Dagens Inspiration


Kalmar med Anna

Idag har det varit en heldag med Anna i Kalmar. Vi har varit runt lite överallt, på EM och kollat möbler sen var vi på Babyproffsen där Anna kollade en Syskonvagn, det är ju snart dags igen:) Så himla kul! Sen var vi runt inne på Modehuset, där kunde jag såklart inte låta bli att köpa något så det blev lite till resan. Jag har inga direkt sommarkläder i garderoben så det blev bra. Vi lunchade på övervåningen på Mode, dom har ett så fyndigt namn som En trappa upp.. Sen blev det Ikea innan det var dags att åka hem. Där hittar man alltid hur mycket som helst men jag var riktigt duktig idag, det blev bara lite ljus en mortel som vi har kommit fram till vid flera tillfällen att vi faktiskt behöver, sen lite annat plock. Det blev en lyckad dag helt enkelt!
Nu blir det mys med älsklingen resten av kvällen. Ha det!


Fina Anna...

Lunchen bestod av en bakad potatis med skagenröra och sallad, samt min favoritbakelse Budapest och en kaffe..

Mina fynd inne på Mode..

En del av inköpen från Ikea, deras blockljus är grymma måste jag bara säga!


Rise Against - Hero Of War



Riktigt bra låt måste jag säga, det är bara lite tråkigt att radion alltid ska tjata sönder alla nya bra låtar!

Bloggtorka?

Japp det är så det känns i alla fall. Jag känner liksom inte att jag har något intressant att skriva om, särskilt inte den här veckan då jag i princip har gjort exakt samma saker varje dag så jag har till och med blandat ihop dagarna... Jag har liksom inte tyckt att det har varit värt att skriva om.
Hur som hellst är det väldigt mycket fix inför våran resa, och en massa man måste fixa tills man åker. Det ska bli så underbart! Ser fram emot det jätte mycket. Nu har jag hämtat ut mitt pass också, jag säger bara en sak, tack för att det bara är giltigt 5 år och inte i 10 år som det var förut! Hihi, man ser hyfsat rolig ut:)

Fredagskvällen har jag och min älskling tillbringat i soffan med en pizza och Let´s Dance. Sen såg vi även första programmet av den nya komediserien Solsidan. Jag tyckte den var riktigt bra, tror på den serien!

Imorgon på morgonen ska jag och Anna åka en sväng till Kalmar, främst för att springa runt en sväng på Ikea så det blir nog snart sängen för min del.


Foto: TV4.se


Middag med Jessica...

Efter jobbet skulle jag och Jessica träffas och käka middag. Det var så sjukt länge sedan vi sågs nu, hon har flyttat till Kalmar och var hemma för att städa ur sin gamla lägenhet. Många verkar flytta från stan nu känns det som? Tyvärr är ju inte Oskarshamn en stad man ska bo i om man vill bli något, eller plugga vidare, så på ett sett så förstår man kanske varför. Men det är helt klart en stad man gärna flyttar tillbaka till när det är dags att skaffa familj och stadga sig, för det är absolut en typisk familjestad som man kan känna sig trygg i:)
Hur som helst var det underbart att träffa Jessica igen. Jag min dummer glömde såklart kameran! Jag blir så trött på mig själv... Men kvällen blev lyckad, och nu är det dags att kolla lite TV sen ska jag nog gå och lägga mig.
Förresten fick besked om min bevakning som jag har på Dexter Säsong 3.. Ahhh! Den kommer ju inte förrens i juni! Hur ska vi kunna vänta tills dess?

Natti natti!


Gammal bild på Jessica och hennes son Leo, älskar den här bilden för om man kollar riktigt noga ser man att jag har lyckats fånga att Leo tappar sin napp just i samma ögonblick som jag tar bilden:)

Lady GaGa - Eh Eh (Nothing Else I Can Say) Acoustic



Mycket bättre än den officiella låten!

Tisdag....

Om jag ska vara riktigt ärlig så har den här dagen sett nästan exakt lika dan ut som gårdagen...
Jobb, Powerwak 1 timme, middag och sen har jag hyrt den nya Mankells Wallander, Dödsängeln som vi tänkte kolla på senare. Ja det känns som att det är såhär dagarna kommer att se ut nu ett tag framöver. Jag trodde jag hade 5 månader på mig att komma i sommarkläderna igen men det visade sig bara vara 2 veckor så nu gäller det att ligga i!


Ny vecka ny start!

