Back to the books...

Först och främst så vill jag be om ursäkt för den super-duper-dåliga uppdateringen, men oj vad det har hänt grejer vill jag lova!
För en månad sedan lite drygt fick jag veta att jag inte hade kommit på någon av dom programmen jag sökt till högskolan så då tänkte jag bara, okej det är ödet. Det är helt enkelt inte meningen att jag ska plugga vidare så jag satsar på jobbet istället. Någon gång blir det väll förhoppningsvis bättre... Så jag släppte verkligen ALLT med skolan. I torsdags kväll skulle jag gå in och kolla min e-mail och vad står det där! Hejsan Malin vi vill meddela dig om att du har blivit antagen till Hälsocoach-programmet 120hp heltid i Skövde (Distans Västervik). Hjälp tänkte jag, vad gör jag nu? Snacka om att livet kan förändras så otroligt mycket över bara en dag.
Nu knappt 4 dagar senare sitter jag här och har sagt upp mig från jobbet för att imorgon åka till skolan för en introduktion, och kommer att jobba min sista dag på onsdag. Vilken vändning! Men jag känner att mitt liv behövde det, jag var så himla nära på att tacka nej, men är så otroligt glad att jag inte gjorde det.
Det här kommer bli lite av en nystart tror jag, nya tag och så mycket motivation att jag knappt kan bärga mig! Tufft kommer det också att bli för det verkar inte vara några direkt lätta kurser, men oj vad jag ska kämpa... Nu är det ALL IN som gäller!

Kommentarer
Postat av: emma säger

sv. tack,det hade vi :) kram

2010-08-31 @ 23:25:59
URL: http://emmmmmis.blogg.se/
Postat av: Johanna - MyShoebox.se ♥ Gravid ♥

Åh, så kul, grattis! Och lycka till!

2010-09-02 @ 07:56:29
URL: http://myshoebox.se
Postat av: Mathilda

kolla min blogg. "min framtid..." skriv gärna vad du tycker och om dig själv :)

2010-09-03 @ 01:00:08
URL: http://thillis.blogg.se/
Postat av: Mathilda

tack för dina tips! jag får fortsätta drömma ;).

blir nog en resa i tre veckor i början av nästa år. ivarefall! men det är svårt att åka runt och resa framför allt om man har pojkvän.

2010-09-03 @ 11:08:53
URL: http://thillis.blogg.se/
Postat av: Ina

Wow, gud vad kul att plugga till hälsocoach! Grattis, det kommer gå toppen tror jag :)

2010-09-03 @ 15:06:21
URL: http://inakarlsson.blogg.se/
Postat av: EEMMAAH

Jaa, hihi tack! :)

2010-09-03 @ 17:37:14
URL: http://eemmaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0