En toppenhelg!

Okej den där bloggpausen varade ju inte så länge:) Kom i alla fall hem från våran lilla tripp för ett tag sedan.
Jag och Jeanette skulle ju ha åkt på Grease Sverigeturné ihop men hon hade tagit fel på dag så jag slet med mig sambon istället och sedan passade vi på att ta en liten tur till Stockholm också...


Det har varit en supermysig helg och musikalen var väldigt bra, åtminstonde slutet. Blev dock ganska besviken över några delar då man nog hade förväntat sig lite för mycket kanske, men det var en kul grej i alla fall..

Jag och kärlek i mitt liv ❤

Idag började vi våran dag med en brunch på Waynes Coffee, mitt absoluta favoritställe med världens godaste sojalatte! Sedan bar det iväg på jakten efter den perfekta vinterjackan..

Som jag efter mycket om och men sedan hittade inne på Woolrich i Sturegallerian. Är så glad och så otroligt nöjd! Nu väntar jag bara på den där vintern som alla pratar om.. kallaste vintern på 100år?


Jag tycker det är underbart att bara komma iväg en sväng ibland. Vad man gör spelar däremot inte någon roll, bara att man får tänka på annat för en stund. Helgen har varit super, och det behövdes för morgondagen kommer nog bli ganska tuff att ta sig igenom... Natti natti allihopa!



Bloggpause över helgen!

Nu blir det en liten bloggpause till på måndag för straxt bär det av till Norrköping och Stockholm där vi ska vara över helgen, så ha det super sålänge!


Bild tagen från min morfar och mormors altan...


Bowling & Rock and Roll

Jag och Jeanette hade en "girls-night-out" igår. Det blev en riktig kanonkväll med middag och bowling på min brors jobb The Big Bang. Jag brukar vara ganska usel på alla bollspel men det gick oväntat bra igår faktiskt, medan Jeanette som brukar vara grym tog igen allt i slutet:) Hur kul som helst var det i alla fall...


Ceasarsallad och varsin öl, kan det bli bättre?



Yeeeh!



Jag och min kära bror..

Fina vännenTack för ikväll!

Date med Anna!

Idag har jag träffat Anna och hennes små busfrön. Okej lilla Wilma går väll inte direkt att anklaga för något, hon ligger bara där i sin babysit och ler:) Det blev en långpromenad och efter det jagade vi efter en jacka som Anna har varit och provat på JC. En svart parkas i XS som inte verkar finnas någonstans! Jag har förmodligen ringt till hälften av alla JC butiker i hela Sverige (jag ljuger inte)! Hur som helst så hittade jag en i Älmhult, och dom var snälla och skulle skicka en hit. Men vilken cirkus för att hitta en jacka:)
Nu blir det middag och bowling med Jeanette, ska bli riktigt skoj!
Ha en underbar fredagskväll allihopa!



Schwarzkopf BC Bonacure

Nu i höst och vintertider får i alla fall jag väldigt risigt hår och mycket lättare kluvna toppar. Är det någon mer som känner igen sig tycker jag att ni ska testa det här. Jag har använt BC Bonacure så länge jag kan minnas och det är min räddning varje år!
Det reparerar håret inifrån och förebygger samt försluter de kluvna topparna. Man kan ha det i både blött och torrt hår men ska INTE sköljas ur! Jag brukar alltid lägga i lite för att få lite extra glans i håret också.
BC Bonacure finns hos de flesta frisörer och på internetshoppar. Jag brukar köpa den för ca. 160:- hos min frisör och den håller väldigt länge!



Rosa Bandet Galan!

Ni har väll inte glömt bort att det är Rosa Bandet Galan just nu på tv3!?




Ut på en joggingtur!

Nu tänkte jag att jag skulle ta mig en sväng ut på slingan, känner att jag behöver rensa huvudet lite. Sedan blir det plugg på spikmattan. Har av någon anledning börjat med det och det funkar kanon!


we❤it

Gianmarco Lorenzi

In my beautiful dream with shoes...




Gianmarco Lorenzi, Studded boot - 10.104:-



Gianmarco Lorenzi, Fringed leather boots with studs - 7.290:-

Recept-Tips!

Malins Kantarellpaj

Färsk spenat
1 stor rödlök
Gula kantareller (så mycket du själv vill ha)
1 paket bacon
Riven ost

3 ägg
2,5 dl mjölk
1 tsk mjöl
Salt och peppar

Pajdegen
3 dl mjöl
150 g smör
2 msk vatten
Förgräddas ej!