Dagen började med att jag fick gå upp på polisstationen och fixa ett nytt pass. Från 2009 är det lag på att alla nya pass ska ha fingeravtryck och jag var så torr om händerna att dom inte kunde få fram några fingeravtryck på mig men efter mycket om och men gick det... För hoppningsvis kommer det till slutet av veckan.
Direkt efter jobbet blev det powerwalk 1 timme. Sen 30 minuter på mitt Wii balance bord innan middagen. Jäklar vad peppad jag är nu!
Nu blir det en dusch och sen väntar soffan på mig:)



Alexandra Burke (feat. Flo Rida) - Bad Boys

It's on my mind.....



Jäkla MTV! Av någon anledning är det MTV som brukar stå på ständigt på våran TV, och idag har dom spelat en snutt av den här låten i varje reklampause. Den har helt enkelt satt sig, man kommer på sig själv att nynna på den hela tiden. Om jag ska vara helt ärlig vet jag inte om jag tycker om den eller inte...

Nu är det klart...

Äntligen ska vi åka och hälsa på Stefans storasyster och familjen! Något vi har velat göra väldigt länge, och nu blir det av! Den 11 februari åker vi till Dubai. Det ska bli så himla kul att äntligen få se hur dom har det där dom bor och kul att se Dubai. Vi ska vara där till den 26 februari, så det blir en liten semester.
Nu har vi verkligen någonting att se fram emot! Märkte igår att mitt pass hade gått ut 2009! Ahhh, men som tur va läste jag på polisens hemsida att det tydligen bara tog 5 arbetsdagar att få ett nytt, men jag måste nog ta och fixa det imorgon.


Scones - Frukost

Vad kan vara bättre än att börja dagen med Scones.. Det är så otroligt gott!


Filmkvällen igår

Det blev en lyckad filmkväll igår. Det blev kinamat och popcorn senare till filmerna, precis som det ska vara. Sommaren med Göran var den första vi såg, konstigt rolig på något sett. Men helt klart något man bör se. Sen blev det Baksmällan efter det, oj vad jag skrattade! Jag kan inte minnas att jag har skrattat så mycket till en film någon gång:) Den var riktigt riktigt bra med andra ord.
Tack för en toppenkväll som alltid med er Jeanette och Patrik!

Jeanette ringde tidigare idag på morgonen och sa att hon hade "mått illa" hela natten, men det var bara hon som hade blivit dålig så det kanske är matförgiftning eller nått? Fy va hemskt, stackars vännen..


Elton John & Kiki Dee - Don't Go Breaking My Heart



En riktig gullipluttsnutt låt:)

Underbart med helg!

Det har varit en urusel uppdatering här på bloggen ett tag, det har varit så mycket annat runt omkring känner jag så det har inte funnits så mycket tid över. Igår hände hur som helst inte så mycket, det skulle ha blivit pizza och Let's Dance som är lite av en tradition, men det blev bara pizza för sen var vi tvungna att styra med lite som har med HSB att göra.
Idag blir det desto bättre. Jeanette och Patrik kommer hit vid 19 då blir det filmkväll och något gutt att äta. Jag var nere och hyrde Baksmällan och Sommaren med Göran förut. Så det ska bli riktigt kul.
Jag och Stefan klarade precis Army Of Two The 40th Day som vi har suttit och spelat nu ett tag. Det var ett riktigt kul spel faktiskt, eller det där med kul kan ju diskuteras, det är väll inge vidare att tycka det är kul att springa runt och döda en massa människor. Men det var ett riktigt bra krigsspel, och sjukt mycket spänning, i alla fall tycker jag det. Ibland har det blivit att jag inte kan sitta still och spela för jag har blivit så rädd eller uppspelt så jag har stått upp i soffan och spelat med hela kroppen:) Något som jag tyckte var häftigt var att allt man gör under spelets gång ger konsekvenser senare, samt att man ställs inför olika beslut där det kommer hända olika saker beroende på vad man väljer att göra. Det jag tyckte var lite dåligt var att bilden var delad på mitten, jag tyckte den kunde varit uppdelad uppe och nere som i det första spelet.
Mitt betyg blir 4 av 5.
Nu blir det nog lite träning innan det är dags att göra sig iordning.
Hej sålänge!






En mycket bra dag...

När man längtar efter någonting och hoppas på någonting väldigt mycket så blir dagarna så bra, förutom att dom går väldigt sakta. Idag har det varit en sådan dag, och med mycket positiva besked. Skriver mer om det senare...
Nu tänkte jag sätta mig och kolla ett avsnitt av True Blood sen är det träning som gäller!
Ha det sålänge!


