Underbart med helg!

Det har varit en urusel uppdatering här på bloggen ett tag, det har varit så mycket annat runt omkring känner jag så det har inte funnits så mycket tid över. Igår hände hur som helst inte så mycket, det skulle ha blivit pizza och Let's Dance som är lite av en tradition, men det blev bara pizza för sen var vi tvungna att styra med lite som har med HSB att göra.
Idag blir det desto bättre. Jeanette och Patrik kommer hit vid 19 då blir det filmkväll och något gutt att äta. Jag var nere och hyrde Baksmällan och Sommaren med Göran förut. Så det ska bli riktigt kul.
Jag och Stefan klarade precis Army Of Two The 40th Day som vi har suttit och spelat nu ett tag. Det var ett riktigt kul spel faktiskt, eller det där med kul kan ju diskuteras, det är väll inge vidare att tycka det är kul att springa runt och döda en massa människor. Men det var ett riktigt bra krigsspel, och sjukt mycket spänning, i alla fall tycker jag det. Ibland har det blivit att jag inte kan sitta still och spela för jag har blivit så rädd eller uppspelt så jag har stått upp i soffan och spelat med hela kroppen:) Något som jag tyckte var häftigt var att allt man gör under spelets gång ger konsekvenser senare, samt att man ställs inför olika beslut där det kommer hända olika saker beroende på vad man väljer att göra. Det jag tyckte var lite dåligt var att bilden var delad på mitten, jag tyckte den kunde varit uppdelad uppe och nere som i det första spelet.
Mitt betyg blir 4 av 5.
Nu blir det nog lite träning innan det är dags att göra sig iordning.
Hej sålänge!






Kommentarer
Postat av: aleeekz - tävling pågår.

hallå hallå :)

kikar in och hör ifall din dag har varit bra än så länge och tänkte även tipsa om två tävlingar som finns på min blogg, om du är intresserad så är länkarna här :



http://voffsen.blogg.se/2010/january/-tavling-fran-httpcocobycatrinbloggse.html



http://voffsen.blogg.se/2010/january/-tavling-fran-blavinge.html



ha det underbart :) <3

2010-01-23 @ 14:12:10
URL: http://voffsen.blogg.se/
Postat av: Emma

två av mina favoritfilmer, dom är sååå roliga!

2010-01-26 @ 18:02:15
URL: http://emmmmmis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0