Fotoutmaningen Dag 22 - Mitt beroende

Något som jag förmodligen inte skulle klara mig utan så länge är kaffe! Det är det jag rullar och går på om man säger så. Jag är medveten om att jag kanske dricker lite för mycket av det, men när man sitter och pluggar hela dagarna behöver man en kick lite då och då och kaffe funkar utmärkt!
Favoriten är helt klart Wayne´s Coffee´s soya-latte! Den slår allt jag hittills har provat...


Fotoutmaningen Dag 21 - När jag var liten

Det var en gång för ungefär 24 år sedan...



..då var man inte mycket större än såhär. Ja, tiden går fort när man har roligt..

ATB Favoriter

Här kommer några gamla godingar från ATB, så grymt bra!


9 PM (Till I come)


Don´t stop


The summer

Lördag...



Godmorgon! Blev lite sovmorgon idag, men det var behövligt. Vi började den här soliga dagen med en mysig scones-frukost, och snart kommer Jeanette och Patrik, som vi även hade en supertrevlig kväll med igår. Jeanette hade gjort supergoda plankor med massa gutt på. Tyvärr blev det inga bra bilder från gårdagen, men mysigt var det. Jeanette och jag snöade in på massa gammal musik, filmer och program från när man var liten :)
Nu blir det i alla fall slingning av Jeanettes hår!
Ha det sålänge!

Fotoutmaningen Dag 20 - Tema "olika"

Här kommer två urgulliga bilder på mina favoriter Dobermannen Ramsey och Chihuahuan Pablo, jag tycker dom passar alldeles utmärkt för temat olika. Det finns massor med söta klipp på dom på youtube, och på deras egna sida!



RamseyAndPablo.com

David Guetta feat. Fergie - Getting Over You

Fredagspepp...


Fotoutmaningen Dag 19 - Här bor jag

Välkommen hem till mig och min kära...



Hallen..

Badrummet med den nya duschväggen som jag är så nöjd med!

Valvet in till vardagsrummet och köket..

Vardagsrummet..

Mys-hörnan..

Avdelningen till köket..


Köksdelen..

Fotoutmaningen Dag 18 - Känslor

Känslor för mig det är min pappa... Min fina älskade ängel, som jag saknar så oerhört mycket! Du lämnade ett tomrum i våra hjärtan som aldrig kommer att fyllas ut med något annat än saknad. Du skulle ha varit här, det är bara så!


Fotoutmaningen Dag 17 - Ett ögonblick

Ja, ett ögonblick jag aldrig kommer att glömma så länge jag lever va när jag vann 10.000:- på en trisslott! Jag är en sådan person som aldrig brukar vinna när det handlar om lotterier och spel, så när jag satt nere på mammas jobb och skrapade fram det här trodde jag inte att det var sant. Mamma trodde jag skojade, vilket jag i vanliga fall brukar göra, men nej inte den här gången. 2010 var verkligen ett händelserikt år på många sett!


Min dag...

Godmorgon vänner! Har precis ätit frukost, men det viktigaste på hela dagen är morgonkaffet, och det var slut! Hoppas dagen blir bra trots det:) Senare bär det av på lägenhetsvisning med min kära bror. Bara som ett litet stöd som kan ställa massa frågor, så kan han gå i lugn och ro och kolla eftersom Anna inte hemma. Därefter blir det lunch med Hanna, och sen tänkte jag börja skriva lite på min hemtenta.
Förresten, någon mer som kollar Big Brother som började i söndags? Jag tycker det är grymt kul att följa galningarna i huset, och lite kul att de verkligen har satsat på inredningen den här gången också. Så från ett tidigare ganska sunkigt Big Brother till det nu lyxigare... Spännande vad som väntar!


BoConcept.se

Fotoutmaningen Dag 16 - Självporträtt i svartvitt

Den här bilden togs sommaren 2008 när jag och Stefan var i Kroatien, en helt fantastisk resa med mycket sol och bad och andra härliga upplevelser!




Fotoutmaningen Dag 15 - Kärlek

Min egen kärlekshistoria är som en saga som blev till verklighet...


Fotoutmaningen Dag 14 - En vinterbild

Jag valde en bild som jag tog men Annas systemkamera januari 2009. Vi hade en underbar dag i Adriansnäs hos morfar och mormor, och vi tog en promenad längst området. Solen lös och snön gnistrade som diamanter i solljuset...


Isen över Fliviken...

