En riktig toppenhelg!

I fredags efter jobbet åkte jag och älsklingen till Stockholm där det under 2 dagar skulle vara inspiration och utbildning med det nya företaget FOREVER som jag har börjat jobba för. Det visade sig vara betydligt bättre än vad jag hade förväntat mig!

Som jag tidigare berättat har jag nydligen börjat arbeta som oberoende återförsäljare åt FOREVER där jag kommer att arbeta med Aloe Vera produkter av alla dess slag. Drickbara, ätbara och som hudvård, smink, kosttillskott och det bästa av allt är att ALLA kan använda det! Barn, ungdomar, vuxna och till och med djur!
Det är färskpressad Aloe Vera från egna odlingar vilket gör dessa produkter väldigt unika då man har arbetat hårt för att kunna få fram högkvalitativa produkter utan en massa tillsatser och vatten. Företaget är ett teammarketing-företag och grundades 1978 i Phoenix, USA, och finns idag i över 150 länder. Det skandinaviska huvudkontoret ligger i Mölndal.
FOREVER är världens största odlare och distributör av Aloe Vera-produkter.

Personligen tyckte jag att det från början verkade vara riktigt bra produkter men skeptisk som man är så bestämde jag mig för att prova på innan jag kunde ta ett beslut om jag ville arbeta med det. För jag vill inte arbeta med något som jag själv inte har provat på eller tycker om.
Det som jag tyckte var så bra var att man har den 100% Nöjd Kund Garantin som innebär att man under 90 dagar (ca.3mån) kan köpa produkterna (vilka som helst) och prova dom och skulle man av någon anledning inte vara nöjd efter dessa 3 månader så kan man bara lämna tillbaka den fulla, halvfulla eller tomma förpackningen och få pengarna tillbaka. Hur bra som helst tyckte jag i alla fall!

Snart har det gått en månad sedan jag började dricka Aloe Veran och jag måste säga att mycket har förändrats under den här tiden.
Det Aloe Veran gör när man dricker den är att den stärker tarmslemhinnan och hjälper därför kroppen att behålla sitt naturliga försvar. Aloe Veran är en grönsak som påverkar magens bakterieflora och pH-värde samt förbättrar upptaget av de vitaminer och antioxidanter som vi genom den kost vi äter får i oss. Den gör även så att proteinupptaget underlättas.
Det jag personligen har känt av är att jag inte längre känner mig så uppsvälld efter jag ätit något, framförallt när det gäller bröd och pasta vilket jag tidigare har haft lite problem att äta. Mina sura uppstötningar och halsbrännan har helt försvunnit, jag är inte lika torr som jag tidigare varit och jag är känner mig betydligt piggare och sover desto bättre på nätterna. Allt detta har hänt mig på bara en månad!
Men eftersom vi alla är väldigt olika som personer och framförallt lever helt olika livsstilar med kost, motion och sömn så påverkas man ju också väldigt olika av Aloe Veran. Men jag har hittills inte haft några negativa upplevelser om man bortser från de första 2 veckorna. Eftersom det renar tarmslemhinnan försvinner också till en början väldigt mycket slagg och skräp som man stoppat i sig. Man kan säga att det är som en tvål för magen. Men det är bara ett tecken på att det faktiskt fungerar kan jag tycka.

Efter den här helgen är man mer peppad och inspirerad än någonstin tidigare. Så snart kommer jag att sätta igång med låneboxar, spa/hudvård/smink kvällar samt lite annat smått och gott:)


Forever Living

Kommentarer
Postat av: Emma Roodla - Fotograf

tack så mkt :)!

2011-09-21 @ 10:01:55
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: johanna

läser du mogis.se blogg?

2011-09-21 @ 11:14:34
Postat av: HelloNicki

Var med och TÄVLA om biljetter till BRITNEY SPEARS konserten och hennes nya PARFYM!http://hellonicki.se/2011/september/vinn-biljetter-till-britney-spears-konsert-oc.html#commentSprid gärna detta VIDARE!

2011-09-25 @ 11:59:28
URL: http://hellonicki.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0