Date med Anna

Var hembjuden till Anna tidigare ikväll, blev lite husprat och kaffe. Det hela slutade med att jag satt med Tilia i en puff och läste sagor:) Den ungen är så go så man skulle kunna äta upp henne ibland. Längtar så mycket tills jag och älsklingen har vårat drömhus! Den dagen, den dagen...
Sen blev det laxtallrik när jag kom hem, dessvärre blev det ingen träning idag. Om man inte räknar med min halvtimmes powerwalk vid lunchen på jobbet. Har blivit till en vana att ta det innan lunchen varje dag, vilket jag tycker är riktigt bra!
Nu är det nog dags för sängen snart. Tror jag håller på att vända på dygnet eller nått? Sömnen är inte den bästa i alla fall, det måste det bli ändringar på!


Vad hände egentligen?

Heidi Montag har nyligen genomgått 10 plastikoperationer. Hon har sedan tidigare opererat brösten men den här gången måste det ha gått väldigt snett!


*Mums*

Älskar semlor, särskilt dom som är på gammeldags vis, där man blandar mandelmassan med grädden och bulldegen... Mmmm så gott! När man tränar är det så bra för sålänge man förbränner mer än vad man tar in så är det okej att unna sig något extra ibland tycker jag. Undra hur länge man måste ut och springa för att bli av med en semla:) Dagen har i övrigt varit helt okej. Fick ett mejl som fick både mig och Stefan att le stort men vi får se om det går, vi hoppas väldigt mycket i alla fall!




Ett tips till alla som älskar te är det här Gröna Mullbärsteet, det är så otroligt gott! Det har heller inte den beska smaken som te normalt sett har. Rekomenderas!


Madonna - Celebration



Här snackar vi powertant!

Back to work...

Första dagen på jobbet idag, gick faktiskt helt okej, mycket tack vare armstödet tror jag. Skönt att komma tillbaka till vardagen och rutinerna igen. Sen har jag kommit igång med träningen också så jag är riktigt nöjd! Blev en sväng till Maxi efter jobbet, till och med det kändes kul idag, måste börja äta lite sundare och då är det roligare att laga mat har jag kommit på. Det blir lite mer varierad kost.
Blev en powerwalk med Jeanette idag också. Även våra käraste följde med så det var skoj. Fast trevligare vore det om det här slasket kunde försvinna snart, man blir helt dyngsur varje gång man går utanför dörren...
Nu blir det en dusch sen mys framför TV:n.


In my mind...

Söndagstripp till Kalmar

Idag blev resan till Kalmar av i alla fall. Stefan skulle in på Jula och köpa lite grejer till sin kompressor och jag skulle in på Stadium och köpa armbågsstöd. Hittade lite andra saker med, brukar alltid bli så:) Lite pepp grejer till träningen. Jag tycker att motivationen för att komma igång alltid blir mycket bättre om man exempelvis köper lite nya träningskläder eller lite nya träningsredskap. Innan vi åkte hem tog vi en lunch på Rasta, jag älskar raggmunk så det brukar alltid bli det för min del men stackars älsklingen tog schnitzel med pommes och det var inte så bra däremot... Hmmmm... Han lämnade lite spår efter sig:)
Annars var det en bra dag, skönt att komma bort ibland. Räcker med bara några timmar ibland.


Mindre nöjd Stefan:)

Blev ett träningslinne, ett par hantlar till powerwalk, reflexer och armbågsstöd.

Mys ute..

Vi skippar Taco-kvällen och tänkte dra till Steak House och äter lite. Det var länge sedan vi va ute och åt tillsammans så det ska bli jättemysigt!
Ha en underbar lördagkväll allihopa för det ska jag ha;)



Jeanette om du läser.. Kalmar imorgon?


Saturday..

Skulle ha åkt till Kalmar en sväng idag men det blir nog imorgon istället. Har varit en riktigt slapp helg hittills, och idag har det inte varit bättre. Jag och min kära sitter som två galningar i soffan och spelar Army Of Two, The 40th Day. Jag är helt skjutgalen, så fort något rör sig så pepprar jag på:) Dock inte så pricksäker, av 3000 skott hade jag dödat 1100 ungefär så..... Men kul är det för man är så inne i det liksom.
Nu är det dags för lite träning, sen en dusch och vad händer ikväll? Kanske en Taco-kväll, det lär vi märka.




Riktiga vänner växer inte på träd...

