Back to the books...

Först och främst så vill jag be om ursäkt för den super-duper-dåliga uppdateringen, men oj vad det har hänt grejer vill jag lova!
För en månad sedan lite drygt fick jag veta att jag inte hade kommit på någon av dom programmen jag sökt till högskolan så då tänkte jag bara, okej det är ödet. Det är helt enkelt inte meningen att jag ska plugga vidare så jag satsar på jobbet istället. Någon gång blir det väll förhoppningsvis bättre... Så jag släppte verkligen ALLT med skolan. I torsdags kväll skulle jag gå in och kolla min e-mail och vad står det där! Hejsan Malin vi vill meddela dig om att du har blivit antagen till Hälsocoach-programmet 120hp heltid i Skövde (Distans Västervik). Hjälp tänkte jag, vad gör jag nu? Snacka om att livet kan förändras så otroligt mycket över bara en dag.
Nu knappt 4 dagar senare sitter jag här och har sagt upp mig från jobbet för att imorgon åka till skolan för en introduktion, och kommer att jobba min sista dag på onsdag. Vilken vändning! Men jag känner att mitt liv behövde det, jag var så himla nära på att tacka nej, men är så otroligt glad att jag inte gjorde det.
Det här kommer bli lite av en nystart tror jag, nya tag och så mycket motivation att jag knappt kan bärga mig! Tufft kommer det också att bli för det verkar inte vara några direkt lätta kurser, men oj vad jag ska kämpa... Nu är det ALL IN som gäller!

Timbaland - If We Ever Meet Again ft. Katy Perry


Måndag igen...

Oj vad helgen gick fort! Kan knappt komma på vad jag gjorde egentligen, fast det är skönt att bara vara ibland också, det behövs det med.
Det är mycket med hus nu i våran lilla familj. Det är nog det ända vi pratar om, i alla fall har det varit det den senaste månaden. Det känns som att det är på riktigt nu, man börjar planera och kollar lite mer intensivt på hur det är vi verkligen vill ha det, planerar in möten med olika husleverantörer. Det pirrar i hela kroppen, det är på riktigt nu! Det kommer visserligen inte bli än på i alla fall 2 år men det är mycket förberedelser. Sen vet man ju aldrig, vi kanske inte kan hålla oss utan hittar något äldre hus innan... Vem vet?
Måndagen kommer hur som helst att spenderas mestadels i soffan. Kl. 20.00 är det premiär för Fångarna på fortet, sen vid 22.30 är det Dexter, något man absolut inte får missa! Fast innan vi säckar ihop i soffan blir det Stinas kyckling och en en tur på slingan!
Ha en fin kväll!
we❤it

Fredagsmys...

Underbara fredagar! På ett sett är det nog den bästa dagen på hela veckan. Man har kämpat på hela veckan och jobbat halvt ihjäl sig och äntligen får man något annat att tänka på och kan få slappna av för ett tag. Det har varit mycket jobb nu ett tag och mycket annat som har hänt runt omkring så avkoppling är något man verkligen uppskattar måste jag säga.
Vi hade i alla fall en supermysig kväll med årets första kräftor och lite gott vin för min del. Enligt morfar och mormor var det tydligen helt fel med vin... "Va vitt vin? Nä, Malin öl och nubbe ska det va!" Dom har nog rätt, men det gick fint med vin också.
Vi avslutade kvällen med lite mys på våran nyrenoverade balkong. (Men det är bara golvet som är klart!) Det fattades bara en stjärnklar himmel, men det var underbart att ligga där och mysa bland alla kuddar och drömma sig bort...

Min onsdagskväll...

Sitter och kollar lite True Blood och inväntar att klockan ska bli 18.00. Då är det dags för HSB-Styrelsemöte, dock känner jag inte riktigt för just det idag måste jag säga, men vi får hoppas att det inte tar upp hela kvällen...
Ha det fin sålänge!

Blixtrar och dunder...

