Eclipse-Premiären

Kom precis hem från att ha sett det man så länge har väntat på! Den var annorlunda jämfört med Twilight och New Moon, vad kan man säga.. mer action liksom. Oväntade saker sker, man ändrar uppfattning om personerna, i alla fall jag känner mig något kluven. Tyvärr finns vissa grejer som man känner är lite "too much", men inte änns Twilight-filmerna kan vara perfekta rakt igenom antar jag.
Något som gör mig tokig är att man ska behöva vänta så sjukt länge på nästa film!! När jag kom hem var jag tvungen att kolla upp datum lite mer noggrant och vad händer.. Jag får se att Breaking Dawn del 1 kommer att komma på bio den 18 November 2011! Vadå del 1? Jag visste inte änns att den skulle bli uppdelad i 2 delar. Vilket i och för sig är underbart i så fall, men snacka om att dra ut på lidandet! Inte förrens om 1 år och 5 månader får man se nästa film, och jag som har varit så duktig och lovat mig själv att inte läsa böckerna innan jag sett filmerna. Kommer man att kunna hålla sig ifrån detta nu, det vet jag faktiskt inte...


Great day!

Vad gör man en dag som den här då? Vi har plöjt igenom tredje säsongen av Dexter, okej inte på en dag! Är glad att det inte slutade med en sjukt jobbig cliffhanger, med tanke på att man lär få vänta en evighet på säsong 4! Snacka om att både jag och Stefan är helt fast i Dexter-träsket, sjukt bra och spännande hela tiden.
Förutom detta så sysselsätter jag mig med att tvätta, men är klar snart så det är skönt. Det lär nog bli att vi kikar förbi Sandra och Elle lite senare, sen väntar den stora kvällen, kvällen man har längtat efter för länge nu känns det som! Eclipse-premiären!

En kväll i parken..

Med en picknick-korg, filt, baginbox, myggstift och pipan sen var vi redo för en kväll med min kära bror och Anna i parken. Hur mysigt som helst om man bortser från myggen såklart! Det blev frågesportspel all night...

Semester hos morfar och mormor..

Kom ganska nyligen hem från några underbara och soliga dagar hos morfar och mormor. Det har varit kanonväder varje dag. Man känner verkligen att man har fått koppla av. Några turer blev det med bilen, sen har grillning stått på menyn varje kväll, kubbspel och en del tid i solstolen med en bok har det blivit också...
Älsklingen❤
Grillmästaren..
Grillat och svenska jordgubbar med glass, det är sommar det!
Lunch i Blankaholm..
Sommaren är underbar..
Dom finaste som finns❤
Jag har länge velat ha en spikmatta men det har liksom inte blivit av att jag har köpt någon, nu fick jag en av morfar och mormor för dom hade tydligen redan varsin och hade ingen användning av en till. Tack snälla!
Sen fick jag den här boken. Underbara recept på olika bakverk och annat smått och gott. Det är lite mysigt eftersom dom har gett varje recept en egen liten historia, det är lite mer än bara en bok om bakning, älskar den redan!

Snart bär det av igen..

Japp, när man bara har 2 veckors semester så blir det inte så mycket vila har vi märkt. Det finns lite för mycket man måste hinna med. Vid tretiden bär det av till min morfar och mormor. Vi ska spendera två underbara dagar där och kommer hem på tisdag någon gång. Vi får hoppas på mycket sol! Det finns inte många ställen som är så underbara på sommaren som hos morfar och mormor!
Det är mycket minnen därifrån. Som när vi var mindre hade vi alltid en "barn-barnsvecka" varje sommar som jag och min bror och våra två kusiner från Nynäshamn åkte till morfar och mormor. Det var äventyr från dag ett, det är sådana saker man minns när man blir äldre. Stunder man föralltid tänker tillbaka på med ett leende på läpparna❤
we❤it

Midsommarfirande i Stockholm

I onsdags kväll åkte vi upp till Stockholm med Jeanette och Patrik för att fira midsommar på ett annat sett än att åka till Öland eller Gotland. Midsommardagarna måste vara den lugnaste tiden på hela året i Stockholm, men det var riktigt skönt! Tre soliga dagar fick vi, det var bara igår när vi skulle bege oss hem som det var svart på himmelen.
Jag låter bilderna tala istället..
Torsdagens frukost på mitt favoritställe Wayne's Coffee..
Efter Naturhistoriska riksmuseet där man inte fick ta några bilder så bar det av till stan där vi delade på oss, tjejerna för sig och killarna för sig och det var väll tur det. Det blev en del shopping både för mig och Jeanette, medan våra män endast kom med varsin kasse...
Midsommaraftons förmiddag drog vi ut och la oss vid Djurgården och solade med en picknick-korg..
Underbara vännen❤
Här ligger Jeanette och har det bra:)
När man glömmer öppnare så får man hitta andra alternativ, typ berg..
Kan det bli bättre än såhär, tror inte det faktiskt!
Jag och finaste❤
Den berömda Disney-pussen...
Senare på kvällen blev det Grönan vilket tyvärr visade sig vara sämre än vad man kommer ihåg. Men det blir vad man gör det till och vi hade skoj ändå!
Jeanette är ett proffs:)
Jag hoppade Insane, jag insåg att det inte skulle funka så jag fick fota och hålla väskor istället..
Sockervadd är ett måste när man är på Tivoli..
Öl och mys på Tyrolen..
Skål vännen!
Förutom spökhuset där jag och Jeanette höll på att skrämmas ihjäl så gick vi även i lustiga huset.. Det var sjukt kul måste jag säga, förutom att jag höll på att trampa ihjäl en liten unge, men det gick bra:)
Vi avslutade våran midsommarafton med Ben & Jerry glass, mums!
Tack fina vänner för en grym midsommar med er. Tack Jeanette för du finns!

