Tim Berg - Seek Bromance

Älskar den här låten, men den får mig att längta desto mer till sommaren.. Jag vill ha sommar nu!


Slutet på videon är dock lite hemskt...

Ladies Night med Jeanette

I lördags begav sig våra män på turné till Kalmar och då passade jag och Jeanette på att ta en heldag tillsammans. Jeanette lagade en supergod lunch hemma hos henne och sen senare blev det utgång till Åströms. Där blev det middag och rocka loss på dansgolvet som gällde. Det var verkligen superkul, om man bortser från musiken som dom började spela kring 12-slaget som inte var något vidare. Men vi gick hemmåt med flaggan i topp :)
Tog lite bilder med telefonen, dock är jag expert på att ta bilder på när folk äter men glömmer sedan bort att ta bilder efter det...


Fina vännen ❤

Fläskfilé med duchessemos, kantareller och en grymt god sås!
Medan Jeanette lagade maten passade jag på att prova hennes Wii Fit Plus, en sak säger jag bara och det är att jag verkligen vill ha det, en riktigt bra uppdatering av Wii Fit!

Chokladpudding till efterrätt, mums!

Senare på kvällen på Åströms..

Matbilder igen :) Oxfilé-pasta som dock var något för mycket kryddad..



Grymt kul kväll som sagt! Men jag måste bli lite bättre på att ta bilder på annat än mat:)

Svinalängorna

Igår var jag om min kära och kollade på Svinalängorna som gick sista kvällen här i Oskarshamn. Jeanette hade berättat så starkt om den här filmen så jag var lite kluven om man skulle se den på bio eller vänta tills den kom ut på film. Nu i efterhand ångrar jag nog att vi såg den på bio. Stefan tyckte inte den var särskilt bra över huvud taget, och på ett sätt kan jag nog hålla med om det. Tyvärr är det så otroligt många som faktiskt har det som det beskrivs i filmen, men man satt hela tiden och väntade på "när kommer det, när händer det?". Slutet var dock väldigt jobbigt och jag kunde inte riktigt hålla tårarna inom mig, så man gick hem med luvan över huvudet...
Mitt betyg blir nog en 3:a av 5 möjliga, och till er som inte har sett den, jag vet inte riktigt? Jag säger som Jeanette sa till mig, alla bör egentligen se den men på ett sett kanske inte...


Gianmarco Lorenzi

Nya favoriter för säsongen!


Gianmarco Lorenzi, Lace Pump - 6.036:-

Alexander McQueen

Lite nytt bling till våren skulle man ju inte tacka nej till...



Alexander McQueen's Mini Skull and Cherry Blossom ring, finns både i silver och guld - 2.137:-

Shopping i Kalmar!

Det blev en lyckad shoppingtur i Kalmar och mamma blev supernöjd vilket är det som är huvudsaken...


Resultatet blev en bil full med påsar...

Sen blev det köttbullar på Ikea såklart ;)

Jag kunde inte låta bli att köpa denna underbart fina skapelse inne på HM, bara 99:-

Sen fick jag en baddräkt av Anna i julklapp, tack söta du! Anledningen till detta är att vi brukar gå på vattengympa ihop, och vi har listat ut att det där med bikini och stå och hoppa i vattnet inte riktigt är någon bra kombination:) Så baddräkt får det bli, dock har jag nog inte ägt någon sen lågstadiet :)

Tack för en toppendag brudar!

Mammas julklapp!

Goodmorning sleepyheads!
Nu bär det av till Kalmar, då mamma äntligen ska få sin julklapp. Nämligen att få en uppfylld garderob, min mamma avskyr att gå i affärer, (så på det sättet är vi absolut inte lika)! Hur som helst så tycker jag och Anna att det ska bli superskoj i alla fall. Ha en underbar lördag vänner, det ser ut att bli en solig dag idag :)


En gammal bild på mammsen och mig ❤

Gamla godingar med September!

Jag har personligen alltid tyckt om September, härlig musik som gör mig glad liksom, och framförallt så är det musik som har skapat minnen från förr!
Jag tycker det är grymt kul att Petters "Mikrofonkåt" blev en sådan hit, men här är mina favoriter!


September all over again


La La La (Never Give It Up)


Satellites


Cry For You

Plugg, plugg, plugg...

Jag kommer att spendera min dag med böckerna och massa kaffe, sen får vi se om man måste rensa huvudet med en promenad senare. Ha det fint sålänge!


Min nya Apple bebis!

Som jag har väntat, och längtat efter att den vita iPhone 4 ska komma, dom har skjutit på det varje gång jag har ringt och frågat om när den kommer, och nu i fredags när jag ringde för kanske sjätte gången sen i augusti så säger säljaren på 3 att det inte ser ut som att den kommer att komma, och att det var många anställda där som också hade väntat på den men att de hade blivit tillsagda att skaffa den svarta i stället om de nu ville ha en iPhone 4. Hmmmm... Jag som verkligen ville ha den vita! Men jag bestämde mig för att ta den svarta trots allt och sen får jag köpa vita skal till den i stället. Hur som helst så fick jag välja på en 16 GB och en 32 GB. 16 GB var det väntetid på mellan 4 - 6 veckor, och 32 GB fanns hemma, men kostade 499:- utöver vad man betalar i månaden. Herre Gud, vad ska jag med en 32 GB telefon till? Har jag orkat vänta på den vita sen i augusti så dör jag nog inte av att vänta 4 - 6 veckor till sa jag. Saken är den att mitt abonnemang löper ut i februari så jag får en ny telefon när jag förlänger det, och jag har haft 3 sen dom startade upp och trivs bra med det. Även Stefan förlängde sitt abonnemang och körde på en iPhone:)
Hur som helst så fick vi varsin avi igår och mycket riktigt så var våra små Apple bebisar där. Det var de snabbaste 4 - 6 veckorna jag någonsin varit med om! Tack, tack. Nu återstår det bara att lära sig denna djungel med iTunes och appar! Visserligen har jag redan min MacBook så helt lost är man kanske inte men jag behöver helt klart gå en kurs hos min bror eller hos hans Anna, det är en sak som är säker!!
Nu blir det en sen frukost sen väntas plugg och tvätt...







