*Bloggpause*

Nu bär det snart iväg! Imorgon åker vi med bussen till Stockholm sedan åker vi till Dubai vid 14.15 på torsdag. Tänkte passa på att ta en bloggpause under tiden som vi är där. Kommer hem igen den 27 februari, så nästan 3 veckor ska vi vara borta. Det ska bli så underbart!
Ha det toppen allihopa!Mamma och Malin mys...

Direkt efter jobbet idag tog jag en sista-minuten shopping och hittade ett par underbara skor som jag såklart blev förälskad i. Dom fick följa med mig hem, supersnygga som vardagsskor men funkar också till lite finare tillfällen. Sen lite annat smått och gott samt lite från Sandras lista. Efter det drog jag hem till mammsen. Hon hade styrt upp värsta Taco-buffén. Min underbara fina mamma, vad jag kommer att sakna dig! Vi som är vana att prata minst en gång om dagen och lustigt nog har man alltid något att prata om, 3 veckor... Min mamma och jag har verkligen något speciellt, hon är även min bästa vän. Love<3
Jag skulle ha svängt förbi Jeanette också men det blir imorgon istället. Nu tror jag att resepirret i magen börjar krypa fram... Packa, packa, vi får inte glömma något! Är passen med? Kameran för guds skull! Tänk om vi glömmer biljetterna? Tänk om vi har för mycket packning vad händer då? Är det okej att ha med sig handsprit? Åker ingenstans utan min plattång! Laddaren till mobilen och kameran.....
Japp det är lite så det ser ut i mitt huvud just nu tror jag. Men det är tur att jag har en sådan lugn och harmonisk sambo som kan få ner mig på jorden när jag är där uppe och svävar ibland:)
Rihanna - Russian Roulette


Fina vinterbilder

Jag brukar alltid ta en halvtimmes promenad på jobbet vid lunchen och i fredags hade jag med mig kameran också så jag tog lite bilder. Jag har aldrig sett så mycket fåglar på samma ställe någon gång! Helt galet, tänker lite på filmen The Notebook när Noah tar med Allie ut i sin båt och visar henne platsen med alla svanar:) Underbart!


Morgonmys...

Det bästa med att inte ha något bröd hemma är att det oftast blir scones! Vilket är hur bra som helst:) Så det blev en mysig scones frukost och sedan har vi suttit och kollat på reprisen av Grammisgalan 2010 på kanal 9. Nu tänkte vi skotta ut våran bil som knappt syns för all snö, sen får den bo hos svärmor medans vi är borta.
Ha det!


Dagens inspiration vackra Ashley Greene från Twighlight-filmerna...

En liten sammanfattning...

Nu var det ett tag sedan jag skrev, det är så mycket just nu, man ska hinna med en massa innan vi åker, sen är det speed-dating med våra nära och kära. Jag har fixat en lista i min kalender som jag alltid har tillgänglig som jag skriver upp saker vi inte får glömma att göra och saker vi inte får glömma att ta med oss! Så för hoppningsvis ska det här gå bra:) Vad skulle jag göra utan min kalender?

I torsdags var vi bjudna hem till Jeanette och Patrik, det var supermysigt som vanligt. Sen blev det lite ögonbrynsplockning på Jeanette också. Men vi måste hinna ses en gång till innan vi åker för usch vad jobbigt det kommer att bli när vi inte ska ses sen på 3 veckor! 

Fredags-kvällen spenderade vi tillsammans med våra mammor. Vi blev bjudna på underbart god mat hemma hos Christin. Sen hade hon gjort sin frusna cheesecake... Världens godaste! Vi kollade även lite Let's Dance och den nya serien Solsidan som jag tycker är superrolig! Någonting annat som är superoligt är att Rabih åkte ur Let's Dance, ÄNTLIGEN! Jag tyckte bara att han var ett stort ego precis som i Idol.
Något som jag tycker är värst med resan vi ska göra är att man tydligen inte får pussas offentlig, varför inte? Hur ska man kunna styra över något sånt, är man kär pussas man överrallt och hela tiden. Dom kan inte veta vad kärlek är det är en sak som är säker! Det vore ju något om man skulle åka dit för en sådan sak:)

Life House - Storm


En vecka kvar!

Nu är det en vecka kvar tills våran semester börjar! Så underbart, jag kan inte fatta att det är sant. Tiden går så sakta bara, men den som väntar på något gott....
Nu blir det turbo med The City har jag tänkt, det var så länge sedan jag kollade så nu måste jag komma ikapp lite. Kan ses här!


RSS 2.0