Idag har det varit världens oväder tror jag, skyfall, blixtrar och dunder... Jag är totalt livrädd för åskan vill jag lova! Nu hux flux så är det solsken från en blå himmel, något som uppskattas lite mer. Tänkte att vi skulle ta en joggingrunda sen efter man har fått i sig något att äta. Känns underbart att man är igång nu! Man blir verkligen mycket piggare och gladare när man tränar och håller igång, och ännu bättre är det sen när man börjar se lite resultat!
we❤it

The Fray- Never Say Never


Badgley Mischka

Badgley Mischka Women's Formslag Platform Pump - 1.469:-

Smoothie - Mellanmål

Smoothie Tips!
(ca. 2 stora glas)
200 g Blåbär (frusna)
200 g Hallon (frusna)
1 Banan
3-4 dl Lättmjölk
1½ msk Honung
Tina upp bären så att dom fortfarande är lite frusna.
Mixa ihop allt och häll sist av allt i honungen. Jag brukar ta ca. 1½ msk beroende på.
*Mums*

Three black favorites...

NELLY.COM Editor Dress från VILA, 349:-
VICTORIASSECRET.COM Flirty Little Rhinestone Dress, 718:-
ASOS.COM Bandeau Dress från Rare, 654:-

True Blood Säsong 3

Blev riktigt glad när jag såg att dom har börjat släppa några avsnitt av tredje säsongen av True Blood! Det har redan kommit 7 avsnitt så nu är det bara att plöja såfort man får tid över!
Gå in här och kolla du också!

Fångarna på fortet är tillbaka!

Kommer ihåg när man var mindre och satt som fastklistrad i soffan varje fredagskväll och kollade på Fångarna på fortet. Vardagsrumsbordet var fyllt av chips, popcorn, läsk och en massa godis. Där snackar vi verkligen fredags-mys!
Är det inte toppen att det kommer att vara som på den gamla goda tiden, att Gunde Svan och Agneta Sjödin ska vara programledare. Ja, nu är man faktiskt riktigt förväntansfull, är bara lite besviken när det gäller valet av dagar det ska sändas på. Premiären sänds den 23 augusti i TV4!
Här kan man kika på alla deltagare som kommer att vara med...

Nu kör vi så det ryker!


Alexander McQueen

ALEXANDER MCQUEEN - "Brittania Punk Skull" Clutch - 10.593:-
(But only in my dreams...)


Första daten med Vilma!

Japp, igår träffade jag min vän Annas nyfödda för första gången. Eller hon har redan hunnit bli 3 veckor, tiden går så himla fort! Nu blev det i alla fall en liten Vilma. Tilia skulle ju ha hetat Vilma, men såg inte ut som en Vilma när hon kom ut, men nu var det en riktigt Vilma:)
Det var verkligen jättemysigt att träffa dom hela familjen igen. Finns det något mysigare än att gå runt och bära på en liten. Ibland längtar man verkligen, men än känner man sig inte riktigt mogen för det.
Men oj vad lik Vilma är Tilia när hon var nyfödd! Det var nästan lite läskigt, verkligen en kopia, och det blev ju inte bättre av att Anna hade satt på henne ett par exakt likadana byxor som Tilia hade i den åldern. Det ska verkligen bli kul att se hur hon kommer att se ut inom ett år!
Här kommer lite bilder...
Mamma och Vilma..
Vilma-Bebis..
Världens sötaste Tilia!
Stolt storasyster..
Puss-Puss..

???

Varför tar det aldrig slut? Varför kan det aldrig vara nog? Blir galen på det här!
Har inte så mycket mer att säga...
Bara att livet bråkar med än lite för ofta just nu!

Några Cornelis-favoriter!

