People will judge you...



Gianmarco Lorenzi

Ännu ett par vackra skapelser utav en av mina favoritdesigners!


Gianmarco Lorenzi, Platform Pumps - 11.970:-

3 Doors Down - Believer


Undra hur det här kommer att bli?


Ashton Kutcher istället för Charlie Sheen, ja vi får väll se hur det blir...

Nytt i garderoben

Älskar hösten, särskilt dom där dagarna när solen skiner och löven på träden har börjat ändra färg och falla till marken, långa promenader, mys på en uteservering med en filt virad om sig... Åh, vad jag älskar hösten! Den får gärna komma på riktigt nu. Det bästa av allt är att man får mysa in sig i hur mycket koftor och cardigans man vill, något en person som jag inte kan få för många av i garderoben!


En riktig toppenhelg!

I fredags efter jobbet åkte jag och älsklingen till Stockholm där det under 2 dagar skulle vara inspiration och utbildning med det nya företaget FOREVER som jag har börjat jobba för. Det visade sig vara betydligt bättre än vad jag hade förväntat mig!

Som jag tidigare berättat har jag nydligen börjat arbeta som oberoende återförsäljare åt FOREVER där jag kommer att arbeta med Aloe Vera produkter av alla dess slag. Drickbara, ätbara och som hudvård, smink, kosttillskott och det bästa av allt är att ALLA kan använda det! Barn, ungdomar, vuxna och till och med djur!
Det är färskpressad Aloe Vera från egna odlingar vilket gör dessa produkter väldigt unika då man har arbetat hårt för att kunna få fram högkvalitativa produkter utan en massa tillsatser och vatten. Företaget är ett teammarketing-företag och grundades 1978 i Phoenix, USA, och finns idag i över 150 länder. Det skandinaviska huvudkontoret ligger i Mölndal.
FOREVER är världens största odlare och distributör av Aloe Vera-produkter.

Personligen tyckte jag att det från början verkade vara riktigt bra produkter men skeptisk som man är så bestämde jag mig för att prova på innan jag kunde ta ett beslut om jag ville arbeta med det. För jag vill inte arbeta med något som jag själv inte har provat på eller tycker om.
Det som jag tyckte var så bra var att man har den 100% Nöjd Kund Garantin som innebär att man under 90 dagar (ca.3mån) kan köpa produkterna (vilka som helst) och prova dom och skulle man av någon anledning inte vara nöjd efter dessa 3 månader så kan man bara lämna tillbaka den fulla, halvfulla eller tomma förpackningen och få pengarna tillbaka. Hur bra som helst tyckte jag i alla fall!

Snart har det gått en månad sedan jag började dricka Aloe Veran och jag måste säga att mycket har förändrats under den här tiden.
Det Aloe Veran gör när man dricker den är att den stärker tarmslemhinnan och hjälper därför kroppen att behålla sitt naturliga försvar. Aloe Veran är en grönsak som påverkar magens bakterieflora och pH-värde samt förbättrar upptaget av de vitaminer och antioxidanter som vi genom den kost vi äter får i oss. Den gör även så att proteinupptaget underlättas.
Det jag personligen har känt av är att jag inte längre känner mig så uppsvälld efter jag ätit något, framförallt när det gäller bröd och pasta vilket jag tidigare har haft lite problem att äta. Mina sura uppstötningar och halsbrännan har helt försvunnit, jag är inte lika torr som jag tidigare varit och jag är känner mig betydligt piggare och sover desto bättre på nätterna. Allt detta har hänt mig på bara en månad!
Men eftersom vi alla är väldigt olika som personer och framförallt lever helt olika livsstilar med kost, motion och sömn så påverkas man ju också väldigt olika av Aloe Veran. Men jag har hittills inte haft några negativa upplevelser om man bortser från de första 2 veckorna. Eftersom det renar tarmslemhinnan försvinner också till en början väldigt mycket slagg och skräp som man stoppat i sig. Man kan säga att det är som en tvål för magen. Men det är bara ett tecken på att det faktiskt fungerar kan jag tycka.

Efter den här helgen är man mer peppad och inspirerad än någonstin tidigare. Så snart kommer jag att sätta igång med låneboxar, spa/hudvård/smink kvällar samt lite annat smått och gott:)


Forever Living

Familjemys!

Kom precis hem från en mysig kväll ihop med min kära bror och mamma. Vi har bestämt att vi måste ha fler familjedagar för det går absolut inte att få för många av!
Mamma hade som lagat en supergod gratäng, och som vanligt blev det mycket skratt...
Nu blir det att koppla av framför TV:n med lite Ensam mamma söker sen är det nog dags för sängen, för den här veckan blir det att gå upp vid 04.15, hårt anser jag!
Avslutar den här kvällen med några mycket kloka ord...

❤Piccsy

Dyngkåt & hur helig som helst...

