jag känna mig jättekonstig och tänkte för mig själv att det säkert blir bättre efter frukosten. Men så blev det absolut INTE! Det va bara att springa in på toan och lägga sig....... Så nu är jag hemma, ska lägga mig och kolla film med en hink och avslagen Coca Cola... *Suck* Är det Vinterkräksjukan som har kommit och tagit mig kanske? Hoppas verkligen att jag blir frisk snart, och att jag inte har smittat ner någon annan stackare!


*Glöggmys*

Det känns inte som att det är Första advent idag, det måste komma lite snö för att dom där jul-mys-känslorna ska komma fram tror jag. Hur som hellst så älskar jag Första advent oavsett om det är snö ute eller inte, för det är idag som man äntligen får dricka glögg! I alla fall har jag sagt att jag inte ska dricka glögg innan. Så idag var det premiär:) Underbart! Det fattades bara lussebullar, men jag får ta och baka några till veckan kanske. Det blev glögg och brända mandlar istället. Inte heller så dumt!


*Gårdagen i Kalmar*

Det var verkligen en toppendag igår måste jag säga! Det blev påfyllning av smink för min del, nästan allt höll på att ta slut. Sen ska min kära mormor få en digitalkamera nu när hon fyller år den 15 december, men den är både från mig och min sambo, min bror och hans sambo.
Sen åt vi på Harry´s där det blev en Cecarsallad både för mig och Janette, Stefan och Patrik tog varsin grilltallrik. I källaren på Harry´s har dom en bowlinghall, så vi bestämde oss för att gå ner dit och bowla en sväng innan bion. Förutom att banan buggade sig lite för mycket så var det superskoj!
Sen blev det bio, och snacket om att den skulle vara seg och utdragen måste jag tyvärr hålla med om lite. Den var trots allt 2½ timme och det hände lite precis i början sen var det den sista timmen som var ganska spännande. Så om jag skulle få sätta betyg så skulle den få en svag 3:a av 5 möjliga. Den första, Män som hatar kvinnor är den filmen som har berört mest, den var bäst utav alla tre, samtidigt som den var fruktansvärt jobbig och tung att kolla på! I den andra, Flickan som lekte med elden hände det ju någonting hela tiden och det var ganska mycket action i om man jämför med dom andra.
Men slutbetyget på alla tre är mycket bra för att vara svensk film, och Noomi Rapace spelar sin roll så sjukt bra tycker jag!


Jag & Janette


*Fina*


Mums...
Bowling-time!


*Kärleken*


Popcorn är ju ett måste på bio!
Reslultatet av dagens shopping...
*En heldag i Kalmar*

Snart bär det av till Kalmar. Vi ska dit med Janette och Patrik. Ska bli skönt att komma ifrån den här lilla staden ett tag måste jag säga! Det blir en del shopping i alla fall för min del, en massa "behöver" grejer mest tror jag. Sedan ska vi väll äta något gutt och senare ikväll blir det Bio, Luftslottet som sprängdes. Den verkar tyvärr inte ha fått så bra betyg. Det sägs att den ska vara seg, att det liksom inte händer så mycket, men vi får se.Sen åkte Mariette ur Idol igår. Hon var ju som sagt helt klart den bästa i hela tävlingen och som jag skrev igår kanske det var bra att hon åkte ut nu då, så hon kan köra fullt ut på sin egen stil. Hon kommer gå långt tror jag, för en stjärna det är hon ju redan!
Ha en superbra lördag!

IDOLS MODEIKON?

Har Tove blivit Idols egna lilla modeikon kanske? Hon är helt klart en person som passar i alla typer av klädstilar tycker jag!


Foto: TV4.se och Posh24.se

Vad är snyggast? Själv tycker jag nog den prickiga klänningen längst upp eller flanellskjortan och paljettvästen.


Fredagsmys + Idol

Har varit en ganska jobbig dag med mycket känslor, men nu är det dags för fredagsmys och Idol. Skönt med lite omväxling:)
Det är riktigt svårt nu tycker jag, man känner sig kluven och vet inte riktigt vem man vill ska vinna? Alla som är kvar är ju jättebra på sitt sätt. Mariette är ju helt klart bäst och väldigt egen, men hon är lite för bra för den här tävlingen tror jag. Jag tycker i alla fall inte att hon ska stå som vinnare av Idol, för av någon lustig anledning har man ju inte sett röken av vinnarna av Idol efter dom släppt sin Vinnarlåt-singel...? Det är ju dom som har åkt ut tidigare i tävlingen som verkligen har kommit någonstans!
Nu gäller det, ha en supermysig fredag!