Fotoutmaningen Dag 13 - Tema "ljus"

När jag tänker på ljus dyker två saker upp i mitt huvud, en gång med en massa stearinljus längst sidorna och min sambo. Han är verkligen ett ljus i alla lägen, och lyser alltid upp min dag. Han finns där i vårt och torrt, och jag älskar honom gränslöst mycket för det!


Fotoutmaningen Dag 12 - Min vardag

Min vardag går inte att beskrivas med så mycket annat än en hög med böcker, för det är så det ser ut för mig på dagarna. Datorn, böckerna och pennan är min största sysselsättning på dagtid. Konstigt nog kan jag trots all läsning sakna lugnet och stillheten av att få sitta och koppla av med en helt "vanlig bok" ibland! För det blir inte mycket tid över till det när man pluggar har jag märkt...


Fotoutmaningen Dag 11 - Tokigt

Jag ska ärligt säga att när Lady Gaga först kom då var hon ingen vidare favorit hos mig, men när hon sedan kom ut med Poker Face har hon sedan dess bara stigit uppåt på min skala. Dels för att hon är en grymt bra sångerska och för att hon är en sjukt bra pianist, men också för att hon vågar vara sig själv och inte bryr sig om vad andra tycker, det gillar verkligen jag. För det är det viktigaste man kan göra som människa, att våga vara sig själv och inte försöka passa in överallt vart man kommer.
Det är något Lady Gaga absolut gör, hon är sig själv och kör på sin galna och tokiga stil, och jag gillar det.. oftast i alla fall. Dock gillade jag inte det här omslaget för Vogue i Japan, det är helt klart för galet och tokigt att klä sig i kött anser jag!



Fotoutmaningen Dag 10 - Detta gör mig glad

Okej det här var svårt! Det finns hur mycket som helst som gör mig glad, framförallt så gör det mig glad att jag har en så otroligt underbar familj och sambo, och sen att jag har så fina vänner!
Men jag tänkte på mer materiella ting som gör mig glad, och då började jag genast att tänka på mitt intresse för inredning och design! Jag blir glad av att få pyssla med sånt, det gör mig glad att bo i ett fint hem som man tillsammans har skapat med kärlek och fantasi, det gör mig glad att gå i inredningsbutiker där jag fritt kan sväva iväg i tankar och kreativa fantasier... Ja, det gör mig glad!










Fotoutmaningen Dag 9 - Dagens

Dagen började jag med att åka hem till min fina vän Jeanette, där vi käkade en mysig frukost ihop. Sen blev det en massa prat som vanligt, och bus med världens goaste Freddie, Jeanettes nyköpta vovve:)
Sen har det varit plugg för min del eftersom att min omtenta är nu på fredag + en massa andra saker som man inte vill komma efter med!
I övrigt är livet ganska så händelserikt... Men ni som vet ni vet så att säga :)





Alla Hjärtans Dag

Gårdagen firades med en supermysig middag hemma och massor med kärlek! Det spelar liksom ingen roll att man inte gör någon "big deal" av det kan jag känna, för sålänge man har varandra så spelar inte nått annat någon roll!




Fotoutmaningen Dag 8 - En favoritbild

En riktig mysbild på mig och min bror i hammocken hos morfar och mormor. Jag vet inte varför den är en favorit egentligen men jag blir alltid så glad när den dyker upp. Victor lyckas alltid få mig att skratta :)


Spelhelg!

Helgen har varit hur bra som helst, två speldagar tillsammans med Victor och Anna, myspys...


Yatzy var ju ett tag sen man spelade..



I går så spelade jag och Anna som galningar hela kvällen! Löjligt kul spel vill jag bara säga...

Ikväll så blev det "Pasta Carbonara Malin Special", Mario Party, vattenpipa och tigerkaka :)


En underbar helg, och som vanligt när jag har umgåtts med min kära bror i mer än två timmar så har jag kramp i magen för att man har skrattat så mycket :)

Fotoutmaningen Dag 7 - En bild som jag aldrig lagt upp

En gammal partybild från 2007 på mig och Emma, från Emma och Marias inflyttningsfest. Vilka minnen! Jag kan verkligen sakna den tiden när man jobbade på Apollo Nattclub. Vi var ett sånt gutt gäng som höll ihop då, tyvärr har nästan alla flyttat från stan nu...


Saknar min Emma ❤

Fotoutmaningen Dag 6 - Tema "grön"

Älskar den här bilden, på något sett känns den väldigt rogivande att kolla på. Ett självklart val till det här temat!


we❤it

Fotoutmaningen Dag 5 - En gammal bild

En gammal bild på mig och min klasskompis Madde från våran student den 2 juni 2006. När man ser bilden så känns det som evigheter sedan men egentligen är det bara lite drygt 5 år sedan, men oj vad livet har förändrats på dom 5 åren!


