DJ Tiesto´s Club Life - Ericsson Globe

Jag finner egentligen inga ord som kan beskriva hur sjukt bra det var i lördags. Jag kan bara säga att det är den galnaste och mest underbara upplevelse jag någonsin upplevt! När man gick in där kände man bara att tiden stannade till och inget annat existerade under de nästkommande nästan 9 timmarna. Vi var bara ett med musiken och allt var bara så perfekt...


Lugnet före stormen..



Riktigt bra var även Nicky Romero och Alesso som var två av de Dj´s som spelade innan Tiesto drog igång..



Runt 23 tiden kom Tiesto in med ett storslaget intro, volymen höjdes och känslorna bara rusade i kroppen..






Svettigt värre..







Jeanette lyckades till och med få sig ett handslag..


Eftersom vi höll oss så långt fram hela tiden så blev våra videoklipp väldigt brusiga då basen slår igenom lite för mycket, men jag lyckades hitta ett riktigt bra klipp där hela natten lite kort är samlad på en och samma video och med riktigt bra ljud. Måste ses!



Tack Jeanette för en oförglömlig upplevelse med dig, kunde aldrig ha gjort det här med någon annan! Och ett stort tack till Sandra och Spencer för att vi fick låna lägenheten;)

Ikväll kör vi!


Saffrans Snäckor

Ugnen: 250°C

Ca 25-30 st små bullar eller 18-20 stora

125 g smör (Inte margarin!)
5 dl Gammaldags mjölk
50 g jäst (för söta degar)
1 ½ dl socker
½ tsk salt
1,5 g saffran (3 påsar) Mortlas ihop med 1 sockerbit
ca 15 dl vetemjöl

Fyllning:
200 g rumstempererat smör (Inte margarin!)
1 dl socker
150 g mandelmassa
1 msk vaniljsocker

1 ägg, till pensling
pärlsocker samt madel flan/spån att strö över

Smält smöret och tillsätt mjölken. Värm till 37 grader. Mortla ihop saffranet med en sockerbit och rör ner. Smula sönder jästen i en bunke och rör ut den i lite av degspadet. Tillsätt sedan resten av degspadet, salt, socker och nästan allt vetemjöl. Arbeta ihop degen tills den blir smidig och släpper från bunkens kanter, (ca. 5 min i maskin alt med elvispens degkrokar). Låt sedan jäsa i 40 minuter under bakduk.

Rör ihop ingredienserna till fyllningen med elvisp tills det blir en slät smet. Stjälp upp degen på ett mjölat bakbord och knåda ihop den. (Var försiktig med att använda för mycket mjöl!) Dela degen i två delar och kavla ut varje del till en avlång kaka, ca 25×40 cm. (Inte för tunt, tänk på att bullarna ska bli fluffiga!) Bred ut hälften av fyllningen på varje kaka. Hellre för mycket än för lite! Rulla sedan ihop från långsidan. Skär varje rulle i bitar, gärna lite tjockare för större och fluffigare bullar! Lägg dom i formar och låt jäsa ca. 30 minuter under bakduk.

Pensla sedan bullarna med det uppvispade ägget och strö över pärlsockret och mandelflanen. Ställ gärna formarna i en muffinsplåt för att dom bättre ska hålla formen under gräddningen.

Gräddas mitt i ugnen på 250°C i ca. 10 min (Inte varmluft!) Låt sedan svalna under bakduk.

 

MUMSELI MUMS!


Roligaste på länge!

Om ett gott skratt förlänger livet så kommer jag förmodligen att leva väldigt länge!


Egentligen känns det hemskt att skratta åt det, men det går bara inte att hålla sig...

En ny favoritkatalog...

En fröjd för ögat, och många drömmar för hemmet...



Min favorit fick bäst i test!

Nu är det bevisat, min favorit har till och med fått bäst i test av Expressen, som delad första plats!
Kolla in här!


Forever Living

 

Vid intresse för Forevers produkter, kontakta mig via mailen:
malin_06@hotmail.com


Göteborgs-Weekend

Okej en vecka försenat inlägg men strunt samma...
Förra helgen hade Stefan styrt upp en hel överraskningshelg som bar av till Göteborg. Jag visste inte vad som skulle hända alls så det var verkligen superkul. Jag älskar överraskningar men är dock så nyfiken av mig att det pirrar i hela kroppen:)
Han hade verkligen planerat och fixat med allt! Vi bodde på Radisson Blu som ligger mitt inne vid Nordstan i Göteborg. Hur fint som helst och rummet var inte mycket mindre än vad vår lägenhet är. Pricken över i:t var hotellfrukosten, den var helt klart den bästa vi upplevt...




På fredagen när vi kom fram och hade checkat in bar det direkt av till Liseberg. Jag har alltid velat gå på "Jul på Liseberg" och det var lika fantastiskt som jag hade föreställt mig, och det gjorde faktiskt inget att det inte var någon snö, men självklart hade nog upplevelsen förstärkts med lite snö...




Vi åt julbord och strosade runt bland alla belysta träd och byggnader, kollade in i butikerna och alla stånd och så köpte vi brända mandlar såklart!







Ville man kunde man åka karuseller, men vi hoppade över det och tog oss istället en tur på skridskobanan. Kvällen avslutades med årets första glögg på ett supermysigt ställe lite längre in på Liseberg bredvid Ishotellet...





Lördagen spenderade vi på stan där det blev en del shopping. Vi hittade en helt galet bra butik som hade både snygga kläder och en massa snygg inredning, Chilli heter den. Det bästa av allt är att dom tydligen har en webbshop också! Stefan hittade en massa snyggt inne på Stayhard och sen blev det lite nya träningskläder och ett par nya löparskor för min del på Stadium...






Dagen avslutades med en fika på Espresso House där vi till skillnad från alla andra ville kyla ner oss med en islatte och på det åt den godaste saffransbullen någonsin! Måste försöka göra sånna själv:)



Senare på kvällen väntade ytterligare en överraskning då vi fixade iordning oss och gjorde oss fina, sen blev det lite mat på rummet och därefter bar det av till okänd plats som visade sig vara Göteborgs Operan!
Gissa om jag blev väldigt snopen och hur glad som helst. Det visade sig att vi skulle se den stora succé-musikalen West Side Story. En annorlunda och helt fantastisk upplevelse som vi helt klart kommer att göra om igen...




Det var helt klart den bästa helgen som jag kan minnas på evigheter, tack min älskade för den fina presenten! Som alltid med dig så vill man bara stanna tiden och vara kvar i nuet, hade önskat att tiden inte skulle gå så fort ibland. Varje minut med dig är magisk ❤

RSS 2.0