Date med Jessica + Shopping

Äntligen har solen kommit till Oskarshamn, helt underbart! Har sprungit på stan med Jessica hela dagen, sen blev det en Ceasar-lunch på Coffe House. Jessica är påväg att flytta hem hit igen och det är man inte särskilt ledsen över! Känns super att ha vännen tillbaka i stan igen:)
Nu är det packa och stressa som gäller. Träffa Sandra och Elle innan vi drar iväg på våran lilla roadtrip med Jeanette och Patrik. När alla stockholmare flyr från stan, vad gör vi då? Ja, det återstår att se på lördag när vi kommer hem igen.
Ha en underbar midsommar allihopa!
Fina vännen❤

Min favorit!

Nagellack kan man aldrig få för mycket av..

Nya shorts från Vero Moda, blev ingen bra bild dock..

Från DinSko

Militärgrön klänning från Lindex

Äntligen kom min beställning från Discshop! Det blir att plöjja Dexter sen under sommarens regniga dagar:) För er som inte redan vet så är jag en samlare vad det gäller Disney Klassiker.


Andra dagen på semestern...

Man börjar ju undra om det är tänkt att man ska hoppa över sommaren och gå direkt på hösttider? Grått, blött och kyligt.. Man får helt enkelt trotsa vädret och försöka att inte deppa ihop. Sandra och Elle kom igår i alla fall, superkul att träffa dom igen! Tanken med dagen idag var från början att vi skulle dra ut till Gunnarsö och ta en glass, men vi får se vad vi styr ihop. Det återstår att se, som jag alltid säger..
Tänkte att jag skulle sätta mig ner en snabbis bara och kolla alternativ för midsommar. Köpenhamn?
Ha det fint!




iPhone 4

This baby is going to be mine! Soon maybe...


Björn Skifs & Agnes - When You Tell The World You're Mine

Okej, när vi ändå är inne i bröllopsdimman så tänkte jag att passa på och lägga upp denna otroligt vackra låt som Björn Skifs och Agnes Carlsson sjöng i kyrkan. Av alla låtar som skrevs till brudparet så slog den här helt klart allt! Det går bara inte att lyssna på den utan att fälla en ända tår... Vad kan man mer säga, det är gåshud rakt igenom!

Min Söndag..

På menyn idag var det grillad entrecote, mums! Det är en av många fina saker med sommaren tycker jag, grillning. En mindre fin sak är att jag har tvättstugan idag, men det måste ju göras det med. När jag är klar där skulle det vara mysigt med en promenad med älsklingen, det verkar som att det inte blir något regn idag trots allt.
Sen ser det ut som att Stefans syster Sandra och lilla Elle kommer hit imorgon, ska bli jättekul att ses igen! Vi har inte setts sen vi var och hälsade på dom i Dubai i februari så det var ett tag sen nu. Elle har ju säkert växt så det knakar, superkul ska det bli:)
Gullunge!

En riktig Jeanette och Malin helg...

Jag kan inte riktigt minnas när jag senast spenderade en hel helg med någon på det sättet som den här helgen. Men oj vad kul det har varit! I fredags natt sov vi här hemma och i natt sov vi hemma hos Jeanette. En riktig tjej-helg med mycket prat och putti-nutt-snutt-snyft-filmer och god mat. Förutom en tripp till Gunnarsö igår så blev det mest bröllop faktiskt. Det blev en och annan tår som föll, det var så sjukt vackert, så mycket kärlek! Underbart att se att prinsessan fick sin prins till slut och att dom helt klart lär leva lyckliga i alla sina dagar, precis som i sagornas värld. Bröllop är nog bland det vackraste som finns!
Jag måste också bara tacka dig vännen för en underbar helg, är så glad att jag har träffat en sådan fin person som du!
För er som inte såg Daniels tal till Victoria, se det!!


Källa: SVT

The Wedding Day!

Godmorgon!
Det blev en mycket bra tjejkväll igår tycker jag. Sushi, paraplydrinkar, bra musik och Greasefilmer. Perfekt!
Nu tänkte vi dra ut till Gunnarsö och lägga oss och pressa lite i solen. Sen blir det nog en omgång minigolf också.
Vid 15.25 då kommer vi sitta klistrade i soffan för då är det dags för bröllop! Måste tyvärr säga att jag tycker att allt babbel varje dag på TV4 nu i några veckors tid har blivit lite för mycket. Jag bestämde mig för att inte följa tjatet utan vänta till den stora dagen och nu är den här, äntligen!