Fotoutmaningen Dag 4 - Min hobby

Att försöka komma på en hobby var verkligen inget lätt val när det finns så mycket som man tycker om att göra. Om jag ska vara helt ärlig så kan jag inte komma på någon specifik hobby som jag har, dock har mitt intresse för film visat sig många gånger här på bloggen, men jag har nog aldrig berättat om min Disney Klassiker samling. Japp, så är det i alla fall och den är väldigt helig för mig! Jag har nästan lyckats få ihop alla hittills komna filmer och när jag är klar med det tänkte jag köra på med alla Astrid Lindgrens filmer...


Fotoutmaningen Dag 3 - En familjemedlem

Den första som kom upp när jag tänkte på "En familjemedlem" var min underbara bror, så därför kändes det som ett
självklart val. En väldigt betydelsefull person för mig som föralltid finns nära mitt hjärta...


Lunch + Plugg!

Plugg, plugg, plugg... Så ser det ut för mig hela veckan och förmodligen nästa vecka med. Jag åkte på min första omtenta, tyvärr var det nästan väntat efter allt strul med förra kursen. Så nu är den lagd under samma vecka som den här kursens tenta + en inlämningsuppgift. Om jag känner mig stressad? Nä då inte alls!
Tänkte ta en lunchpause nu i alla fall sen är det bara att köra på igen!


Fotoutmaningen Dag 2 - Favoritpryl

Min favoritpryl är helt klart min MacBook bebis, utan någon tvekan. Förmodligen det bästa köp jag gjort någon gång!


Life as we know it




Vi såg precis filmen Life As We Know It. Varken jag eller Stefan hade några höga förväntningar, men den visade sig att filmen var riktigt bra. En hel del humor blandat med romantik och en del ledsamheter. En bra blandning som helt klart borde ses!

Fotoutmaningen Dag 1 - Självporträtt

Okej, jag har bestämt mig för att även jag ska anta fotoutmaningen som kommer att pågå i 30 dagar frammåt...



Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Aldrig mer paprika!!

Efter en helt underbart mysig dag tillsammans med Anna och barnen var det dags att dra sig hemmåt och laga mat. Planen var att laga fyllda paprikor med lite godsaker till, sen tänkte jag göra bär i ugnen med riven vit choklad på till efterrätt. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig om man säger så...
När jag står och skär upp paprikorna tar jag mig en smakbit och sen var det dags att skära upp den sista och när den öppnar sig var det något svart/vitt kornigt som visade sig. Hmm.. konsigt tänkte jag, det ser ju inte ut som mögel i alla fall, sen öppnade jag den helt och då trillar en tjock larv ut!! Ahhhhhh, jag skriker av panik och springer in i badrummet och vet inte vad jag ska ta mig till. Min modiga man räddar mig från denna hemska händelse och lyckades ta några bilder innan middagen hamnade i soporna... Jag tror aldrig att jag kommer att våga äta paprika igen någonsin! Tack MAXI för denna fina upplevelse, dom var dessutom nyinköpta idag...


ModuCasa

Drömmen om att någon gång ha en egen vinkällare...








Källa: ModuCasa

Iron Fist

Läckerbitar från Iron Fist!


Iron Fist, Ruff Rider Bootie - 849:-

Plugg är det som gäller nu...

Hej och hå allihopa!
Sitter på biblioteket och pluggar, vilket jag har gjort och kommer att göra i stort sett resten av dagen. Nästa vecka ska den Individuella Uppgiften lämnas in så det är bara att köra på!
Jag tycker att det är mycket bättre att sitta här och plugga än hemma, man får mer ro liksom. Hemma blir det lätt att man börjar fixa med en massa annat...
Kanske blir det en power-walk med Jessica lite senare i det fina vädret!
Ha det fint sålänge!


we❤it

Loved springtime

Älskade vår, kom och ta mig från dessa gråa och dystra tider!
Jag vill kunna se den sista snön smälta,
Jag vill bli bländad av din sol och höra småfåglarna kvittra,
Jag vill kunna blunda och känna doften av alla blommor som slagit ut,
Jag vill kunna lyssna på Vivaldi´s vårkonsert och kolla ut genom fönstret och verkligen känna att det är vår,
Ge oss sol och värme!


we❤it


RSS 2.0