Recept-Tips!

Malins Kantarellpaj

Färsk spenat
1 stor rödlök
Gula kantareller (så mycket du själv vill ha)
1 paket bacon
Riven ost

3 ägg
2,5 dl mjölk
1 tsk mjöl
Salt och peppar

Pajdegen
3 dl mjöl
150 g smör
2 msk vatten
Förgräddas ej!

Gör såhär:

Efter att du har tryckt ut degen i pajformen täck då botten med färsk spenat.
Lägg sedan över rödlöksringarna. Sedan steker du kantarellerna och lägger över dom. Efter att du stekt baconen låt den gärna ligga och rinna av på ett hushållspapper innan du lägger över den också. Toppa därefter med riven ost.
Vispa sedan ihop äggen, mjölken och mjölet. Krydda med mycket salt och peppar!
Häll blandningen över pajen och
grädda den mitt i ugnen på 225°C i 30 min!
Lycka till!





Kommentarer
Postat av: Jennifer

SV: jajo, det är såklart sant :) tack! absolut!

vad har du gjort idag dä? :)

2010-10-26 @ 16:48:49
URL: http://jjenniferh.blogg.se/
Postat av: jennifer

sv. hihi tack :D

2010-10-26 @ 16:50:43
URL: http://jeenlicious.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Ja det är riktigt snyggt! Super snygga är dom.. high heels!

2010-10-26 @ 17:00:30
URL: http://wildfashion.blogg.se/
Postat av: liindblaads

inte okej asså ! jag måste ha telia !

2010-10-26 @ 19:18:37
URL: http://liindblaads.se
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: Eller hur? Sanslöst gott :) Världens bästa frukost.

2010-10-26 @ 20:40:05
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Sara

Vad gör du då? :)

2010-10-26 @ 22:32:30
URL: http://johanpalmfanetsara.blogg.se/
Postat av: Lailaa

Ser gott ut :D

2010-10-26 @ 23:08:35
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Johanna - MyShoebox.se ♥ Gravid ♥

Mmm, lät gott :)



Ja, allt är bra med bebis och mig :)

2010-10-27 @ 09:06:24
URL: http://myshoebox.se
Postat av: Michelle

Åh, gud så gott! Det måste jag testa! :))

Sv: Jaa, jag älskar pilotjackorna! Vill ha en själv snart, men det lär väl vara försent snart :p

2010-10-27 @ 23:16:10
URL: http://michelleewegert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0