Saw maraton & bowling

Hej svejs! Man kan ju lungt säga att en bloggtorka har pågått här under en liten tid, men som jag brukar säga; har man inget viktigt att säga så ska man lika gärna vara tyst.
Helgen har varit riktigt bra i alla fall, förutom en förkylning som verkar ha drabbat mig. I fredags var vi bjudna till Jeanette och Patrik på en Saw-kväll med våfflor och vin:) Planen var att vi skulle sitta och plöja igenom några filmer nu i helgen och i fredags så tog vi oss igeonom ettan och tvåan.
Igår blev det bowling på The Big Bang, hur kul som helst! Efteråt ville vi inte riktigt att kvällen skulle vara slut trots att klockan började närma sig tolv, så vi begav hos hem till Jeanette och Patrik igen och tog oss igenom ytterligare en Saw-film. Det är riktigt bra filmer faktiskt, men psykiskt jobbiga. Tänk och vakna upp och inte ha en aning om vart man är eller hur man kom dit, och en galen jäkel som säger att vi ska spela ett litet spel. Nä, fy!


Kommentarer
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: skins är en brittisk ungdomsserie om ett gäng sjukt missanpassade tonåringar. Hur rolig som helst :)Vad händer i veckan då?

2010-11-14 @ 22:50:08
URL: http://lorissalovebomb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0