Lady Gaga - Paper Gangsta


Sista dagen på jobbet...

Allt känns toppen idag, och nu ska man ha semester i 2 underbara veckor. Jag ska njuta av varenda dag, det är en sak som är säker. Det behövs helt klart lite vila nu, det är bara att hoppas på några dagar med sol också så man kan bättra på brännan lite.
Kärleken är iväg med Patrik i Göteborg på Metaltown hela helgen så då tänkte jag och Jeanette att vi kunde passa på att styra ihop en riktig tjejhelg nu när männen är borta. Så ikväll kommer hon hem hit och vad som händer och sker återstår att se:) Vi har sagt att det inte blir någon utgång i alla fall. Men det här kommer att blir super det känner jag på mig.
Hej sålänge!
Källa: We❤It

Knocked Up

För alla er som vill ha mer än ett gott skratt så hoppas jag att ni kollar på kanal 6 just nu där filmen Knocked Up visas. Den är så sjukt rolig, vi ligger dubbelvikta här hemma...

Nya inköp...

Fick hem mitt paket från Bellme.se idag. Ett par Wayfarer och Make Up Stores Eye cool stick. Ska appliceras med varsamma strykningar på huden runt ögat. Det ska reducera mörka ringar, påsar och svullnader, verkar återfuktande och dränerar huden från slaggprodukter. Ögonen återfår sin glans och fräschör.

Mankells Wallander - Indrivaren

Vi såg precis klart på den nya Wallander filmen. Jag måste säga att den var riktigt bra! Jag gillar när det händer oväntade saker och när spänningen är på topp, precis vad jag tyckte om. Måste ses om man är ett Wallander freak:)

Min Onsdag...

Typiskt också, blev inget solande på balkongen efter jobbet idag heller. Jag får helt enkelt inse att den precis lagom hinner försvinna från våran balkong tills jag hinner komma hem från jobbet.. Så kan det va.
Min dejt med min kära vän Anna blev tyvärr inställd idag. Hon är i detta stadiet så gravid som man bara kan bli och bara går och väntar och har sjukt ont, så vi beslutade att flytta fram den dejten till lite senare. Stackars vännen:( 
På menyn ikväll står en typisk vardagsrätt, Korvstroganoff med vildris. Sen blir det mys med älsklingen när han kommer hem från jobbet. Vi har knappt setts alls nu på 2 dagar så kanske en film, det är ju onsdag vilket betyder att lite nytt har släppts.
Ha en fin kväll allihopa!
Källa: We❤It

Alexander McQueen

Det bästa från vårkollektionen 2010 enligt mig! Snyggingarna från Lady Gagas video "Bad Romance".

Ögongodis!

Greenpeace säger sitt...

Efter att Greenpeace aktivister igår morse tagit sig in på kärnkraftverket Forsmark hade dom även på jobbet bättrat på säkerheten när vi kom idag. Dom hade stängt igen alla grindar till OKG förutom en, där en stackars Securitas-vakt har suttit hela dagen i en bil och vaktat. Mindre kul jobb för honom kanske? Antar att detta kommer att pågå åtminstone till på torsdag då riksdagsledamöterna ska ha omröstning om ny kärnkraftverk eller inte...

Lady Antebellum - Need You Now


Längtar!

Sagabiografen tackar för din bokning!

Välkommen [email protected]

Du har bokat plats på:

Eclipse (Twilight 3)

Vid: Sagabiografen i Oskarshamn
salong: Saga bio
Datum: 2010-06-30
Klockan: 20:30
Censur: 11år
Biljettpris/st: 80,00 kr
Barnpris/st: -
Antal platser: 2
Bokade platser:
  • Rad: 7, Platsnr: 10

  • Rad: 7, Platsnr: 11
_______________________________________________________________________________________________
Nu är det bokat, längtar så jag blir tokig!

Hello there!

Är nu tillbaka efter 2 veckors avbrott. Det har hänt en hel del som jag kände att jag var tvungen att ta itu med utan att behöva tänka på något annat ett tag. Ibland är man tvungen att bygga upp sitt psykiska immunförsvar för att orka med vissa saker. "Shit happens" men livet går vidare, det är sånt man måste lära sig att leva med. Man får försöka vara så stark som möjligt istället... Nog om detta!
Jag tänkte hur som helst köra igång i lugn takt här på bloggen, jag har verkligen saknat att få skriva av mig av tankar, inspiration och annat smått och gott som snurrar runt i huvudet ibland. Vissa dagar har man helt enkelt inget att berätta om medan man andra dagar inte vet vart man ska börja. Det är lite så det kommer att få bli här i fortsättningen...
Det är fint att vara tillbaka i alla fall!

RSS 2.0