Gör såhär:

Efter att du har tryckt ut degen i pajformen täck då botten med färsk spenat.
Lägg sedan över rödlöksringarna. Sedan steker du kantarellerna och lägger över dom. Efter att du stekt baconen låt den gärna ligga och rinna av på ett hushållspapper innan du lägger över den också. Toppa därefter med riven ost.
Vispa sedan ihop äggen, mjölken och mjölet. Krydda med mycket salt och peppar!
Häll blandningen över pajen och
grädda den mitt i ugnen på 225°C i 30 min!
Lycka till!





Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie



Riktigt bra låt som går på repeat här hemma!

Fyra favoriter till höstens garderob...

Grovstickad kofta/jacka från Replay, 1.729:-


Mimmi Knitted Cardigan från Jeane Blush, 299:-


Destroy Cropped Boatneck från Only, 359:-


Gape Knit Cardigan från Only, 399:-

Gårdagen i bilder..

Det var riktigt trevligt igår med tacos och Idolmys i soffan. Jeanette berättade lite roliga historier vilket hon är grym på eftersom man alltid lägger sig dubbelvikt! Hon har en förmåga att kunna härma folk som ingen annan kan:)
Provade varmt vin för första gången igår. Det var inte dumt faktiskt, känns väldigt juligt och påminner lite om glögg på något sett..

Ronja och hennes urgulliga lilla Rocky..
Tack för en trevlig kväll allihopa!


Idolkväll hos Jeanette & Patrik!

Ska snart hem till Jeanette och Patrik på en kväll med tacos och Idol. Ska bli skoj, vi har nog inte setts på 2 veckor nu. Önskar alla en toppenkväll!
Kvällens inspiration från Blake Lively, här i oktober-omslaget av den engelska tidningen Marie Claire. Jag älskar verkligen dessa bilder, hon är så otroligt vacker!
youknowyouloveme.org

MacBook Air

Nu har den nya MacBook Air kommit. Den finns både med 11 och 13-tums skärm. Med fantastiskt snygg design och så otroligt tunn! Personligen älskar jag min vita bebis, så för mig är inte ett byte intressant än på ett tag. Men i framtiden kanske:)

Första snön!

Tidigare idag på morgonen när jag och min sambo är på väg ut så säger han...

Stefan: "Nu är det bara 5 veckor kvar tills vi åker till Dubai igen"..
Jag: "Så underbart ju, det ska bli så skönt!"
Stefan: "Mmmm".. säger han. "När vi kommer hem är det nästan julafton"..
Jag: "Näää, det är de inte alls det" säger jag lite förskräckt! "Vi kommer ju hem den 17 december" sen börjar mitt trötta huvud att räkna.. "Ja, shit! Det är bara en vecka kvar till Julafton då".


Med det sagt och vi kommer ut så har första snön kommit!
Jag kan nästan bli lite rädd för hur fort tiden går ibland. Det var ju nyss sommar!
När man tänker tillbaka på sin barndom då känns dom första 10 åren som en evighet, men nu vet jag inte vad som händer!? Blir de såhär när man blir äldre? Ibland skulle man bara vilja stanna upp tiden för ett tag...








Bonde söker fru!

Idag har det varit råplugg i Västervik hela dagen, sen fick jag tillbaka den Individuella uppgiften från förra kursen. Underbart att vara godkänd!!
Ikväll står pannbiff med kokt potatis och brunsås på menyn, och sen blir det Bonde Söker Fru vid 20.00 på 4:an. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här säsongens bönder än men jag får väll ge dom en chans:)
Ha en fin onsdagskväll allihopa!
tv4.se

P.S. I love you...

För ett tag sedan så såg vi den här filmen. Den är från 2007 och jag kan inte fatta att jag har missat den!? Helt klart en riktig Malin film med så mycket kärlek som det bara går att trycka in i en och samma film + en hel del snyft och tårar också. Hur som helst så kan jag inte sluta spela den här låten med Flogging Molly som var med i filmen. Den har helt enkelt bara satt sig, och jag har något svagt minne av att min kära bror har spelat den här någon gång också...

Grease Sverigeturne!

Godmorgon allihopa!
Började dagen med en timmes underbar powerwalk. Promenaderna tycker jag är som bäst tidigt på morgonen eller sent på kvällen!
Sen har jag fixat biljetter till Grease Sverigeturne i Norrköping den 30 oktober. Då drar jag och min fina vän Jeanette iväg. Det ska bli hur kul som helst, något vi har pratat om att göra med tanke på att både hon och jag är stora Grease-fan:)
Ha en fin dag allihopa, nu blir det att drunkna i skolböckerna för min del och senare ikväll blir det Pilates med Anna!

