En solig dag på klipporna..

Sista dagen på semestern, känns sorgligt tycker jag men vi har hunnit med så otroligt mycket så om man tänker så känns det som vi har varit lediga i en månad, men sätter man sig ner och känner efter så känns det som att en vecka till med enbart vila nog inte hade varit så dumt. Men är väldigt tacksam för det fina vädret som har varit, det har bidragit med mycket.
Dagen har spenderats på klipporna ute i Adriansnäs. Mamma och jag åkte ut dit på förmiddagen och sen tog vi en sväng förbi morfar och mormor för en fika också, och hämtade upp min kusin Jessica som är nere på besök. Det var jättekul att ses igen, det måste vara i alla fall ett år sedan som vi sågs sist, hon har varit i Thailand ett tag och pluggat. Hur som helst så blev det några timmar i solen och jag min dummer låg på mage i stort sett hela tiden så lite bränd är man nog allt. Tyvärr missade vi Cicci och Stefan men det får bli en annan gång.
Nu väntas lite grillning tror jag, vilket aldrig är fel...
Tyvärr blev det inte så mycket plåtning idag, tror jag fick en bild som inte blev jättesuddig så jag lägger upp den.
I övrigt så går tankarna till min jättegravida vän som är beräknad tills idag. Så nu kan det verkligen hända när som helst. Hoppas det går bra vännen! Håller alla tummar och tår...

Kommentarer
Postat av: Johanna - MyShoebox.se

Gud vad härligt det ser ut! Semestern går tyvärr alldeles för fort, men jag hoppas ni får det bra resten av sommaren ändå :)

2010-07-04 @ 20:46:37
URL: http://myshoebox.se
Postat av: simone

hejsan! Allt bra? :)

2010-07-05 @ 12:56:15
URL: http://simones.devote.se
Postat av: E S S E M, Selena M

sv' jo bra här med :)

tack dsm!

2010-07-05 @ 17:58:36
URL: http://essems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0