Vilken valnatt!

Godmorgon allihopa! Vilken natt... Vi var uppe till 01.30 för att få se vad Alliansen hade och säga om valet. Jag är jätteglad att det blev fortsatt blått styre, men situationen är verkligen inte av dess like. Moderaterna vill att Miljöpartiet ska byta block! Hur är detta egentligen möjligt? Jag håller med om det Maria Wetterstrand sa igår... Om man tar ett papper och skriver upp allt som Miljöpartiet står för och sedan tar detta fast tvärtom, då får man resultatet av dom blåa, så hur ska detta i så fall gå till?
Det lär bli en väldigt spännande tid nu framöver har jag en känsla av. Hur kommer det att bli med Sverigedemokraternas position? Kommer Miljöpartiet att byta till den blåa sidan? Eller kommer det att bli omval?
Ja, frågorna är många...
Nog om politiken, är sjukt nervös för idag! Vi ska redovisa vårt grupparbete.... Muntligt! Något jag ABSOLUT inte tycker något vidare om, med tanke på min extrema scenskräck! Men det är något jag vet att jag måste jobba med, så vi får se hur det går.
we❤it

Kommentarer
Postat av: jennifer

sv. ja eller hur :O åhh gud, älskar alla!! :)

2010-09-20 @ 17:11:26
URL: http://jeenlicious.blogg.se/
Postat av: jeanette

jag vet inte vad jag ska ta mig till. är så nervös inför detta som händer nu EFTER valet :S

2010-09-20 @ 21:49:00
URL: http://myjanetstory.blogg.se/
Postat av: Art By Tina

Omval tror jag inte det blir - men jag är säker på att dom kommer att lösa det på något vis, läste precis i tidningen att vi får vänta i 14 dagar på resultatet av den nya regeringen. Men nu släpper jag det här med politik, jag har gjort det jag kunnat, nu är det upp till dom att göra sitt jobb - resultatet av det folket röstat.

2010-09-21 @ 14:12:10
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Michelle

Cool bild!

2010-09-21 @ 23:58:23
URL: http://michelleewegert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0