Roadtrip till Ullared

I fredags ringer Jeanette och säger att jag på lördag morgon ska vara redo kl. 06.00 med bekväm klädsel och en stor plånbok. Direkt tänkte jag att det var Ullared som stod på schemat, men det sa hon att det inte var. Ända tills vi kom fram lyckades hon lura mig! Men det var som jag trodde trots allt, så nu har man för första gången i sitt liv varit i Ullared. Jag som lovat mig själv dyrt och heligt att aldrig åka dit så länge jag lever. Jag har alltid trott att det är en störra variant av Storks, men det visade sig kvalitetsmässigt vara mycket bättre än vad jag trott. Vad det gäller folkmassorna var det dock betydligt värre än vad jag befarat! Men vi tog oss igenom och hem kom vi med ett antal kassar. Hela dagen blev kanon, och på hemvägen blev det ett Sushi-stopp i Växjö också.
Tack min fina vän för den upplevelsen, tyvärr tror jag dock att det finns risk för att man kommer att åka dit fler gånger i sitt liv, men inte en lördag i så fall:)







Seriestart för Pan Am

Som jag har längtat till denna dag! Nu äntligen är det seriestart för den nya serien Pan Am. En serien om det välkända flygbolaget Pan American World Airways. Serien utspelar sig under tidigt 1960-tal där man får följa hela besättningen på deras äventyr.
Jag känner på mig att jag kommer bli helt fast i den här serien, för det där med flygvärdinna har varit lite av en dröm för mig att bli, dock fick jag berättat för mig att jag var något för kort men de reglerna har säkert ändrats nu, eller man kan ju hoppas på det i alla fall. För det ska ju inte vara ett hinder för att kunna bli det man vill! Jag kanske skulle ha satsat på pilot istället:)
Söndagar kl. 21.00 på TV3 kommer det att gå i alla fall.





Coldplay - The Scientist


Irene Huss - Tystnadens cirkel

Vad ska jag säga om den här filmen... Personligen blev jag lite överraskad över hur starkt den faktiskt berörde mig. Helt klart den bästa Irene Huss filmen jag kan komma ihåg, men också den hemskaste, i alla fall enligt mig.
En film som alla bör se och ta till sig. Tyvärr är det här något som förekommer överallt, den man minst anar...


Födelsedagsfirande...

Helgen blev super, ännu bättre var att jag inte visste vad som komma skulle. Det där med överraskningar, det gillar jag! Tack min älskling för allt du har gjort, och tack kära familj och vänner för allt fint ni gjort! Men nu behöver inte jag fira födelsedag på väldigt länge känner jag:) För enligt mig själv kan jag gott stanna där jag är nu...


❤Piccsy

Alicia Keys - Empire State Of Mind Solo


Det känns djupt in i själen...

Bad Teacher

En film som bara måste ses är Bad Teacher med Cameron Diaz där hon spelar rollen som den galna lärarinnan Elizabeth.
Efter att hon blivit dumpad av sin rika fästman tvingas hon återvända till det inte riktigt lika glamourösa livet som lärarinna vilket visar sig bli ett helt galet äventyr...
Helt klart den roligaste och mest galna komedi jag sett på länge, måste ses!


You are my...


First Of The Year (Equinox) - Skrillex


Grym låt, men se videon! Det är inte som ni tror...

Avdelningsfest på Åhströms

Lite bilder från gårdagen...









RSS 2.0