Gårdagens date med Anna!

Lika mysigt som vanligt när man kommer och hälsar på. Som jag alltid brukar säga, Anna är en riktig super-mamma ibland undrar jag hur hon orkar! En guldstjärna till alla flerbarnsföräldrar därute som utöver allt även har hund...


Världens goaste Tilia..

En riktig liten konstnär :)

Vilma-bebis växer så det knakar och har redan hunnit bli 6 månader!



Hela familjen på Anna:)


Tack för en härlig dag Anna, och nästa gång så får vi se om vi styr ihop något skoj i köket då :)

Jeansiga favoriter från Nelly!


Stuprörsjeans från Diesel - 1.595:-


Cube Skinny Woman från G-Star - 1.249:-


Skinny Dark Jeans från Tiger Of Sweden - 1.299:-


Elect Leggings från G-Star - 1.299:-

Axis of Awesome - 4 Four Chord Song

Kolla in den här videon!

Många favoriter var visst med där :) Ganska imponerande egentligen att dom har suttit och hittat alla dessa låtar...


Gianmarco Lorenzi

Favoriter från min favorit!


Gianmarco Lorenzi, Suede ankle boot - 4.332:-

Da Buzz - U Gotta Dance



Diggar loss till årets Let´s Dance låt...

Pretty Little Liars

Jag måste bara tipsa om en serie som jag plöjer för tillfället. Nu när Dexter, Gossip Girl och The Vampire Diaries har säsongsuppehåll så finns Pretty Little Liars i stället. Det finns redan 12 avsnitt ute, och det släpps ett nytt varje måndag i USA = tisdag i Sverige. Helt klart värt att se!


Hallå där allihopa!

Hej på er alla läsare som troget fortfarande går in på min blogg och tar en titt trots att jag inte har uppdaterat den på drygt 1 månad. Jag ber om ursäkt för detta, men efter hemkomsten från Dubai-resan har det varit "fullt ös medvetslös", med att försöka komma ifatt i skolan och på vardagsfronten. Idag var första dagen på den nya terminen och jag känner äntligen att jag är någorlunda på bana igen :) Därför tänkte jag också att jag skulle komma igång med bloggeriet igen. För jag saknar verkligen att skriva av mig av tankar, ideér och inspiration som poppar upp, samt att skriva av mig om vardagslivet lite då och då.
Jul och nyår var som det ska vara, en veckas "turbo-dateing" med familjen och vännerna. Det är det jag gillar mest, med julen framförallt, att få umgås med sina nära och kära! Nyår spenderade vi med min kära bror och hans Anna, en lyckad nyårsafton med ett bra avslut på ett mycket händelserikt år, samt en bra start på ett förhoppningsvis ännu bättre år.
2010 var verkligen ett år man kommer att minnas, både som positivt och negativt faktiskt... Jag och min älskling blev lyckliga tomtägare där vi kanske bygger vårt drömhus om vi inte hittar något annat på vägen, sen blev det en hel del äventyr under sommaren, bland annat fyllde kära mammsen 50år vilket jag och Victor firade genom att ta med henne på en weekend-resa till Riga. En oförglömlig liten tripp med familjen, som var underbar på många sett!
Sedan övergav jag min anställning ute på OKG (Oskarshamns kärnkraftverk) och började plugga på högskolan, vilket jag är så otroligt glad för att jag gjorde! Det har gjort mig till en ny och gladare människa.
Tillsammans med en annan blev jag vald till Vice värd för HSB-huset där vi bor.
Sedan firade jag och min fina vän Jeanette 1 år som vänner :) Ett år som känns betydligt längre än så! Jag är så glad och tacksam för att jag har lärt känna dig vännen, du gör den ibland väldigt gråa vardagen betydligt ljusare. Även bloggen hade 1-års kalas faktiskt :) Sen blev man själv ett år äldre även det här året, och sakta men säkert närmar man sig pensionen..
Jag och min älskade Stefan firade 4år tillsammans. Fyra helt underbara år med mannen i mitt liv, vad kan man mer begära? Jag är bara så tacksam och otroligt lycklig för att jag faktiskt har hittat den personen som får mig att känna mig hel och fulländad som människa. Det finns de som letar ett helt liv efter den rätta, och jag är bara 24år och har redan hittat min själsfrände :)
Två turer till Dubai för att hälsa på Stefans syster med familj har vi också lyckats hinna med.
Ett oförglömligt 2010 helt enkelt! Men nu siktar vi mot ett förhoppningsvis ännu bättre 2011 och framförallt ett hälsosammare år hoppas jag på, nu kör vi! Och med det sagt kan jag ju passa på att inleda detta hälsosamma år med lite bilder från mitt och Annas konstverk från förra veckans cupcakes-bak :)





RSS 2.0