Hur sött är inte det här!


Gossip Girl ikväll!

Alla Gossip Girl fantaster, ni har väll inte missat att Gossip Girl Säsong 4 har börjat sändas på kanal 5!? Andra avsnittet sänds ikväll kl. 19.00! För er som har missat detta gå in här!


youknowyouloveme.org

En riktig toppenhelg!

Här kommer lite uppdatering av helgen. Fredagen var verkligen toppen! Det var bättre än jag trodde att se Sonja Alden, det är så många av hennes låtar som betyder så mycket, så det var underbart att få höra henne live!
Sedan drog vi till min bror på The Big Bang där vi spenderade resten av våran kväll...
Lördagen blev det Zumba-träning och därefter kroppkakor hos svärmor. Våra mammor hade styrt i köket hela dagen, det är lite kul för det verkar ha blivit lite av en tradition som dom gör en gång om året:)
Idag är det städ och mys som gäller hela dagen!
"Kung i baren"

Sedan delade jag och Anna på en Ceasar-sallad XL, för den var verkligen gigantisk!


Sedan blev det biljard reste av kvällen...


Snart bär det av!

Ska snart gå och höra Sonja Alden. Jag har alltid älskat hennes texter och hennes röst, gåshud rakt igenom!
Ha en fin fredag!

Robin Hood

Igår såg vi den nya versionen av Robin Hood, en film som berättar om vad som hände innan Robin Longstride blev Robin Hood, något man inte tidigare har fått se. Jag tyckte den var riktigt bra. En bra blandning av äventyr, action och romantik. Rekommenderas till alla oavsett om man är ett Robin Hood fan eller inte!

Onsdags-Shoppingen

Ett par nya Diesel-jeans från JC...
Sedan en liten "Take Away Thermos" från In House, superbra då det brukar bli lite för många köpkaffe för min del nu för tiden. Hade velat ha en i rosa dock :(

Födelsedagsfirande & Plugg...

Hej allihopa! Igår hade vi lite födelsedagsfirande här hemma med tårta och nära och kära. Nu är man 24 år då... Vet inte riktigt om jag tyckte att det var något att fira men många säger att livet bara blir bättre med åren men vad vet jag? Det var en riktigt mysig födelsedag i alla fall.
Annars är det mycket plugg nu, om jag ska vara riktigt ärlig så skulle jag bara vilja snabbspola den här kursen och börja på nästa utan att passera gå, men man får nog bita i det sura äpplet och köra på så gott det går.
Helt galet att det redan är fredag! Vart tog den här veckan vägen? Jag kom precis hem från en mysig kväll på Lilla Krogen med min fina vän Jeanette som bjöd på middag. Plankstek för hela slanten:) Så nu behöver man inte äta något på en dag eller två, man blir ju så sjukt mätt!
Snart blir det Idol så ha en fin fredagskväll allihopa!

Läckerheter av Iron Fist

Iron Fist: Muerte Punk Princess - 849:-


Uppdate efter en hård helg!

Okej i lördags hade vi lite parajande här hemma. Emma min bästa vän från Borås och hennes kille var nere och hälsade på sedan kom en annan vän Malin och hennes kille över också. Det var sjukt skoj, fram tills att lilla Malin fick to much to drink. Som jag mådde igår önskar jag inte min värsta fiende. Men tyvärr blir det nog lätt så när man går ut max 2 gånger om året... Hur som helst så har jag allvarliga funderingar över ett relativt festfritt liv ett tag framöver, men vi får se.
Nog om det, fick gå till OnOff idag och lämna in min kamera som fick sig en liten smäll i helgen, tydligen kostade det mer att laga den än att köpa en ny så jag fick en ny på försäkringen. Det var ju inte så dumt i och för sig:)
Nu blir det lite läsning ur våran nya kursbok Epidemiologi för hälsovetare. Hej sålänge!
SONY Cyber-shot DSC-W320

Äntligen Hemma bygger hus!

På tisdag 5 oktober är det säsongs-start för Äntligen Hemma på 4:an. Det bästa av allt, dom ska bygga hus! Från grunden också. Kan det bli bättre? Solklart att vi kommer att följa det här hemma i alla fall. Tips och råd kan man verkligen inte få för mycket av, och sen även på hur man fixar den perfekta trädgården...
TV4.se

RSS 2.0