Kom precis hem från Jeanette. Så söt hon är och hade bakat muffins:) Var två veckor sedan vi sågs sist, när man är van att träffas minst två gånger i veckan blir det jobbigt tycker jag! Jeanette är alltid så glad och positiv också så man har aldrig tråkigt i hennes sällskap. Nu måste jag styra upp lite grejer inför nästa styrelsemöte, sen är det kanske dags för middag... Älsklingens spel som han har beställt låg innanför dörren när jag kom hem också så han lär ju vara sysselsatt ett tag framöver:) Måste erkänna att jag tycker det är riktigt kul också, i alla fall det första. Army Of Two heter det och nu har det andra spelet kommit ut.  




Start på dagen...



Sen blir det lite träning på min Wii balance bord. Vid 13 ska jag och Jeanette gå ut och gå också för det blev inte av igår.

*Inspiration*



Otroligt vackra Natalie Portman i ett "Breakfast at Tiffany's" inspirerat omslag för tidningen Harper’s Bazaar.

Lunch med mammsen..

Idag vet jag inte om jag vill påstå att jag har gjort så mycket. Tvättat och lunchat med mamma. Sen har det blivit ett avsnitt av True Blood också. Nu tänkte jag faktiskt ställa mig med Wii fit. Måste säga att det är riktigt bra, särskilt om man har balance bord också! Skulle nog ta en promenad med Jeanette senare också. Måste verkligen komma igång lite känner jag.



Snyggast?


Styr och ställ..

Idag har varit en riktig styr och ställ dag. Bra att det råkade vara en hemma dag för jag vet inte riktigt hur jag skulle ha hunnit med allt om jag hade jobbat? Har skickat iväg lite grejer som jag har sålt på Tradera, ringt om några möten, fixat inför kvällens styrelsemöte, banken, handlat.....
Japp, jag antar att det blir såhär vissa dagar. Men jag måste säga att jag tycker om att ha fullt upp, jag mår liksom bra utav det:)
Imorgon kommer mamma på lunch. Jag vet inte riktigt vad jag ska laga? Men får ta och komma på något gutt. Vi träffas så sällan nu för tiden, så det ska bli skönt. Mamma och jag är nog mer som vänner än som mamma och dotter, vi pratar i telefon minst en gång om dagen, och vi skulle kunna prata i timmar. Av någon anledning har vi alltid något att prata om. Det känns väldigt skönt att ha en sådan relation till mamma, för innan jag flyttade hemifrån höll vi på att slå ihjäl varandra:) Nä, riktigt så illa var det väll inte men det var inget vidare i alla fall.


*The Rasmus - No Fear*


Inte som jag tänkt...

Ja tyvärr så blev väll inte den här dagen riktigt som jag hade tänkt mig. Jag trodde ju faktiskt att jag var mycket bättre i min arm, men det visade sig vara helt fel! Så nu är jag sjukskriven resten av veckan. Men vi får se om jag försöker ta mig iväg på fredag i alla fall. Känns så hemskt fel att vara hemma när man inte är "sjuk". Men jag tänkte försöka göra lite lätta övningar och träna lite så kanske det blir bättre? Åh, blir tokig på den här skiten...
Nu blir det lite True Blood, är inne på andra säsongen. Det är så grymt bra! Kan ses här!


I wanna do real bad things with you.....

 


Måndag...

Idag har jag varit hemma och vilat upp min arm, så imon då j*klar då kör vi igång igen.. Hoppas jag! Då kan jag äntligen börja mitt 2010. Då ska jag försöka ta tag i lite träning också. För nu ska julbordet bort:)
Mamma gick precis, hon har varit här och lunchat lite, sen har vi kollat på lite bilder från året som varit. Jag har nämligen ägnat en hel del tid åt att lägga upp bilder från nästan hela 2009 på Facebook idag. Jag har kommit till Halloween, men nu ger jag upp för idag! Har insett att det där med Facebook inte riktigt har varit min grej, men jag tänkte att lite uppdatering på bilder kan ju inte skada.
Sen har jag råkat fastna vid Farmeville spelet:) Det är ju så grymt kul med spel, lite för kul kanske!
Nu blir det en dusch sen tänkte jag hinna med att laga lite mat innan jag drar iväg till Anna. Vi har inte setts på en evighet känns det som! Ska bli kul att träffas och se hur långt dom har kommit med husrenoveringen också.


Lauren Conrad (Älskar hennes hårfärg!)


Maybe some day....