Godmorgon!

Godmorgon, idag är jag ledig från jobbet. Skönt på ett sett, men mindre skönt eftersom min gammalfarmor ska begravas. Men jag vet att hon nu äntligen får vila i frid!
Jag förstår mig inte på det här som har blivit med November månad? Det har bara blivit mer dyster och mörk än vad den redan är, för varje år som går..
För 3 år sedan ungefär så förlorade jag min pappa i en hemsk olycka! Veckan efter ringer mamma och berättar att min gammalfarfar också gått bort. Nu 3 år senare går min gammalfarmor bort nästan exakt 3 år efter gammelfarfar.... Vad är det med November? Jag fattar inte, och varje gång November närmar sig kryper ångesten innanför skinnet, och en hel månads helvete väntar framför än. 
På något sett försöker jag nog att gå vidare och inte tänka på det för mycket. Men ibland blir det för jobbigt! Jag är så oerhört tacksam för att jag har en sådan underbar familj och sambo som jag har, som alltid finns där oavsett vad! Även mina fina vänner får inte glömmas bort! Tack för att ni finns där!


Kaffe, fiberhavregryns-gröt och Brämhults-juice (Perfekt frukost!)


Pannkaks-torsdag

Fy så onyttigt men oj så gott!


*Före & Efter*

Hallå där! Min dag har varit toppen, jobb såklart sedan har jag ägnat dom senaste 2 timmarna i en stol hos frisören. Blev mycket nöjd, är alltid kul med lite förändring ibland. Färgen kommer bli super när man har tvättat på det några gånger!

Vad tycks?


Onsdag är en TV-Dag!

Min dag har har hittills bara innehållt jobb. Tänkte snart ställa mig och göra middag, men vad?? Har ingen fantasi alls idag känner jag.
Kvällen kommer att bestå av massa TV-program i alla fall...

Kl. 20.00 - Bonde Söker Fru på 4:an

Kl. 21.00 - Paradise Hotel på 6:an

Sen har ett nytt avsnitt av The Hills Säsong 5 kommit. Detta kan ses här.


*EGO WOMAN*Idag läste jag ut Carolina Gynnings andra bok "Ego Woman". Har tidigare också läst hennes första bok "Ego Girl". När hon var med i Big Brother hade jag lite blandade åsikter gällande henne, men med åren och särskillt efter att ha läst båda hennes böcker, så måste jag erkänna att det är en riktig "power-women".
Tycker att hon är ett klockrent exempel på att man kan komma i stort sett vad som hellst i livet bara man är beredd att kämpa för det!
En galen person som alltid verkar säga vad hon tycker och tänker...
Tycker om boken på många sett, och tycker helt klart att den ska läsas. Men läs Ego Girl först om du inte redan har gjort det! 

~*Enjoy*~..Grattis Pappa..

Idag skulle min älskade pappa ha fyllt 52 år.
Saknaden är så otrolig!!

*LOVE*


*SWEET DREAMS*

Med lite snygg inspiration till sovrummet säger jag godnatt!


Tillbaka till vardagen

Då var det måndag igen då. När man var yngre hatade man måndagar, i alla fall jag gjorde det! Men måste säga att det har förändrats med åren av någon anledning...
Jobb som vanligt, därefter en fika med min vän Ida som jag inte har träffat på väldigt länge eftersom hon bland annat har varit på Hawaii en månad och pluggat. Kul att se hennes igen, och alla roliga bilder hon hade tagit! Blev även en "lussebulle premiär", så gott!

Har även köpt en ny kalender för 2010, för vad skulle jag göra utan den? Oj, oj.. mycket kan gå snett utan den vill jag lova!


*HELGMYS*


VILL HA!

Den här underbara klockan av Michael Kors får gärna bli min!
Finns att köpa på Mrs H.


New Moon PremiärJaha, då var man på den efterlängtade premiären av New Moon igår då. Måste säga att den var väldigt bra på många olika sett, men ändå blev man lite smått frustrerad över mycket som hände. Särskillt slutet, tortyr! Svårt att förklara, men ett inbitet Twilight-fan förstår nog vad jag menar. Absolut värd att se tycker jag! Många säger att dom tycker att New Moon är bättre för det händer lite mer...
Nu kan jag äntligen läsa den andra boken. Läser nästan alltid boken först och ser filmen efterråt, vilket brukar leda till en enda stor besvikelse, så nu har jag bestämt mig för att göra tvärtom istället.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0