Lady Gaga - Judas


30-års partay!

Igår var vi på 30-års fest hos Malin som sagt. Det var riktigt kul, och vädret var på topp hela dagen vilket gjorde det hela ännu bättre! Här kommer lite vimmelbilder...

















Hus-sightseeing...

Igår hade vi en supermysig dag med morfar och mormor! Vi åkte runt och kollade hus lite överallt sen stannade vi och fikade på ett superfint ställe vid Bråbo-sjön... En underbar dag helt enkelt!
Ikväll blir det 30-årsfest hos Malin Gotland, det ska blir riktigt skoj! Ha det fint sålänge!




Uppdatering från gårdagen..

Hejsan svejsan! Igår hade jag och Anna en helt underbar dag tillsammans! Sushi-lunch från nya stället som öppnat, massor med härligt snack och lek och bus med världens sötaste Tilia:)
Senare hämtade jag upp Leo hemma hos Jessica, som sedan skulle vara hos oss över natten. Mycket Disney blev det och en grymt tidig morgon idag! Men när det är en liten prins som väcker än är det svårt att fortsätta att sova:)
Nu tänkte jag lägga mig på balkongen och läsa lite. Gillar den nya kursen som började nu i veckan, Hälsopsykologi, det är min grej det ja i alla fall så känns det som det nu...


Update!

Helgen har varit sjukt bra! Solens strålar har nått även våran lilla stad vilket känns i hela kroppen.. Motivationen och vårkänslorna har brytit sig loss från det tidigare väldigt instängda och vinterdeprimerade jaget. Jag har kommit igång med simningen vilket känns riktigt bra. Nu ska bara Anna följa med också, vilket gör det hela betydligt mycket roligare! Bilen gick igenom besiktningen igår utan problem, hur skönt som helst! Senare på kvällen blev det grillpartay med Victor och Anna + den nya filmen The Rite med Anthony Hopkins. Helt okej film, dock får jag mardrömmar av att bara se honom på bild. Tycker han är så sjukt läskig! Förmodligen har När lammen tystnar satt sina spår :)
Jessica var precis här på en kaffe och nu ligger jag och har det bra i solen med mina vetenskapliga artiklar...


we❤it

Water for elephants

Gårdagens avklarade tenta firades med en bio. Jag och Jeanette var på premiären av Water for elephants. Jag har sett fram emot att se den här filmen nu väldigt länge, jag har liksom haft en känsla av att den skulle vara något alldeles speciellt. Tyvärr brukar det ju oftast bli precis tvärt om när man har sett fram emot en film så, men inte den här gången! Den var som de säger i filmen, spektakulär:)
Den måste verkligen ses! Senare åkte vi hem till Jeanette där våra män var och hade haft grillkväll. Där hade vi en fortsatt mysig kväll med mycket prat som alltid...


Min torsdag..

Bredvidgång på Nova idag där jag ska hjälpa till inför föreläsningar ett tag nu fram till sommaren och senare i höst. Härliga människor att jobba med och det älskar jag!
Plugg på tentan lite senare och eftermiddagen blir grymt spännande! Vi får väll se hur det går...
Sen måste jag bara säga hur lycklig jag är över att min kära bror har lyckats fixa varsin biljett till mig och Anna till Eldkvarns konsert på Big Bang den 29 april, yiiippiiihh!
Ha det fint allihopa!



Favoriter till sommargarderoben!


Blue Cross Dress, Style By Stars - 399:-


White Doll Dress, Style By Stars - 599:-


Chiffon Lace Dress av Elise Ryan, Nelly.com - 449:-


Starla Dress av Classified, Nelly.com - 599:-


Leigh Dress av Jeane Blush, Nelly.com - 249:-


Posh Dress av VILA, Nelly.com - 499:-

Lite uppdatering..

Hejsan hoppsan! Nu är det mer än en vecka sedan jag bloggade senast, men som sagt det blir så ibland. Veckan har hur som helst varit toppen! Sommardäcken har åkt på, jag blev äntligen klar med min individuella uppgift, grupparbetet har rullat på, och det bästa av allt.. våran kära kusin som i vanliga fall bor i Tyskland nu mera var och hälsade på. Underbart att se henne igen! Så vi tog en lunch allihopa och sedan åkte vi ut till Victors jobb där han guidade oss runt, och Victor lärde mormor hur man spelar på maskinerna.. Det var lite kul att se :)
Sedan har balkongen invigts med årets första solning och jag har fått reda på att jag har fått ett av sommarjobben jag sökt, jippihh! Är riktigt glad för det.
Sedan har jag laddat ner en riktigt kul app på telefonen. Försvarsmakten har nämligen utformat en app som heter "Vår verklighet", där man under en veckas tid får olika uppdrag som man måste utföra inom en viss tid. Uppdraget kan komma när som helst under dygnet. Det kan vara allt från att svara på frågor, minnestest eller som igårkväll fick jag ett uppdrag där jag skulle ta mig till ett ställe 1,5 kilometer bort och med hjälp av en karta hitta dit på 29 minuter. Jag älskar sådana här utmaningar och gör verkligen allt för att klara det! Stefan skrattar dock en del åt mig och tycker nog att jag går in för det lite väl hårt, men kul är det i alla fall!
Ikväll blir det Big Brothers veckofinal och imorgon börjar en väldigt spännande vecka. Kanske kommer något stort att hända, men det återstår att se...
Ha det fint allihopa!



Fredagar gillar vi!

Det har varit en relativt lugn dag faktiskt, känns skönt med fredag trots att veckorna går så fort att man knappt hinner med:) Men nu håller vi på och fixar iordning oss här hemma för vid 18 blir det grillning hos Jeanette och Patrik. Årets första faktiskt, så det ska bli riktigt gutt, och vad kan bli bättre än en flaska vin på det! Ser fram emot en trevlig kväll med underbara vänner helt enkelt! Förresten måste jag ju också bara säga hur stolt jag är över min duktiga vän som igår blev klar med sitt lastbilskort också! Grattis gumman, du är så otroligt duktig! Men snälla håll dig borta från timmerlastbilarna är du snäll;)
Nähä, dags att styra upp kvällens outfit. Ha en toppenkväll allihopa och låt er inte luras, det är ju faktiskt första april!


Gammal bild på mig och Jeanette...


RSS 2.0