*HM Fashion Studio*

Va inne på den här bloggen och fick syn på HM Fashion Studio där man kan sitta och mixtra lite med kläder på olika modeller. Jag råkade visst bli sittandes vid det ett tag... Riktigt kul faktiskt!


Mys - looken

Vardags - looken

Business - looken

Party - looken


Nu blir det mat + Dexter!


*Louis Vuitton*

Väldigt högt upp på min önskelista finner man denna underbara "coffetable-bok" där Louis Vuitton har samlat alla sin verk inom mode, konst, design och arkitektur.
Louis Vuitton som varumärke startade för 150 år sedan och har sedan dess växt sig stort i världen.
Boken är formgiven av Takashi Murakami, och innehåller drygt 400 sidor med ren njutning att läsa, där kända journalister har varit med och skrivit, och där man finner fantastiska modefoton men också foton på design, arkitektur och inredning. Man får boken i ett exklusivt plexiglasfodral. Priset ligger på ca. 1300:-
Den finns att köpa i Louis Vuittons egna butiker eller via deras hemsida.










Oj oj vad jag skulle vilja ha denna fantastiska modebibel!


*Linda Sundblad - Let's Dance*


Äntligen helg!

Åkte och kollade upp min fot och arm idag på sjukhuset. Tack och lov va det inget som var brutet! Men tydligen har jag fått en sådan rejäl smäll så armbågen inte riktigt är som den ska vara, men med vila och lite vilja så ska det nog re sig det här:)
Ikväll är det ju premiär för Let's Dance! Tyvärr blir det nog att kolla på reprisen för vår del. Våra grannar kommer över vid åtta sen får vi se om det blir lite mat på Kråkan eller vad det bär iväg?


*Avatar*



Kom precis hem från bion nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, den var så otroligt bra! Den var magisk liksom. Från att ha varit så skeptisk till att ge den detta betyg?
Vi såg den på 3D, jag vet inte om det var det som gjorde den, men det tvivlar jag på. Mitt betyg blir 5 av 5!
En riktig storfilm...


Snö och mer snö!

Japp så är det, bara en massa snö. Vill bli bra i min fot så jag kan åka skidor! Det var så sjukt länge sedan. Förresten så kom andra säsongen av Dexter kom hem idag, den är grymt bra, men tyvärr blir jag nog lite besatt när det gäller boxar.
Ikväll vid nio är det dags för ännu mer film, Avatar. Det ska bli riktigt spännande och se vad man kommer att tycka om den.


Vackra Rachel McAdams i min favoritfilm The Notebook,
på tal om alla filmer;)


Snyggast?


*Girls Day*

Det är sjukt vad det snöar här! Det började igår när jag kom hem från jobbet, sen har det nog snöat i stort sett konstant efter det!!
Det blev lite mat på Lilla Krogen innan det var dags för hockeyn. Synd att det inte fanns mer tid, känns som att man har så mycket att pratat om när man träffas så sällan. Det blev en kall men lyckad dag i alla fall! 
Det där med hockey var inte så tråkigt som jag minns men det är nog inte riktigt min grej trots allt, insåg att den ända gången jag hejjade på och ville se mer var när det blev slagsmål!? Varför är man så skadeglad för?



En lyckad dag med brudarna helt enkelt:)

Lediga dag!

Idag kommer min underbara vän Emma på besök. Hon har flyttat hem till Borås så det blir inte att man ses så ofta tyvärr. Men idag kommer hon hit och även Malin som jag inte heller har träffat på väldigt länge, så det blir riktigt kul! Det blir först att käka ute någonstans, sen ska vi tydigen gå på Hockey för Oskarshamn möter Borås... Hmmm.. jag och hockey, jaja man får ställa upp:)
Hittade förrsten lite gamla bilder på oss tre från en tjejkväll vi hade hos Malin för ungefär 1½ år sedan.


*Ewan McGregor - Your Song*



Den här låten är till den jag älskar av hela mitt hjärta, Stefan!

Tvätta, städa........

Kom precis hem från jobbet, nu är det dags att ta tag i tvätten. Nackdelen med att bo i en lägenhet med litet badrum är att man inte får plats med egen tvättmaskin och torktumlare. Det hade varit betydligt mycket smidigare då tycker jag. Tänkte att jag tar allt tråkigt på samma gång så det är lika bra att sätta musiken på högsta volym och ta sig en sväng om med dammsugaren också.