Jag måste säga att jag är lite av ett fan av Mia Skäringer och tycker att hon är en grym skådis och komiker. Hennes roll som Anna i Solsidan gör hon ju bara hur bra som helst!
Ända sedan hon kom ut med sin bok "Dyngkåt och hur helig som helst" har jag velat läsa den, men det har liksom inte blivit av. Men igår såg jag hennes föreställningen på SVT1 som är baserad på boken. En väldig blandning mellan olycka, sorg, humor och livet. Personligen tycker jag att hon är stark som vågar stå upp och tala om sina åsikter och om sitt liv på det sättet som hon gör. Ett galet skådespel varvat med sång, skratt och tårar.
Jag håller med henne i mycket då jag kan känna att dagens samhälle handlar för mycket om perfektion. Vi som människor ska vara perfekta på alla plan.. vältränade och snygga, med dyra fina kläder, flotta hus, nyaste bilen, framgång på jobbet, ett felfritt och lyckligt förhållande/äktenskap och med dom perfekta felfria barnen.
Vi vet alla att det där inte är sant! Det funkar inte så, allt kan inte vara perfekt. Vi kan skatta oss lyckliga om något av det där jag räknade upp stämmer. Personligen tror jag inte att vi kan bli riktigt lyckliga förens den dagen vi inser att vi är skapta som vi är och faktiskt kan acceptera oss själva för det. Lycka är inte en ihopkokad fasad om perfektion, lycka är att acceptera sitt liv som det är och vara stolt över det!


Se hela föreställningen här!

Äntligen helg!

Det har verkligen varit fullt upp hela veckan, och tyvärr hinner man inte med så mycket som man vill hinna med de veckorna man jobbar eftermiddag. Men nu är det äntligen helg!
Jag och älsklingen har ju inte setts allt för mycket den här veckan, ja i stort sett ingenting. Så igår hyrde vi den nya Irene Huss filmen och lagade en riktigt god middag och bara myste hela kvällen.
Och ikväll kommer Victor och Anna över på middag, det ska bli riktigt skoj! Öl och spel kommer det nog att bli en del av också, så nu är det nog dags för mig att börja greja lite i köket. Ha en fin kväll alla!


Ytterligare en riktigt bra Irene Huss film!


Dagens inspiration

Lite inspiration från vackra Blake Lively skadar ju inte denna onsdag. Här i juni numret av Glamour Magazine. Kanske inte riktigt den stilen man kan förvänta sig av Blake men jag älskar det! Galet snyggt skulle jag vilja säga.



Bilderna tagna av Glamour

Adele - Rolling In The Deep


Jag bara älskar den!

FENDI

Riktiga godingar från FENDI!



FENDI, Lace Up Boot - 7023:-

Jag saknar dig

Tidigare i veckan var jag och Anna och såg den omtalade filmen Jag saknar dig som baseras på en bok som tydligen funnits ganska länge. Själv har jag aldrig läst den men Anna har gjort det och säger att den helt klart är bättre än filmen. Men det är ju som vanligt, när har en film varit bättre än boken? Inte ofta det händer.
Men det var sista gången den gick här i stan och jag har länge bestämt att jag måste se den på bio så det var sista chansen.
Tyvärr var det lite av en besvikelse måste jag säga, då det var riktigt dåliga skådespelare bortsett från någon enstaka. Men den var väldigt känslosam och hade en fin mening, dock tror jag att jag satsar på boken i stället...



Helt sjukt!

Läste precis det här på dagens industri. Är det sant är det ju helt sjukt! Hur kan man över huvud taget prioritera en last (oavsett värde) framför människoliv!? Jag hoppas att det inte stämmer...



Lastbilschaufförer lär sig
köra på personbilar
2011-09-02 17:31
Polska lastbilschaufförer som går en obligatorisk kurs för tunga transporter uppmanas att vid hotande olycka heller köra på en mötande personbil än att köra ner i diket, skriver den norska tidningen VG.

Målet ska vara att inte skada lasten.

Enligt tidningen måste samtliga 720.000 yrkeschaufförer gå kursen, där man också lär sig att tränga sig fram i trafiken och köra för fort.

Uppgifterna kommer från tv-kanalen TVN24 som filmat kursdeltagare med dold kamera.

di.se


Videon är tagen från Live Leak och har inte med just den här artikeln att göra!

Tiesto Club Life

Nu är det bokat och klart! Den 17 december blir det Ericsson Globe för mig och Jeanette där vi ska se DJ Tiesto! Det är något jag alltid velat göra och nu ska det bli av. Jag trodde faktiskt inte att han någonsin skulle komma till Sverige men helt galet nu händer det. Det finns ingen jag skulle kunna uppleva det här med fullt ut förutom med Jeanette, som har precis samma smak när det kommer till musik. Åh, vad det ska bli kul!


Shopping i Kalmar!

Igår blev det en heldags shopping i Kalmar med Anna. Hur mysigt som helst och jag lyckades faktiskt hitta en hel del till den nya höstgarderoben. Jag måste säga att när det kommer till höstkläder är det helt klart det bästa! Vi hann även med att träffa lilla Ida en snabbis. Efterråt blev det en Ceasar på Harry´s...


Eurosko

Gina Tricot

H&M

MQ


En toppendag helt enkelt!

RSS 2.0