Cornelis Vreeswijk - Balladen om Fredrik Åkare och den söta fröken Cecilia Lind
Cornelis Vreeswijk & Ann-Louise Hanson - Jag hade en gång båt
Cornelis Vreeswijk - Brev från kolonien

Cornelis Vreeswijk - Hönan Agda
Cornelis Vreeswijk - Trasiga skor
Cornelis Vreeswijk & Ann-Louise Hanson - I natt jag drömde


Cornelis Vreeswijk

Idag är det Cornelis-dagen och om han fortfarande hade levt hade han fyllt 73år idag. Men tyvärr så blev han bara 50år gammal. Hur som helst så måste en gubbe som Cornelis Vreeswijk hyllas, så många bra texter som han har skrivit och som har följt med än under livet, självklart har man säkert inte hört hälften av allihop men det finns inte en enda som man inte har tyckt om! Man får ju heller inte glömma bort en av mina favorit-barn-filmer som han är med i, Rännstensungar som spelades in år 1977. Det är en nyinspelning av filmen från år 1944. Den är verkligen helt underbar!

Bree Tanners andra liv...

Läste ganska nyligen ut den här boken som är skriven av Stephenie Meyer. En bok som handlar om den lilla vampyren Bree som man får läsa om i Eclipse-boken. På ett sett kan man säga att det är en fortsättning på Eclipse, men på ett sett inte.
Jag har ju hela tiden sagt att jag inte ska läsa böckerna innan jag ser filmerna men jag tänkte att den här boken säkert inte skulle skada om jag läste emellan... Jag misstog mig, för det råkar vara så att i förordet i Bree Tanners andra liv får man veta en sak som jag inte ville veta! Det var som att hon skrev för dom som redan hade läst ut hela Twilight-serien. Så har ni som jag inte tänkt att läsa böckerna innan ni ser filmerna så skulle jag rekommendera att hoppa över förordet i den här boken. För det är trots allt en bra fortsättning på Eclipse. En liten detalj bara är att det inte finns några kapitel i boken, vilket gör det lite svårt att komma in i den igen om man en gång har lagt ifrån sig den. Men den är väldigt tunn så att streck-läsa den är nog inget problem...

David Guetta ft. Akon - Sexy Bitch

Kom nyligen hem från en sjukt stressig dag på jobbet, men jag gillar att hela tiden ha någonting att göra, hellre det än att det är lugnt! Nu kopplar jag av med lite go musik...
Mamma ringde förut och frågade om jag ville ha nyplockade kantareller, oh ja att jag vill! Finns det något godare! Så det bli nog att dra bort och hämta dom senare:)
Hej sålänge!

Bumper Women's...




Bumper Women's Trey 29X Platform Pump - 390:-

Lady Gaga - Alejandro

Tänker alltid på min fina vän Jeanette när jag hör den här...

Börjar bli dags snart...

Allt detta regnande har fått mig att börja tänka på hösten, tragiskt men sant. Förhoppningsvis är väll inte sommaren över riktigt än, men hur som helst så har jag kommit på att jag faktiskt inte äger några gummistövlar. Kanske dom här från Diesel skulle vara något? Tyckte dom var lite läckra...

Gårdagen!

Igår var vi bjudna på 80-års fest till Forum. Min gudmors pappa fyllde år. Det är väldigt många som fyller år just den här veckan känns det som...
Det var hur som helst väldigt trevligt, jättegod mat och dryck, hela 108 gäster var bjudna och verkligen supertrevliga människor, mysig musik av en orkester som dom hade hyrt in, roliga tal som hade gjorts om till sång eftersom Karl-Olof hade sagt att han varken ville ha presenter eller tal. Man skulle bara komma dit med ett glatt humör och dansskor, och för herrarna var det kavaj som gällde. Fast det blev ett litet undantag för min gudmor Anna, som faktiskt höll ett tal.. Riktigt bra var det också! Senare på kvällen blev det dans, jag tror inte jag har dansat sen min studentbal. Om man inte räknar dansgolvet på krogen, men det känns inte riktigt okej:)
Här kommer lite bilder från kvällen...

















RSS 2.0