Förresten, beställde precis 2 biljetter till Avatar som visas i 3D för sista gången här i Oskarshamn på torsdag. Min bror ringde och sa att jag INTE fick missa att se den! Om jag ska vara ärlig så har jag varit väldigt skeptisk till den, men har ändrat mig lite när det gäller den saken så på torsdag får vi se:)

Min måndag...

Ganska lugn dag på jobbet, men jag känner verkligen att det skulle behövas en semester! Jag och min älskling skulle behöva åka iväg till något varmt ställe och bara njuta av livet som det är ett tag, slippa behöva tänka på jobb och stress och bara vara..
När jag kom hem hängde en påse från Nelly på dörren, då blev jag glad! Min supermysiga tröja från Moods of Norway hade kommit, älskar den!



Kan inte min ankel och arm bli bra snart så jag kan komma igång med lite träning igen!


*Djuriskt*



Så grymt snygga skor, vet personligen inte om jag skulle kunna gå i dom då det är 15 cm klack. Men ingenting hindrar dessa skönheter från att däremot få komma hem till mig och bo i min skohylla:)

*Mys - Söndag*

Idag blev det en mys söndag med te och sällskapsspel tillsammans med älsklingen. Imorgon är det dags för jobb igen. Varför tar alltid ledigheten slut så fort? Jag kommer ihåg när man var liten och det var dags för sommarlov, det kändes ju alltid som en evighet.


Drömmer mig bort...

Kom att tänka på våran resa vi gjorde till Kroatien sommaren 2008. Helt klart den bästa resan jag någonsin gjort! Skulle vilja resa bort någonstans snart igen. En Karibienkryssning lockar ganska mycket, men det skulle också vara kul att åka till Dubai och se hur Stefans syster och familjen har det där dom bor!




Lite från gårdags-kvällen..

Vi var bjudna till Tomas och Jenny på en Guitar Hero-Kväll igår, och det brukar man ju inte säga nej till:) Dom hade köpt det med Metallicas låtar. Riktigt kul men mycket svårare än det vanliga! Min arm ville dessvärre inte vara med ända till slutet men det var kul ändå, myste lite med deras Chihuahua Fhilippe istället.
Tack för en rolig kväll!







*Sex And The City 2*

Ahhh! Är det verkligen sant, kan det bli bättre? Såg precis trailern av Sex and the city 2. Nu har jag verkligen någonting att se fram emot!



*Vardagsrums Inspiration*


Eskobar - Someone New



Riktigt fin låt! Calle och Mariette gjorde den också så sjukt bra i Idol!

*Nyårsdagen*

Idag mår man som man förtjänar det vill jag lova. Men vad som har hänt med min armbåge och med min fot/ankel det vet jag inte om jag vill påstå att jag förtjänar. Det gör så sjukt ont, tror att jag har fått någon spricka eller något? Fast jag vet inte om jag vågar åka och kolla upp det, är inget fan av sjukhus direkt.
Hur Jeanette mår med sin mun skulle också vara skönt att veta. Stackars vännen!
Idag blir det hur som helst en lugn och fridfull Nyårsdag i soffan med film och några avsnitt av Dexter.
Ha en underbar kväll allihopa!


*Nyårsafton*

Gårdagen hos Jeanette och Patrik var verkligen toppen! Jag och Jeanette skulle göra oss iordning tillsammans sen gick vi ut och käkade på Lilla Krogen, riktigt mysigt! Sen var det dags för raketerna i hamnen vid 17, men det var så grymt kallt att man inte riktigt kände att man kunde njuta av föreställningen.
Kvällen blev tokigt rolig och den var verkligen lyckad in i det sista, sen hände det... Jag och Jeanette skulle skåla och glasen gick sönder, dom måste ha sprängts eller nått? Jeanette fick glas i munnen... Usch det var inget vidare, och i samma sekund som detta händer blir det kolsvart, en propp gick. Helt knäppt. Senare när det var dags för 12-slaget så skulle vi gå ut och smälla alla raketer som vi hade köpt, och dricka lite skumpa... Då händer nästa grej, *L* halkar i stentrappan utanför, den är typ täckt av is! Men det verkade som att det gick ganska bra, sen var det dags för mig att gå ner, och jag tog det försiktigt men ändå, pladask... Jag smäller i jag också, j*vlar så ont jag fick! Snacka om att slutet på 2009 blev lite av en katastrof! Men det var bara att halta vidare och välkomna det nya året. Tack Jeanette och Patrik för en toppen kväll! Man har aldrig tråkigt med er! Tack Jeanette för du är den fina människa som du är. Love!



























RSS 2.0